one more time

Ååh, jag vill färga håret. Men jag vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. Vill jag bli mörkare? Eller vill jag bli rödhårig igen? Det hade ju varit trevligt att ändra om sig litegrann. Jag är väldigt sugen på rött. Meeen jag tänker att jag kanske ska gå till frisören den här gången. Heh. Jag tänker inte klippa av mig allt håret en gång till när det äntligen har blivit relativt långt. Aunä.

sjukt snäll flickvän

Såhär är det. Min pojkvän Mattias spenderar de flesta timmarna på dygnet i skolan och är typ bara hemma på natten, om ens det. Hur han kan hinna få ett berg av disk på den lilla tiden kan jag absolut inte förstå, men det är vansinnigt. Igår, när jag vaknade hos honom och han hade åkt till skolan tyckte jag att han kunde behöva lite hjälp med det. Två och en halv timme senare, fem grytor, 150 bestick, fyra tallrikar och typ 700 muggar (muggarna var utspridda i hela huset) var jag äntligen färdig. Det var helt vansinnigt. Dessutom, precis när jag skulle gå ut genom dörren och åka hem, vad hittar jag då om inte en mugg till?! 
Hur som helst, jag tror att det uppskattades litegrann.
 

ÖverraskningsKanada

För en vecka sedan, kvällen då jag hade tjejkväll, sa en av mina kompisar, Sofia, att hon också skulle ha en tjejkväll, igår! Och det var superviktigt att det var just på fredagen för hon hade en överraskning till oss. Under hela veckan försökte vi fundera ut vad det kunde vara för överraskning och Julia var på spåret när hon sa att det kanske var Kaycie, vår utbytesstudent från Kanada, som kom tillbaka.
Vi skulle precis sätta oss att äta när jag såg att det bara var dukat till oss som fanns där, då tänkte jag att det var säkert inte Kaycie. Precis när jag hade tänkt den tanken hoppade Kaycie fram från ett av rummen och vi skrek och kramades och Sofia plockade fram tallrik och bestick till henne.
Hon ska stanna i Sverige någon vecka innan hon åker vidare till Australien. Som vi har saknat henne!

express yourself

Jag tyckte att det hade varit roligt med lite nya kläder, så jag gick in på typ alla onlinebutiker jag gillar modekungen.se, nelly.com osv.. och nu har det slutat med att jag har beställt hur många grejer som helst från hur många butiker som helst. Nu har man lite grejer att se fram emot!
Dessutom ska Sofia ha tjejkväll på fredag och tydligen har hon planerat en "överraskning." Pallar inte sånt. Har gått och funderat hur länge som helst på vad det kan vara.
Helgen efter det ska Bea ha 20-års fest. Är så himla pepp!!

RSS 2.0