är lite skallig atm. ser ut som far. vet inte riktigt om det är ok


housetisdag i vanlig ordning

hej alla glada (och sura!)
idag har jag städat mitt rum sådär alldeles ordentligt bra! jag har tömt min sekretär på alla onödiga prylar som samlats där under åren. nu är det bara fina saker kvar. dessutom har jag dammtorkat och dammsugat. nu kan man vistas på mitt rum utan att det ser ut som krig! det är fint. nej, nu ska jag iväg, sen ska jag klippa mig och ikväll ska jag till matsbabe för att se på HOUSE! YÄÄÄÄÄ

puss

30. din favoritlåt

just nu sjunger jag på den här låten varje dag:



tack för mig!

okey bloggen?!

min blogg ligger efter med ett inlägg hela tiden. vad är det som händer?!


29. vad har du lärt dig den senaste månanden?

oh, jag vet inte.. jag är så dålig på att lära mig saker och ting. jag lär mig aldrig

en såndär måndag som vanligt.. igen

vaknade hos mats, pallrade mig iväg hem, fotade litegrann med tess och anders, spelade lite donkey kong wiii, tömde akvariet och städade det samt la ut det på blocket. fint ska det vara. jag vet inte vad jag ska blogga om. jag får se om inlägget kommer fram, eftersom att det jag skrev igårkväll inte har publicerats än. skumt.. men det är skönt att vara ledig hela veckan! HEHEHE

söndag i vanlig ordning

idag sitter jag mest och degar i mats säng och äter godis framför mig egna dator medans mats snickrar. han sa att det skulle ta en timme max.. ja nu stter jag här två timmar senare. hehe..
igår var hela släkten hos mormor och morfar för att fira mormors 67års kalas och sådär. jag sprang nog mest runt med kameran och fotade alla som var där, så det får jag väl lägga upp imorgon då, för idag är jag slö som sagt. mats var en fin pojkvän som köpte micropopkorn (med smör) och säsong 5 av House när vi var på Bo ohlsson! då blev jag glad. nu ska jag nog gå ivär och raka min pojkvän på huvudet innan hans hår blir för långt. men han är söt ändå!
hejsvejs.

förresten har jag blivit av med mina fiskar nu (YES!) ska bara åka in till malmö en dag och hämta mitt nya terrarium till mina små fyrbenta vänner.
hejhej!

28. en bild på dig från förra året och en nytagen. hur har du förändrats?

jag har ju inte minst förändrat utséendet ganska drastiskt. jag tror att jag är gladare nu, faktiskt. fast jag saknar ju såklart mitt långa hår. jag saknar det mycket. man kan ju tro att det är två helt olika personer på de två bilderna jag langar här nedanför. det är knappt okey alltså.. ett halvår mellan bilderna.. sjukt

(december 2010)


(två dagar sedan. mycket seriös bild som vanligt)

27. varför gör du 30-dagars-utmaningen?

(bättre sent än aldrig!)
jag gör den för att jag tycker det är så himla roligt att svara på frågor! jag är full av svar.

26. vilken är din favorit tid på året?

det är nog vår och sommar. fast på sommaren är det oftast lite för varmt för min smak. på våren är det sådär lagom varmt så att man inte behöver ha jacka och det tycker jag om. men jag tycker om sommaren också. jag säger vår och sommar för det är fint!

HDR bilder

några HDR-bilder vi fotade på lektionen. ganska snikkt tycker jag!


hej josefine vad händer?

jag brukar inte skriva så mycket om vad som händer i mitt liv och sådär, men det kan jag väl göra nu för omväxlings skull.

♥ jag övningskör så det står härliga till! mest på körskolan eftersom min syster inte vill låna ut bilen till mig, men jag och pappa var minsann ute och körde en stund idag. det gick himla bra, men jag var sent ute med växlingen, vilket är konstigt för att jag är alltid för tidig när jag kör med körskolan. jag gör också teoriprov hit och dit och har endast ett prov kvar innan jag kan köra halka och skriva upp.

