det sker för sällan, det blir nåt mittemellan

hej på er. jag känner mig väldigt trött på mitt jobb just nu. man kanske tänker att vara jordgubbsförsäljare är världens glidar-jobb, men ack. det är faktiskt väldigt psykiskt krävande att vara snäll och trevlig till alla människor fastän man har ett litet krig på insidan. dessutom kommer det ibland en människa med ett (förmodligen) tragiskt liv som ska förstöra mitt liv också bara för att hon hittade en liten klämd jordgubbe längst ner. och ibland orkar man bara inte vara glad hela tiden, men det måste jag. orkar inte det ibland

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

today i don't feel like doing anything, i just wanna lay in my bed. men det kunde jag minsann inte! för först jobbade jag till klockan två, sen kom mats och hämtade mig för att vi skulle till ystads djurpark. sååå vi åt glass, åt macka, såg på djuren, kladdade getter och grizar. sen åkte vi till stranden och solade och sen skjutsade mats mig hem. nu ska jag prova en klänning jag beställde från nelly. tack hej

bergochdalvana

hej finisar. min tisdag har varit något av en bergochdalbana. på förmiddagen var det bra. jag fick en fet lön, mitt arbetspass gick snabbt, min syster köpte sallad till mig som vad hur god som helst, det var lagom varmt att stå i skuggan. efter arbetet träffade jag bea, och vi träffade Kaycie, sen kom josephine och julia. vi hängde lite med kaycie hennes sista timmar i sverige innan hon åker hem till sitt kanada igen. efter många kramar och lite gråt gick jag till körskolan och körde för en ny lärare (han var inte alls my cup of tea) gick till stationen och kände mig som en lagom dålig bilförare, fick vänta på bussen i en timme innan den kom. mats hämtade mig på stationen i tomelilla och jag var trött och tråkig och lite sur, tills jag gick in i mats fågelbur och hans fåglar nästan satte sig på mig. då blev jag glad och jag är fortfarande glad. nu ser jag och mats på house och jag är väldigt solbränd i ansiktet.
hej på er

blekinge

hej alla fina. idag har jag och min pojkvän planerat resan till stugan i blekinge med några kompisar. jag längtar så jag tror att jag spricker! vi ska vara där i ungefär fyra dagar utan internet, extrakanaler till teven och telefonteckning. det ska bli så himla fint!


därför jobbar jag för jordgubbsjanne

är det inte fint att min chef ringe mig midsommardagen och frågade om jag kunde ta över eftermiddagspasset för en bakfull kollega, en halvtimme innan det var dags. han erbjöd mig 1 000 kronor om jag hade tagit på mig jobbet. det roliga var inte att jag tackade nej, utan att min bakfulla kollega minsann fick åka iväg till jobbet, hur bakfull han än var. senare på kvällen njöt jag och mats av flintastek och nypotatis, men det är klart att jag fortfarande tänker på de där 1 000 kronorna jag kunde haft utan större arbete. men oh så skönt det var att slappa den dagen istället.

20 klädombyten senare

hej på er! jag sitter i skrivande stund i mats stol med en handduk och ska klä på mig. det tog ungefär en och en halv timme innan jag hade hittat rätt utstyrsel till evelinas midsommarkalas som vi ska till ikväll. mats tjatar sönder mig om att jag måste göra massa saker, men det skiter jag i. just nu går vi varandra lite på nerverna känns det som. jag undrar hur det kommer gå när vi är ensamma fem dagar i en liten stuga i blekinge.. nåja. hejhej

dödens jordgubbe

hejsan svejsan. nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. jag skäms. hur som helst har jag jobbat 10 - 19.30 idag i jordgubbsholken. det är inte okey! speciellt när jag inte alls var medveten om att jag skulle jobba eftermiddagspasset också, utan fick reda på dig när min avbytade inte kom till jobbet på grund av ett missförstånd. såå där satt jag i min lilla jordgubbsholk och fick rycka in. men bara för att min chef är så himla gosig fick jag 300:- extra för omständigheterna. nu är jag iallafall så himla trött i huvudet så att jag kunde sova i hundra år. nu ska jag äta lite jordgubbar. hej på er

jordgubbsblod?

nu är det kanske så att min släkt (åtminstone min mormor) har snöat in sig på att jag är jordgubbsförsäljare. kanske är det inte bara jag som drömmer om jordgubbar hela natten, men jag tänkte göra det klart att på bilden av mig (här) har jag alltså inte jordgubbar i näsan. jag vet inte riktigt hur min mormor tänkte när hon trodde att jag på allvar stoppade upp jordgubbar i näsan eller något sånt, men det är alltså näsblod! jag bara undrar, mormor.. varför i hela friden skulle jag stoppa upp jordgubbar i näsan?

