uppdatering

Hejsan allihop.
Skorna ifrån zalando kom idag! (Lyckan i det, när jag hade planerat min outfit och de skorna var huvudpersonerna i den) men olyckan när de klämde på tårna.. Fasen!! Nu får jag gå på bio med Mattias i vanliga converse istället. De skorna jag fick skicka tillbaka hade nämligen platå, så att jag skulle komma upp lite här i världen och kunna pussa på min pojkvän utan att han behöver böja sig alldeles för mycket. Men ack. Fortsätter vänta på ett par (typ) likadana ifrån modekungen, som jag beställde i februari.
Har beställt ett par ballerinaskor på internet också. Får ju visa upp mina fötter när jag snart är färdigtatuerad. Den tredje maj blir katten färgglad och fin. Hur ont det än gör så ska den fan bli klar alltså, inga undantag. Så äre!

Klänningen som jag beställde passade hur fint som helst! Förutom att den såklart var typ alldeles för lång. (Långklänning.) Mamma skulle se om hon kunde lägga upp den, annars får jag hitta en sömmerska någonstans. Så är det att vara kort.

fröken slösa

har precis beställt ett par skor, en klänning och ett par tights från nelly och zalando. Shit assoo, det blev dyrt. köpte dessutom färska bär ifrån den trevliga mannen på stortorget.
jag håller på att avlida, ge mig vår för fasen. shoppar ihjäl mig om inte våren kommer snart. längtar så sjukt.
åt typ en hel paket jordgubbar med philadelphia marabou på idag. blev sjukt mätt. himla gott.

Hälsningar, fröken Mes

Idag var det alltså dags för min andra fot att lägga sig under nålen, så att säga. Per hade ritat världens sötaste lilla katt som ska pryda min högerfot. MEN, ack, jajävlar vad ont det gjorde den här gången. Det var helt sjukt. Höll på att krypa av stolen jag satt i. Vansinne alltså. Vänsterfoten var ju en piece of cake om man jämför med höger. Kunde alltså inte färglägga den. Så pinsamt alltså. Har för tillfället en halvfärdig katt på foten, men den är söt iallafall. Vi får se när det blir tillfälle att göra klart den, vill ju få den klar!!
RSS 2.0