♥ jag ska köpa ett större terrarium till mina fina godor och ge bort mina fiskar, men inte akvariet.

♥ jag har fått IG i en kurs för första gången i mitt liv. men jag ser det som en ursäkt att halva klassen fick IG i samma ämne, vilket är psykologi. knappt okey

♥ jag har just nu åtta hål i öronen och vill fortfarande ha fler. det är sjukt

♥ mitt hår är så himla skabbigt och jag ska klippa bort det färgade på tisdag. jag vill ha 40cm långt rött hår innan jag är fin igen.

♥ jag har inte städat på mitt rum på flera veckor. får lite ångest när jag går in där för att det ser ut som krig! (lånar beas uttryck för att det var så himla roligt!) har inte orkat städa..

♥ jag behöver köpa en ny mobil för att min är så himla gammal. massa pixlar har gått sönder på skärmen så man knappt ser vad det står på mina sms. galet. men jag är fattig man. måste sälja jordgubbar.nu

♥ jag ska på bröllop snart och jag har ingen klänning. hjälp mig gud

♥ jag är ledig hela nästa vecka (typ) helt ok.

♥ nu har jag nog spårat ut lite, så jag ska äta chokladpudding fastän jag inte är sugen. så kan det vara


25. vad hittar vi i din väska?

i min väska hittar vi följande:

♥ glasögon
♥ en tom deodorant som luktar gurka
♥ min plånbok med endast kvitto och bilder på mats och mig osv.
♥ plåster
♥ tuggummi med mintsmak
♥ nässpray
♥ 3 kondomer (?!)
♥ en tom parfymflaska
♥ en snodd
♥ ett armband med reaggefärger
♥ kalender
♥ en stickad mössa med reaggefärger
♥  en grön necessär
♥  ett nerklottrat pennskrin
♥ ihopknycklade papper

hej gud eller vem du nu är

kan du göra så att mitt hår växer jättejättefort så att det blir 40 cm långt eller så?
det hade varit jättesnällt.
hejdå

24. ett brev till dina föräldrar

hejsan mamma och pappa. (ha det så kult på resturangen, lol internskämt på internet) jag vill bara säga att jag tycker om er så himla mycket och ni är så himla bra. vi har faktiskt våra ljusa stunder tillsammans, till exempel vid matbordet för 15 minuter sedan när vi skrattade sönder för att pappa fes. heh.. och jag fnissar fortfarande åt alla skämt vi drog om att om det var tott (katten) som fes hade hon flygit ut genom fönstret med buller och bång. och massa andra skämt som jag inte riktigt minns för jag var upptagen med att se mamma snyta ut sitt vatten genom näsan.
jaja.. jag ville bara säga att jag tycker om er så himla mycket.


23. någonting du längtar efter

idag längtar jag efter min pojkvän men det gör ingenting för jag ska snart åka till honom.
jag längtar också efter sommarlov men det gör heller ingenting för jag är ledig hela nästa vecka.
jag längtar efter sommarjobbet, sommarvärmen, sommarfesterna och allt annat som hör sommaren till.

22. vad skiljer dig från alla andra?

vad som skiljer mig från alla andra är mitt utséende först och främst. min personlighet, jag kan säga och göra spontana saker som ingen förväntar sig. jag vill ha konstiga djur som grodor och nakenkatter.
ja.. jag är väl unik som alla andra i hela världen.

fem timmar senare

idag har jag gått från kåseberga till jakten. jag ska inte ta ett steg till tror jag. jag har så himla ont i kroppen, framför allt i benen och knäna. dessutom har jag fått en släng av pappas förkyldning också.
TACK SÅ HIMLA MYCKET FARSAN!
mats undrade om jag vill få hans grodbebisar. han har ju en hel flock! men då får jag köpa mig ett mycket större terrarium, och för att få plats med det måste jag kasta ut fiskarna. men det gör mig inte så mycket för jag är inte nöjd med hur det ser ut just nu. SÅ det lutar åt att kasta ut de fula fiskarna och istället göra plats åt fina små groddjur. tack för mig!