-


.

och helt plötsligt undrade jag var jag var någonstans och vad jag hade gjort de senaste timmarna. som om hjärnan hade gått på impuls för att jag hade för mycket tankar i huvudet på samma gång.

it's easy to say but it's harder to feel this way


josefine approves


my name is fabulous

sex and the city är den mest fantastiska tv-serien jag någonsin har sett. även om det mesta handlar om en brud som älskar mode och jag kan absolut ingenting om mode, men det är ändå den finaste serien som handlar om kärlek, vänskap, sex och mode. den här bruden är i 40-års åldern, lagar aldrig mat, är alltid ute på nattklubbar med sin gayfriend och sina tre väninnor och en vacker dag åker hon till frankrike för att leva lycklig i alla sina dagar med en ryss, men det blir inte som hon tänkt sig och då åker hennes livs kärlek till frankrike och letar upp henne och de kysser varandra sådär romantiskt. jag vill också leva ett så fabulöst liv i new york eller i paris eller i london. jag vill vara fabulös som carrie bradshaw i sex and the city!

"i'm looking for love. real love. ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other-love"
















bonjour à vous, par la voie

jag tänkte bara slänga in en sak. franska är ändå ett förbaskat sexigt språk om man tänker efter. och det låter så himla fabulöst! faktum är att hela landet verkar så himla fabulöst. verkligen ett land som ligger på min top 5 lista. jag har inte så många länder på min top 5 lista. ett av själen är att jag inte varit i så många länder, men jag skulle verkligen vilja besöka dem.

1. Storbritannien. speciellt england
2. paris
3. ..

jaha.. jag hade väl bara en top 2 lista av länder som jag verkligen måste besöka innan jag dör. länder som USA och andra länder är ju mest ett plus. men nu känns det som om jag har tappat ämnet lite. det jag ville säga var ju det att franska är ett fantastiskt språk och land. tack för mig!



another girl another planet

nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva igen.. men en sak ska jag ta itu med idag! jag ska fixa till min mosters bröllopsbilder! sen kan jag slänga upp dem här på blöggN så att ni kan se hur fabulöst det var.
och förresten! är det bara jag som inte riktigt har fått "sommarlovskänslan"? jag känner inget sommarlov faktiskt. det är för tråkigt. hur som helst. jag är ledig hela veckan! GÖTT! jobb tisdag - onsdag och heeeela veckan efter nästa veckan. känns fabulöst att tjäna så mycket pengar. snart har jag förhoppningsvis råd till både ett macro-objektiv och en nakenkatt! länge leve sommaren! hej på er

lillördag

hejhejhej! idag vaknade jag hos min pojkvän (som vanligt eftersom det är onsdag) men det var en ovanlig onsdag idag, för han var ledig! så vi städade åt mössen och tittade på hans nya fåglar och massa annat. sedan åkte jag hem, sedan åkte jag, anders och min syster till staden och åt lite mat på resturang, köpte lite gowdis och nu ska jag och sisterrrrr se på film. länge leve lillördag! hej på er

en annan grej..

hejhej! jag tänkte bara skutta in och säga att mina grodor har fått ett nytt hem nu! fast de bor ju fortfarande hos mig, men på en annan plats i ett annat bo. kolla så fint!


återupplivningsförsöket del 1

jaha, nu är vi där igen då jag inte har bloggat på tre dagar ungefär. det beror på ett par saker. först och främst har jag jobbat så det stått härliga till! min karriär som jordgubbsförsäljade kunde inte gått bättre. förutom att jag har fått svullna halsmandlar av att det är så kallt att sälja jordisar.
för det andra har jag varit på pingens student och fotat på min mosters bröllop. kanonkul! lägger upp lite bilder när de är redigerade och klara. HEHE!
och för det tredje har jag fått en liten nykomling i mitt hem! en liten grodis såklart. han heter grodis också, passande va? han bor i ett litet ensamt terrarium så att han inte blir uppäten av sina släktingar som är kannibaler. heh.. dessutom ska mina stora grodor flytta in i ett nytt terrarium imorgon! som ni kanske minns kastade jag ut mitt akvarium (som ni kan få mer information om här,) och köpte istället ett nytt terrarium som jag ska göra färdigt imorgon så att de kan få bo alldeles stort, mysigt och fabulöst!

