ojdå

insåg precis att det är första advent om en vecka. det verkar ju helt vansinnigt.

Emporia, (alt, jag var fattig när jag kom, men jag är fattigare när jag gick)

hejsanhoppsan igen! idag drog vi ut på en liten utflykt till det nya köpcentrumet EMPORIA! omg, det var så sjukt stort. älskade det. fast det blev lite krångligt innan vi kom iväg, men vi alla vet ju att min syster och hennes pojkvän har lite svårt att bestämma sig ibland, (fast den här gången var det min mobils fel. delvis.) vi skulle egentligen åka vid halv tio, men klockan nio, när jag precis hade skrapat fram min bil under ett jättetjockt lager av is, ringde min syster upp mig efter mina trettio försök att få tag i henne, och säger att de hade ångrat sig. "jaha," tänkte jag och pallrade mig in i värmen och satte mig under min underbara filt, men det blev inte så långvarit. klockan tolv hörde de av sig igen och sa att de hade tänkt köra in emporia vid 13 istället och frågade om jag ville följa med.
till slut var vi framme och några timmar senare var jag fattig som en kyrkråtta. jag köpte två par klackskor. vem behöver det? ehehe, de var fina iallafall. utöver det köpte jag ett par jeans, en stickad tröja och ett par raggsockar. jag hade verkligen spenderbyxorna på. nu har jag inte bara en tom plånbok, jag har trötta ben också.
hej på er!

livar upp stämningen med lite gosiga djur

 

.


.


world's gone to shit, might aswell quit


fick en kallsup i mitt försök att flyta


lite uppdatering på g

hejsan, fina följare som fortsätter att läsa min blogg fastän jag är sämst i världen på att blogga.
var ska jag börja? det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv, jag kämpar på hos jobbcoachen och försöker hålla mig flytande där. det går sådär.
men jag skickade iväg två katter till veterinären igår. Chili och Maxi blev kastrerade och det gick jättebra.
igårkväll bjöd Amanda på tjejkväll/halloweenkväll med läskig kladdkaka, läskig läskbål och massa andra läskigheter. först skrämde hennes bror oss, sen skrämde hennes pappa oss, sen skrämde hennes mamma oss. den enda som inte skrämde mig var hennes lilla golvmopp till hund. vi åkte iväg och hyrde film i våra läskiga kostymer och resten av kvällen satt vi mest och skrek åt den läskiga filmen. så himla fint.

såhär såg jag ut ungefär. jag skulle föreställa en zombie om det inte framgår. hehehe.

RSS 2.0