21. en bild av någon som gör dig glad

många människor gör mig glad, men det är nog någonting speciellt med de här två brudarna alltså
julia och sofian. är de inte så himla fantastiskt fina?
(någon av dem kommer döda mig på grund av denna bilden, men det skiter jag i ♥)


lördagkväll och fortfarande hel

det verkar som att jorden beslutade sig för att inte gå under idag trots allt. - besviken eller lättad?
idag gick hela familjen ingvarsson upp i ottan för att åka iväg till Esölv och spendera domedagen med några av skånes raggare. nu i efterhand ångrar jag mig att jag inte smorde in mig med solskyddsfaktor +50 (= öken) för då kanske inte jag hade blivit så röd om benen och ansiktet som jag är nu. vi ska inte tala om min solfrossa. jag sitter i skrivande stund omgiven av en rosa filt med lisebergskaniner på.
hur som helst. jag, min syster och anders gick en tipsrunda. vi googlade alla frågorna så vi fick ju alla rätt, men ändå vann vi inget pris. HALLÅ?! ofta vi inte vann. blev så himla besviken. dessutom skrev jag tipsrundan för barn också = alla rätt. vann jag? - NEJ! fett besviken. vi var också 6 nummer från att vinna en minimoto. besviken där också. dagen har varit full av besvikelser. så himla sorglig lördag.
nu har jag ätit pizza och glass. orkar nog inte ta mig ifrån datorn. kanske ska jag lägga mig i soffan istället för bekvämlighetens skull. men då somnar jag. jaja, mjaumjau.

20. någon du ser dig själv gift med/tillsammans med i framtiden

då har vi kommit till den punkten mats tyckte var mest intressant. då ska vi se.
den personen jag ser mig själv gift eller tillsammans med i framtiden är ju just mats. det är han jag älskar, det är han jag trivs med och det är han jag pratar med om vår framtid. det kanske mest är struntprat, vad vet jag? men jag tycker om att komma på namn på barn, vad vår hund ska heta, på vilken gård vi ska bo, hur vi ska ta med våra barn på utflykter och framför allt om hur mats ska lära dem allt han kan om alla djur.

jag tycker ju faktiskt jättemycket om min pojkvän.


19. smeknamn du har, och varför du har dem

jag har inte så många smeknamn, men några jag har är väl:

♥ Josse - en förkortning på mitt namn Josefine
♥ Tjoffsan - mats kallar mig det när jag gör konstiga grimaser
♥ punkarsvin - mina flickor kallar mig det ibland. jag är ju ganska söt ändå
♥ + typ 100 olika smeknamn mats hittar på varje dag


min syster

tog några bilder på min syster idag, och dessa blev jag mest nöjd med. hon är för söt!


18. Planer/drömmar/mål du har

mina drömmar är ju att jag ska åka till london och om jag trivs där kanske jag vill bo där ett litet tag. jag vill också bli fotograf och resa till afrika och andra exotiska länder. jag vill bo i en lägenhet med en liten nakenkatt, jag vill bo i göteborg, jag vill bo i ystad. jag vill bo ensam, jag vill bo med mats.
allting är så himla förvirrande och det känns som att jag inte behöver tänka på det på många år, men jag är redan arton år och snart "ska" jag flytta hemifrån. jobbigt


17. någon du vill byta liv med för en dag, och varför

jag skulle nog vilja byta liv med någon känd person. typ kissie. jag kunde byta liv med kissie och äta typ allt jag kom över, göra en bröstförminskning och gå runt på stan utan smink. sen skulle jag lägga ner hennes blogg med buller och bång! jag blir så arg på den kvinnan och om jag skulle skriva varför får det nog ingen plats i bloggen. så, henne skulle jag vilja byta liv med för en dag.

mitt andra val är en hollywoodkändis. en snubbe, såklart skitsnygg! så jag kan stå upp och kissa, flörta med tjejer man egentligen inte vill ha, hänga med andra hollywoodkändisar. det hade jag absolut inte tackat nej till ska ni veta! vem hade tackat nej till det egentligen?

jag vill blogga en skvätt..

