dagens prognos

jag känner att en stor ordtorka har drabbat mig. jag har inte skrivit något vettigt på flera dagar. eller, ingenting av det jag skriver är vettigt egentligen, men ni fattar vad jag menar iallafall. inspiration? tankar? har jag verkligen ingenting jag vill dela med mig av? det har inte hänt något ovanligt de senaste dagarna förutom att jag har börjat skolan, min syster har åkt hem och sådär. men det är ju inget att skriva om. nej, jag får lov att återkomma.

gjrkälth'pksdf

det snurrar och snurrar och snurrar och snurrar och jag hinner inte med.

vad jag vill ha


piff&puff, ronny&ragge, ying&yang, mats&josefine.. ni fattar

We say lets hang up on 3 but we don't ever do it.
We've got that you-hang-up-no-you-hang-up kind of love.



du fattar vad jag menar

"jag fixar det, det är lugnt"
sen fick vulkanen det där utbrottet, ni vet.

home is where your heart is


tisdag.. eller söndag kanske?

idag är det en typisk söndag-dag. det regnar, man har ingenting att göra, skola imorgon. dessutom är min groda den mest ledsna grodan som finns. han dör nog snart. kan man inte bara gå och lägga sig och vakna imorgon? tisdagen den 24 augusti, årets onödigaste dag.


vi var i en annan division

igår var en sån dag som absolut hamnar på top tio- bästa kvällarna i mitt liv. lars winnerbäck var precis som jag hade föreställt mig. massor av folk som sjöng med, glädjetårarna fanns och lars fick mig att tappa andan flera gånger. jag var bara så himla glad och lycklig och jag kunde bara inte fatta att han är så fantastisk som han är. jag finner inga ord. jag kan bara säga att det här var inte det sista jag har sett av lars winnerbäck.

familjen

it began i hässleholm, det snurrar i min skalle, det var jag, huvudet i sanden, när planeterna stannat och massa andra som bara var så himla bra så att jag är alldeles hes idag.


malmöfestivalen eller

om en liten stund drar la familia till tomelilla och äter och har trevligt hos jordgubbsjanne med alla kollegorna och sådär. halv åtta drar jag ifrån festligheterna i tomelilla och söker istället lyckan i malmö och malmöfestivalen! familjen spelar ikväll, och det kommer att bli så himla fint!

: )

och idag köpte jag ett par supersnygga läderkängor med stålhetta och allt. de kostade ju bara 1498:-. som hittat!


ullared 0.2

jag kom lindrigt undan med bara en tavla idag.

fattiga jag

idag åkte jag och min syster in till malmö för att bokstavligt talat shoppa röven av oss. så mycket kläder jag handlade idag har jag nog aldrig handlat förut. dessutom hittade jag ett par jeans som var väldigt lika ett par byxor jag drömt om. jag blev alldeles glad, så jag köpte dem utan att tveka.
nu sitter baby och äter pizza. han äter typ hela tiden. helt galet vad han tröskar i sig. som en häst ungefär. men det gör ingenting, för han är rätt söt ändå.
imorgon ska jag till ullared, one more time. som om det inte var nog att jag har blivit mycket fattigare idag, utan ska spendera lite pengar till imorgon. sen är det ju malmöfestival. tänkte köpa nya converse och ett par kängor med stålhätta också. synd att converse och kängor inte är billiga.. nåväl, jag har ju faktiskt jobbat riktigt flitigt i sommar!
because i'm worth it.

tillökning

idag köpte jag tre flygande rävar, (flying fox, som de heter, äter mina tussalger. woho!) och två små bruna grodor, som är det finaste och sötaste jag någonsin har sett! jag köpte en kampfisk till Tess, så fick jag hennes gamla, som är jätteful och tråkig. nu är akvariet klart, för stunden.



ursäkta röran, jag bygger om

igårkväll ägnade jag mig åt att fånga alla fiskarna och släppa över dem i en liten balja, tömma akvariet på vatten och sten, koka alla tillbehören, typ döskallen osv. jag har ju fått TUSSALGER! sötaste namnet på alger alltså. jag slängde alla växterna också. idag har jag köpt åtta nya guppysar, tio kilo sten, en stor sten och två växter. meeen det drabbar ju ingen fattig.. heehhe. operation akvarium börjar NU!


varannat för dig

kan inte beskriva hur mycket jag tycker om min pojkvän, så jag gör såhär istället.



