En felstavad (men god) tårta, en fabulös ring och en pojkvänströja


Nu jävlar

Börjar ta det här snöovädret jävligt personligt.
Ursäkta mig, men ska det vara så jävla svårt att få hit en femton plusgrader och strålande sol?
Jag bara frågar.
Dessutom saknar jag min pojkvän jättemycket. wää

fortsätter

nuu har jag äntligen fått upp skrivbordet, hyllorna och mina posters på mitt rum. det tog ganska lång tid för mig och Tess att få ihop skrivbordet så atteeeh pappa fick hjälpa till.

I lördags gick min bil sönder när jag körde hem från Ystad. Det sög jättehårt. Hade precis lämnat pappa på klubben och mamma skulle på kalas klockan tre. Det blev liiiiide tajt med tiden kan man säga så mamma blev superstressad och sånt. Men hon körde hem mig och bogserade hem bilen på söndagen. Så länge fick jag köra pappas jeep. Det är ganska roligt, folk förväntar sig inte att en liten rödhårig tjej ska hoppa ut ur den stora bilen.

Idag har jag målat en stol och degat i soffan medan snön har yrt utanför fönstret. Jag fick hem ett par solglasögon igår, lagom till jul, typ. Wää.

vad var det för dag nu igen..

Hejsanhoppsan! Nu börjar jag väl komma igång igen tycker jag! Med bloggandet alltså. 
I söndags började jag mitt terrarietömmande och strax därpå tömde jag sekretären som jag sedan kunde fylla med grejer igen eftersom pappa bestämde sig för att flytta in den stora möbeln i sitt sovrum istället för att sälja den. Efter det rullade det bara på, jag köpte ett nytt sängbord av min syster på Jysk, jag tömde förvaringslådorna under min säng, jag flyttade ut min gamla tjockteve. Kort sagt så tömde jag mitt rum på allting utom min säng. Jag kände att jag behövde göra en grundlig rengöring i rummet innan mitt nya skrivbord kommer in. Sååå idag har jag piskat mattan, torkat golvet, dammsugat, dammtorkat och slängt ut massa gamla gosedjur jag inte ville ha längre. Fast jag sparade förstås några gosedjur som jag absolut inte kan slänga.
Vad kommer att hända i mitt rum nu? - Jo!
  • Jag tänkte sno en gammal platt-teve som står bakom soffan och skräpar. Den ska alltså sättas upp på väggen så att jag kan slippa tevebänken som tar massa plats i mitt lilla rum. Pappa får förstås hjälpa mig med det. 
  • Jag väntar på två planscher jag beställde på allposters.se som jag ska sätta upp på mitt rum
  • Får förhoppningsvis mitt skrivbord på fredag!!! och då ska jag försöka sätta allting på plats.
I går tog det 2,5 timme för mig och min syster att montera mitt sängbord, sååå atteeh.. Önska oss lycka till! Förhoppningsvis hjälper hon mig med skrivbordet.

Sugen på terrarium?

Nu har jag äntligen lagt upp terrariet på blocket så att jag förhoppningsvis kan få en slant för det. Änsålänge är det bara en som har hört av sig, men han ändrade sig nog när han fick reda på att han inte fick några djur med. Haha! Iallafall, jag lägger upp länken till annonsen här ifall det är någon som blir sugen!
 
Tryck här för att komma till annonsen!

logik enligt josefine

Nu när min sista groda har skuttat vidare, satt tofflorna, trillat av pinnen, (m.m, osv, etc) känner jag, att istället för att skaffa flera grodor så städar jag ut terrarieskiten och säljer möget så att jag kan få en liten slant. Jag är ju typ sjukt himla sugen på att flytta hemifrån, men eftersom jag är för fattig för en hyra för tillfället så får jag väl möblera om mitt rum istället. Jag har beställt ett nytt skrivbord av min syster på Jysk, som ska ersätta min stora, tjocka sekretär som tar upp typ en tredjedel av mitt rum. Det ska bli trevligt. Men nu kände jag litegrann att jag tappade fokus från min rubrik, jag ber om ursäkt. Såhär var det;
Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men jag har ju inte så mycket att göra om dagarna egentligen. Alltså, jag har ju alltid saker att göra, som nu till exempel att städa ur mitt terrarium och sekretären och allt det där, men jag ser fram emot att ha någonting att göra när jag är ensam hemma på dagarna att jag skjuter på det hela tiden. För när jag är klar med mitt rum, vad ska jag göra då? Då har jag ingenting att göra, återigen. Ja, det där var då vad jag skulle vilja kalla för "logiken enligt Josefine."
Tack för idag.

rödhårig tjej säger hej


RSS 2.0