.. så det gör jag nu. jag sitter i mats källare och är kissnödig. dessutom åt jag jättemycket kvällsmat för det serverades nämligen fisk, vilket jag är himla förtjust i. jag åt mer än mats.. jag kände mig så himla tjock på något vis. hur som helst. jag plockade bort lite öms (gammal hud) från den lilla varanhonan som heter Lotta. då bestämde hon sig för att slicka mig i ansiktet med sin ormliknande tunga. det var grisigt gjort. och efter det tyckte jag att, varför inte bli biten av mats bambusnok? ja, så det blev jag. mats brukar säga att den inte alls är farligt när jag inte riktigt vågar klappa den, men den ville inte bli klappad idag, så den bet mig. det gjorde inte ont, jag bara grät en skvätt för jag blev rädd. jag har nämligen en gammal ormfobi som inte riiiiktigt har blivit botad, så nu tänker jag minsann aldrig röra i en orm fler gånger. förutom mats boaorm, för hon är baskemig snäll och gosig. nu säger mats att jag måste diska skålar, men det kan jag väl göra. mest för att jag är en snäll flickvän.

16. en bild på dig själv

i somras. jag tyckte att jag var söt iallafall. är det typiskt mig att vara lite såhär.. jag vet inte hur jag ska säga det.. ful..? på alla bilder. jag säger som min syster: "jag ska inte ses på bild, jag ska upplevas."


Hyllningstal till min mamma

Har ni tänkt på att man sällan möter andra föräldrar som är lika jobbiga som ens egna? Ens egna föräldrar är alltid värst – och mest pinsamma. Speciellt mammor. Jag minns den gången då jag hade varit på konfirmationsmöte en hel dag och vi precis hade kommit hem när min kompis från mötet ringer och vill hitta på något hos henne. Mamma, du står på en stege i en väldigt sårbar position och försöker byta en lampa på mitt rum när jag kommer smygande med min kompis i telefonen och ska fråga om du vill köra mig till henne. Du säger då mycket bestämt, utan att veta att jag har henne i telefonen, att den där djävla ungen minsann kunde ha kläckt ur sig det innan du hämtade mig från mötet och stressade hem för att laga mat och allt det där. Många fula ord hinner flyga ut ur din mun innan jag försiktigt säger att hon kan höra allt du säger. Då blev det ett annat tonfall i din röst, och inte bara du tyckte att detta var fruktansvärt pinsamt och obekvämt. Men det hela fick ett lyckligt slut när du trots allt skamset körde mig till min kompis med några skuldkänslor i bagaget, men vem kan egentligen klandra dig för att vara trött och irriterad när man har en 15-åring som ska ha allt, bli skjutsad överallt samtidigt ska du ha tid över till alla saker som behöver göras innan helgens slut.

Det kan inte ha varit lätt att ha två tonårsdöttrar i samma hus med slagsmål, hög musik, kärleksproblem och allt vad det innebär med tonåringar. Men jag tycker att du har skött dig utmärkt. Första gången jag tog med mig min pojkvän hem till mig var du tvungen att ställa tusen frågor för att försäkra dig om att han inte var en mördare eller tjuv. ”var bor du, vad pluggar du, vad ska du bli, vad gör du på fritiden?” Min pojkvän tyckte förstås att detta var väldigt obekvämt och konstigt, men det struntade du blankt i. Bara det bästa är bra nog åt dina döttrar.  