Sunday's suck. - Tess guestblogin.

Jaha, här sitter man sjukt uttråkad en söndagkväll med ingenting på TV och har allmänt tråkigt. Men annars är det bra, vårtbitare och annat har bara förgyllt kvällen lite extra sådär. Tjejen som gjorde covers på Kent låtarna är helt fantastisk. Det var väl ungefär det jag hade att säga.

Puss Hej.

<3

och min pojkvän kommer hem från sjukhuset den här helgen och jag ska pussa ner honom så himla mycket och jag saknar honom så mycket att jag tror att jag spricker!

göteborg i filmer

1. cykelhjulet som snurrade


2. långtråkigt


3. liseberg och balder


4. Henriks parkering i parkeringshuset. jag skulle hämta en sak i bakluckan och bad honom köra fram bilen lite. men det gick ändå. (det är ganska mörkt)


5. i pariserhjuset


6. uppdatering


7. resturangen


8. hotellet i göteborg


9. minigolf i göteborg


hemma och sånt

ska man orka lägga in massa bilder och sånt ifrån göteborg och ullared?
ja, för fan. bildregn på ingång


nu:

göteborg!

brb

update

en stor del av mitt liv ligger på lunds universitetssjukhus och väntar på att få komma hem. den största delen av mig oroar mig jättemycket och vill ingenting hellre än att han ska bli frisk, och andledningen till att jag haft ordtorka de senaste dagarna är för att jag inte haft mycket annat i tankarna än min baby. men det ska det förhoppningsvis bli ändring på så fort han kommer hem. jag vill att han kommer hem så fort som möjligt. jag saknar dig baby ♥
i vilket fall som helst så drar jag till göteborg imorgon, strax därefter åker jag till ullared. så, jag bloggar på onsdag eller torsdag igen. (tidigare om jag lyckas få rätt med bloggen på mobilen.)

brb, göteborg.


ps. i love you


brb

lund


sådetså

jag och johanna ägde ystad med hennes heta epa!
och jag fick ett mcDonalds glas. fett glad!

-

baby ♥

.


you know who i am


jthgfkjlgsrklmse

i lund, av alla ställen i hela världen.


btw

idag blev mats inlagd på sjukhuset.
imorgon har jag och mats varit tillsammans i ett och ett halv år.

halva inne

för ett tag sen när jag stod och sålde jordgubbar i min Ramones tröja kom det fram en snubbe till mig och sa "gabba gabba hey!" och jag stod där som ett fån och fattade ingenting. men han berättade att det var typ en slogan som Ramones har. vi stod där och pratade ganska länge, men till slut var han tvungen att gå.

samma snubbe kom idag och sa "gabba gabba hey!" igen, men då förstod jag vad han pratade om. återigen stod vi och pratade hur länge som helst, om punkband och musik och sådär. innan han skulle gå gav han mig sitt kort. jag skojjar inte när jag skriver att han var fotograf. snabb som jag är frågade jag om jag kanske kunde praktisera hos honom någon gång.
 hör av dig! sa han.
- gabba gabba hey. sa jag

på gränsen

men det finns fina människor jag inte kan vara utan.

dfgjhgjkbvf

JAG PALLAR INTE MED ATT DU FINNS


någonstans mellan sovande och vaken

min sköra lilla bubbla sprack. igen.


just gonna stand there and hear me cry but that's alright because i love the way you lie


därför kommer jag att överleva augusti

  • 18 månader
  • göteborg
  • ullared
  • malmöfestival
  • jordgubbsjannes gillfest
  • mp1 goes mp2


och sen börjar vi om igen


RSS 2.0