Men herregud (aka 4 år senare)

Det är för mig helt otroligt att jag fortfarande har ett par besökare på den här bloggen fastän jag inte har skrivit ett skit på fyra år.
Hade helt glömt bort min blogg, kom inte ens ihåg lösenordet till den. Anväder dessutom mailen till en epost som jag inte har tillgång till längre. MEN någonstans i bakhuvudet fick jag fram rätt lösenord.
 
JAHA, vad händer i livet nu då?- undrar ni säkert. JO!
Jag har nu jobbat snart två år på Ystad Saltsjöbad. Har blivit Kallköksansvarig! Jobbar mest med förrätter, men även på dessertsidan när det behövs. 
I köket träffade jag också min sambo Alxander! För att förtydliga detta så var vi inte sambos när vi träffades i köket, men vi blev sambos när vi hade träffat varandra privat ett tag. Så nu bor vi (sen snart två år tillbaka) mitt i centrala Ystad.
 
Det slog mig precis att jag hade inte ens skaffat mina bebisar när jag skrev här sist. HERREGUD så längesen. Jo, jag skaffade mig en Sibirisk kissekatt för tre år sedan, som heter Rahil. Rahil är ju helt omöjligt för en skåning att uttala med hedern i behåll så jag kallar henne för Ra(h)ilan eller Riley. Vilket också är svårt att uttala, men så fick det bli. 
Jag jobbade fortfarande i Abbekås på en golfklubb när jag skaffade mitt lilla hjärta och jag kände mig sååå hemsk när jag jobade 12 timmar om dagen en vecka i streck, så jag skaffade en kompis till henne.
Mina damer och herrar, jag skaffade en NAKENKATT!!
Izzy som han heter, sökte ett nytt hem och VEM var inte bättre än JAG som alltid drömt om en sphynx! Izzy kom hem till mig och Rahilan som ettåring. Han är tre månader äldre är Rahilan, men han är som en lillebror, dels för att han är mindre i storleken men också tramsigare i sinnet. Izzy älskar Rahilan och blir alldeles förtvivlad om han inte kan hitta henne. Hon däremot tycker att det är skönt om man kan få en lugn stund utan honom. 
I skrivande stund bor mina bebisar hos sin morfar, min pappa. 
 
Annars är det väl inte jättemycket som har hänt. Jag och Alex har haft sememster i två veckor nu, börjar jobba igen på måndag. TJOHO! 
Vi köpte en bil häromdagen på vår semester. En Volvo från 2015, 169 000:- Hon är röd och snabb som vinden. 
Nej minsann. Nu har min sambo vaknat, jag ska äta frukost (lunch) och sen ska jag plantera mina nya blommor.
Tack och hej mina trogna följeslagare! Hoppas ni har tålamod till nästa gång! 
 
 

RSS 2.0