Mamma, du och jag har inte alltid kommit överens, och vi har haft olika åsikter om det mesta, tillexempel hur jag ska se ut. Vi har haft våra världskrig, det ska ni veta. Som de gångerna jag kommit hem med akvarium och fiskar, terrarium och grodor, kackerlackor och syrsor. Det skulle absolut inte in några jävla fiskar i detta hus, och ännu värre var det förstås med grodorna. Även om du accepterat dem till slut, och att det är du som tittar och pratar med dem. Eller de gångerna jag kom hem med sidecut, sönderblekt hår, piercing i näsa och tunga, trots att du gjort allt du kunnat för att försöka få mig på andra tankar. Du tycker att allt det där är fruktansvärt fult och du är inte rädd för att berätta det. Men trots våra olika prioriteringar och tankesätt har jag aldrig tvivlat på att du tror på mig. Du har aldrig sagt att ”det där kan du inte göra, det klarar du aldrig.” du har snarare sagt att det är värt ett försök, och du har alltid peppat mig så att jag ska komma dit jag vill.

Det är inte lätt att vara någons barn och det är inte lätt att vara någons förälder. Med andra ord är det svårt att vara en del av en familj, och det är inte förrän nu jag har börjat inse hur bra jag har det. Utan att överdriva kan jag säga att jag tror att jag har en av världens bästa mammor.


jag blev så glad på något vis


hej skolan. du är jobbig nu

saker som ska vara färdiga denna veckan.

• Redovisa hyllningstal till mamma (SV) 
• Redovisning om en mediepersonlighet (MDK)
• Prov på Fotohistoria

usch och fy

en såndär måndag som vanligt

jag är tillbaka från en helg full av sånt som har gjort att jag inte kunnat uppdatera min kära blogg. 
i fredags var jag nämligen på begravning, och det var ungefär lika roligt som det låter - not at all, that is. hur som helst. i lördags samlades jag och mina fina flickor i ystad för att se på crusingen. (första gången i hela mitt liv som jag inte åkte bil på crusingen!) det var faktiskt himla skoj men jag träffade inte så mycket folk jag kände som jag trodde att jag skulle göra. jag och mats var hemma halv två på kvällen och vi gick minsann och la oss utan någon kvällsfika som vi hade planerat. i söndags låg vi bara i soffan och såg på house och tjockade oss med chips. så himla fint.
jaha, och grodorna då? jodå, dexter sitter i skrivande stund på sin blomma och håller ett vakande öga på mig. kanske vill han att jag ska sänka min musik. det skiter jag nog i.


15. sätt din ipod på "shuffle" och skriv ner de 10 första sångerna som kommer upp

1. Lars Winnerbäck - Prinsessor
2. Ron Pope - Drop in the ocean
3. Korn - Freak on a leash
4. 30 seconds to mars - Hurricane
5. Kent - Utan dina andetag
6. Mimikry - Blundar du så blundar jag
7. Nine inch nails - everyday is exactly the same
8. Familjen - När planeterna stannat
9. Paramore - That's what you get
10. Kill Hannah - Lips like morfin

14. en bild på dig och din familj

typ 2006.. orkar inte att vi aldrig tar bilder längre.


13. en bild på ditt rum

som det ser ut i skrivande stund. jag får väl städa en vacker dag..


bra jobbat

ja, nej men då vet jag.


12. varför började du blogga?

jag började blogga sommaren 2009 och det var nog mest för att jag var uttråkad. mina vänner jobbade, jag var ensam hemma och hade inget att göra. då startade jag en blogg helt enkelt. mitt första inlägg hittar du här.

mat

jag sitter och ser på Sveriges mästerkock och jag bara önskar att jag kunde laga mat lika duktigt som de kan. de kan få vad som helst att (förhoppningsvis smaka, och) se gott ut. jag blir så himla hungrig och då kan jag sitta här och tänka att det blir minsann inte mat på ett tag än.

