om vi förlorar varandra i vimlet, kom ihåg att jag står bakom dig

imorgon är det en vecka tills jag tar studenten.. jag kan inte fatta det alls. imorgon är det typ åtta dagar tills jag och mina fina flickor åker till Turkiet och jag har inte ens börjat packa. varför? för jag har inte fattat det. jag fattar inte att jag har haft en lektion på österportsgymnasiet för sista gången. jag kan inte förstå att jag har ätit min sista måltid i österportskolans matsal. jag begriper inte att jag aldrig mer kommer låsa in mina nycklar i skåpet, ångesta över läxor eller prov jag inte har pluggat till. jag kan inte få in i min hjärna att om en vecka springer jag ut på österports-studenttrappa med min fina klass, skriker, gråter, skrattar.
-
jag kan inte förstå att mina 13 år i skolan är slut. jag kan inte fatta att jag är klar.
jag kan inte förstå allt det här.

alltid kul


HEHEHE hände alltid mig


Working at a carwash

Idag hjälptes jag och mamma åt att tvätta våra bilar. Efter ett tag lossnade pistolhandtaget när mamma höll i det, så hon blev jätteblöt. Då blev hon sur och sprutade ner mig med. Logiken i det? Höhö

 


kände mig som ett retard när jag var sist med att förstå att det här är Loreen ifrån Idol 2004


.


tänk om det växte pengar på buskarna i skogen

Varför är jag inte gjord av pengar? jag behöver pengar! önskar att jag var rikast i världen.

verkar ha hamnat i zombieboy-träsket

den här videon är en reklam för en sorts täcknings-kräm/smink what ever. så himla sjukt bra! den här killen är full av tatueringar men när han har blivit sminkad så syns inget av det. ni måste se!!
-

hur många dagar?

alltså herregud. endast 17 dagar kvar till studenten och typ fyra skoldagar kvar (om ens det.) sen åker vi till ALANYA! jag kan inte fatta det. måste börja packa och köpa shorts och sånt. det är så sjukt det här!!
-
det är ganska många som har undrat vad jag önskar mig i studentpresent. jag är så himla dålig på att önska mig saker när folk frågar, men jag har tänkt och kan nu skriva ner lite saker.
-
pengar, euro och Lira men även svenska pengar! (till turkiet, såklart. pengar är alltid bra att ha!)
-
kanske någon sorts kamerautrustning, som objektiv. (har en svaghet för macro-objektiv.) finns begagnade att köpa, men jag vet inte riktigt vad priserna ligger på. (har en Canon, kan vara bra att veta om man vill ge något kamerarelaterat) jag tycker om objektiv, men jag har ju faktiskt ingen kameraväska iheller.. kan varra bra om man ska ut och resa, HEHE.
-
Mascara!! jag älskar mascara. kan aldrig få för många!
-
det finns säkert massa mer saker jag önskar mig, men det här var vad jag kom på just för tillfället. jag kommer kanske lägga upp fler inlägg om vad jag önskar mig, eller så få ni fråga om jag har kommit på något mer!

jag saknar ingenting, eller jo, jag saknar dig


Fotoutställning

I skolan slängde vi ihop några bilder till en liten utställning i skolan. Här är mina bilder!


.


zombieboy och lady gaga


jag vill också vara lite ignorant ibland


Jag har aldrig riktigt gillat Laleh's musik, men den här kan jag inte släppa


Hälsningar från familjen SAAB

Idag körde jag, mamma och pappa till bilhandlaren i Bara (Bara bilhandlare hehehehe) för att titta på lite begagnade bilar och hittade en goding som passade perfekt. Så vi köpte den efter en liten testkörning och sen körde jag hem med pärlan. Glad tjej här borta!!


zombieboy är så himla fin med sina tatueringar


det var längesedan, så jag lägger in en sånhär rolig grej med Nicki Minaj


En svängom

idag lånade jag mammas bil och körde till och från skolan, sen lånade jag den (hoppas inte mamma läser detta) en gång till för att jag skulle inte till stan och fika med Tilda. nu är jag hemma igen och är typ världen tröttaste (och mättaste) brud. vi håller där så länge. hejhej!

OH HERREGUD

ooooh så skönt det är! jag körde upp idag och det gick braaaa! jag har nu officiellt fått körkort!! sköntsköntskönt! men såklart så fungerade inte vägverkets hemsida när körinspektören skulle registrera mig, så jag fick inte lappen med mig meddetsamma.. utan den fick jag hämta två timmar senare, men nu har jag den iallafall!
sköntsköntsköntSKÖNT

Let it go

Idag åkte jag, Tess och Karin till Tomelilla för att tatuera oss hos Kåre. Det var Tess första tatuering, min andra och Karins.. Inte första eller andra iallafall. Jag är så himla nöjd!!

 


aj


gud så skönt

idag hade jag uppskrivning och det gick hur bra som helst!! fett godkänd. tre körlektioner till, sen är det dags för uppkörning. hoppashoppashoppas!! är så himla lättad

Iloijyhfjdftagksks

Panikar. Försöker andas. Skakar. Plågar mig själv genom att tänka på det. Har gått vilse. Fattar inget. Vad gör jag nu?


officiellt singel

Från bästa vänner till nån man inte känner, från kära älskling till en komplett främling. Sånt händer hela tiden sa du till mig när jag var liten. Men inte ett ord om att det gör så ont.

en fin liten film ifrån igår


RSS 2.0