MEN IDAG har jag minsann jobbat 10 - 14, hjälpt mats med sin gigantiska fågelbur (vi satte upp pinnar och sådär så de kan sitta och rugga.) men nu sitter jag i mats säng bredvid tokayerna och chillar lite. han håller som vanligt på med sina djur och han fixar och donar som om det inte fanns någon morgondag! lite senare ska vi äta chips och jordgubbar och se lite på film. för nu är det SÖNDAGSMYYYYYYYS!

slänger in en fabulös bild från överraskningskalaset för sofia. nu har ni att läsa!

OKEY UPPEHÅLLET?!

ofta jag inte har bloggat på tre dagar? jaja, jag har väl haft ett liv då.. jag har stått i borrby och sålt jordgubbar.. eller typ kastat dem på folk eftersom ingen ville köpa....................... har drömt om jordgubbar hela natten också. så himla besviken. vaknade mitt i natten typ 2350 gånger och bara "OMG JAG MÅSTE SÄLJA JORDGUBBAR! JAG ÄR FÖRSENAD!" typ.. precis som förra sommaren. orkar inte det.
nej, nu sitter jag i en vit tunika (ofta jag har en tunika ens?) och väntar på att vi ska samlas i klassrummet för att officiellt avsluta tvåan. GÖTTMOS! sen drar jag till borrby igen. dööööö

inte som jag tänker nu

har ätit pizza, ser på big brother-finalen (röstade faktiskt på peter en gång) ät jättemätt osv och nu är jag jätteglad för mats kommer hem imorgon under dagen. jag är lite saknig.

dagen efter kvällen före som sig bör

igår hade vi överraskningskalas för sofiaaaa! flickorna och jag tog tåget till oxie klockan två, blåste upp ballonger, dukade och packade fram all mat och presenterna och gjorde oss färdiga för att ta emot födelsedagsgrisen som inte anade något alls, och när hon minst anade det hoppade vi fram och sjöng happy birthday. sedan startade vi grillen och korkade upp. hela kvällen satt vi i trädgården och skrattade och hade mysigt. julia och hennes syster hade bakat världens godaste chokladtårta men trots att den var fruktansvärt mäktig åt jag hur mycket som helst, vilket resulterade i att jag fick ont i magen, men det struntade jag i. när det blev mörkt tände vi ljus och pratade spökhistorier (såklart) och när det bara var jag, josephine, amanda och julia kvar gick vi in och åt godis och såg på dear john, sen smällde josephines spöke på toaletten och skrämde oss. sen somnade vi vid tretiden.
bilder kommer väl någon gång. jag tänkte ta kaycies bilder eftersom jag fotade med den nästan mer än vad hon gjorde. HEHE

btw

jag har precis ätit hur mycket kladdkaka och jordgubbar som helst och nu sitter jag och skrattar åt big brother samtidigt som jag längtar efter mer kladdkaka och jordgubbar för det är min sommarfavorit, men jag är rädd att jag kommer spricka om jag äter mer.


och det pinsamma är att han har knappt varit borta i en dag men jag saknar honom redan.

ännu en tråkig rubrik på en tröttsam dag

gick upp halv nio, slängde mig i duschen för att jag hade feting-ont i magen (värme kanske hjälpte?) hade lika ont när jag gick för att äta frukost. åkte in till staden för att få lite jobbtider av jordgubbsjanne. sålde jordgubbar med min syster 10 - 14, tryckte i mig några jordgubbar och choklad under tiden. åkte hem, fick ont i magen igen, åt lite mat, höll på att somna på stolen. gick upp och satte mig mysigt i min säng (sitter kvar) tott la sig i sängen och somnade. jag lyssnar på musik och somnar nu.
hejdåhejdåhejdå

fredag och lördag, fast onsdag ändå

hejhopp i lingonskogen. idag var jag hos min pojkvän, men jag fick pallra mig iväg till körskolan för att han skulle iväg till jukkasjärvi en runda. bara en sådär 2303650852 kilometer härifrån på ett ungefär. sen åt jag och mirja thaimat hos mina favorit-thailändare. (vet inte ens om de är thailändare, men säljer de thaimat så antar jag att det är thailändare de är..) fixade en fotouppgift och sådär.. nu kom jag på en uppgift jag inte har fixat till än.. jaja, mjaumjau. nej, nu ska jag spela donkey kong och se om min lilla norrlänning hör av sig någon gång..

gräs, jag och mor


RSS 2.0