11. en bild på dig och dina vänner

igen? jag har fortfarande samma vänner som för några dagar sedan


50 grader senare..

och det är väl fint att börja sent en underbart förträfflig dag som idag som idag som idag. jag sitter i mats uterum och svettas ihjäl en smula medans han bygger voljär. men snart ska jag åka iväg till skolan för att ha körsång, plugga teori och sedan köra lite bil med körläraren Håkan. fint ska det vara! nej, nu får jag ta mig ut härifrån innan jag smälter. ha det så trevligt idag!

10. låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, och arg

då går vi igenom lite på mina spotify-listor då.

glad: låtar med Asta Kask, radioaktiva räkor osv (blir så himla glad på något vis)
ledsen: låtar med Kent och one less reason till exempel
uttråkad: vilka låtar som helst. sånna man kan sjunga med till
arg: three days grace och the offspring. himla bra faktiskt.

mina spotifylistor med alla kategorier finns här.
(hoppas att länken funkar som den ska. och jaa, mitt account heter guppy_gnuggis)

9. någonting du är stolt över de senaste dagarna

jag vet inte riktigt vad jag är stolt över de senaste dagarna. jag har börjat vakna vid nio-tiden på helgerna, och det är ju himla fint tycker jag, så jag inte sover bort hela helgen liksom.

8. kortsiktiga mål för den här månaden, och varför

mina mål den här månaden.. först och främst ska jag väl försöka få ett godkänt i psykologi-kursen med hjälp av en redovisning jag ska ha idag. jag har hört att det ska vara bra att bli godkänd. annars var det nog inte så mycket andra mål jag hade på hjärtat.

SOS

alltså, vad är det som händer med min blogg?! det är helt vitt! omg jag blir så himla ledsen på något vis!

7. en bild på den personen som påverkar mig mest

Mats. "jag är inte bara din pojkvän, jag är också din bästis." han påverkar ju mig väldigt mycket. det gör han ju faktiskt.


Lördag i blodet

Så piercade jag tungan som om inget hade hänt.

6. din favoritsuperhjälte

Är jag en tråkig människa om jag säger att jag inte har en favoritsuperhjälte? Jag är inte så insatt i såntdär med hjältar. Jag får nog säga pass på den frågan.

5. en bild på ett ställe du varit på

göteborg. i say no more


4. en vana jag önskar att jag inte hade

jag pillar alltid bort skinn från min läpp. jag sitter, jag står, jag tänker, jag vilar, det spelar ingen roll vad jag gör, jag pillar alltid bort skinn från läppen. jag pillar tills det blöder och inte ens då slutar jag. det är nästan lite löjligt. Mansour i min klass sa det, "du står alltid med handen framför munnen och pillar." jag vet inte varför, men jag gör det ändå. det är väl avslappnande eller stimulerande eller nåt. jag vet inte.


upp fast ner

plötsligt blev det tungt att andas och allting känns jobbigt nu så jag ska nog bara lägga mig i sängen med täcket över huvudet och det enda jag vet är att jag andas och allt jag måste är att fortsätta andas för det är allt jag kan just nu.

det er for vildt

jag har egentligen ingenting att blogga om i skrivande stund, men jag får väl blogga ändå. det kan bli kul. på fredag ska alla medie-klasserna på picknick (med inslag av fylla) efter skolan. kan minsann bli trevligt. något man inte får glömma är den obligatoriska picknickfilten och korgen. någon måtta får det väl vara. nej, nu får det vara nog sålänge. hejhej


3. en bild på dig och dina vänner

mina fina flickor och mickis såklart!


tisdag i vanlig ordning

nu är jag hos mats och vi har precis tagit hand om alla hans djur. snart ska vi gå upp och se på House (ÄNTLIGEN HOUSE OCH INGEN SKITHOCKEY) och äta runda mackor med ost och gurka på, eller brieost om jag har tur. och det har jag ju! vi hörs imorgon. puss på er finisar

2. betydelsen bakom mitt bloggnamn

tja, om man ska översätta mitt bloggnamn rakt av så blir det ju ungefär VackerDemon. jag är ju vacker (HEHE) och jag är väl en liten demon då och då. jag kom på det för drygt fyra år sedan när jag skapade mig ett konto på bilddagboken. sen dess har jag använt det flitigt. mest för att man ska komma ihåg det.


