mitt liv i fyra ord.

jobb, jobb, insektsbett, jobb. Jag vill också ligga på stranden.

whoops

i inlägget jag skrev igår glömde jag bort att bifoga lite bilder! Det är ju alltid trevligt med bilder kan jag tycka. Så här kommer dem!
 
 
 
 

blä

omg jag hade ju skrivit värsta inlägget, eller början till värsta inlägget, och så råkar jag trycka på fel knapp så allt försvinner. wat the fuck. Jaja, jag får väl försöka göra om det så bra som jag kan.
Jag skrev någonting i stil med att jag har fina följare som klickar in på min blogg fastän jag typ aldrig skriver någonting längre. Har blivit dålig på detta. Typ noll inspiration, inget roligt som är värt att skriva ner. Lite så känns det. Gud, så tråkigt det lät, men så är det!
 
Så, vad händer i mitt liv? Jo!
Jag jobbar två jobb, spenderar tid med min fina pojkvän, svettas i sommarvärmen, (händer dock inte särskilt ofta med tanke på att det blåser som fan uppe vid elgiganten i Ystad, typ alltid,) äter jordgubbar, kör bil. Lite så känns det. Kör mycket bil. Men idag var det sommarvarmt iallafall! Skönt att vara ledig en dag. Hängde på stranden i min ensamhet. Somnade också. heh. Det var gött.
Annars ser jag fram emot nästa vecka, MARKNADER! Fett pepp. Sjöbomarknad och Kiviksmarknad. Älskar marknader. Är ledig onsdag - fredag nästa vecka, följt av 10 arbetsdagar. fyyy vad jobbigt. Men det är bara sommar en gång om året typ. Hehe.
Nu ska jag äta! Höööres

RSS 2.0