1. ett nytaget foto av dig och 15 intressanta fakta

1. jag tycker om att se på matprogram, speciellt om Per Morberg, Gordon Ramsay eller Jamie Oliver är med.
2. jag har sju hål i öronen men jag vill ha fler.
3. när jag klippte mitt hår kort ville jag egentligen raka av det, men jag är glad att det inte blev så.
4. under en stor del av mitt liv ville jag egentligen vara en pojke.
5. jag tycker inte alls om att träna.
6. om jag skulle välja att äta endast för-/varm- eller efterrätter så lutar det åt efterrätter.
7. jag tycker inte om godis, men bakelser och sådär däremot..
8. jag älskar djur och skulle helst av allt vilja ha en grå nakenkatt som skulle heta Prins Charles.
9. jag skulle vilja ha fler grodor, men jag får nöja mig med de jag har sålänge.
10. jag har tyckt om grodor sen jag var liten. jag har massa prydnadssaker, örhängen och en lampa.
11. folk säger att man inte blir lycklig av pengar, men om jag hade 10 miljoner hade jag varit lyckligast.
12. jag vill pierca tungan men jag vågar inte riktigt.
13. jag har världens minsta navel.
14. jag har hår- och dammfobi.
15. när jag flyttar hemifrån är det viktigt för mig med ett stort och fint kök.

30-dagars utmaning

Dag 01- ett nytaget foto av dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02- betydelsen bakom ditt bloggnamn
Dag 03- en bild av dig och dina vänner
Dag 04- en vana du önskar att du inte hade
Dag 05- en bild på ett ställe du varit på
Dag 06- din favorit-superhjälte och varför
Dag 07- en bild på personen som påverkar dig mest 
Dag 08- kortsiktiga mål för den här månden, och varför
Dag 09- någonting du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10- låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, och arg
Dag 11- en bild på dig och dina vänner
Dag 12- varför började du blogga?
Dag 13- en bild på ditt rum
Dag 14- en bild på dig och din familj
Dag 15- sätt din ipod på "shuffle" och skriv ner de 10 första sångerna som kommer upp
Dag 16- en bild på dig själv
Dag 17- någon du vill byta liv med för en dag, och varför
Dag 18- Planer/drömmar/mål du har
Dag 19- smeknamn du har, och varför du har dem
Dag 20- någon du ser dig själv gift med/tillsammans med i framtiden
Dag 21- en bild av någon som gör dig glad
Dag 22- vad skiljer dig från alla andra?
Dag 23- någonting du längtar efter
Dag 24- ett brev till dina föräldrar
Dag 25- vad hittar vi i din väska?
Dag 26- vilken är din favorit tid på året?
Dag 27- varför gör du 30-dagars-utmaningen?
Dag 28- en bild på dig från förra året och en nytagen. hur har du förändrats?
Dag 29- vad har du lärt dig den senaste månanden?
Dag 30- din favoritlåt

lite obsessed men glad ändå

hej mina vänner. jag tror inte att någon missade att det var valborg igår, och det gjorde heller inte jag. jag och mats var hos bea vid fem tiden och runt kvart i sju intog vi amandas grill och resten av kvällen skrattade vi och gjorde en impuls-kladdkaka som tog ungefär fem minuter att slänga ihop. den blev god trots att vi varje minut glömde att satsen skulle halveras. idag var jag lagom trött efter gårkvällens festligheter, och trots att jag sov två timmar i mats soffa klockan två är jag trött nu, så vi ska minsann knyta oss för kvällen om en stund. fast nu är vi nog sura på varandra för att jag hällde vatten på hans blommor hos salamandrarna fastän han sa att jag inte fick, så jag får nog säga förlåt nu.
nattinatti!

RSS 2.0