.


-


fan


så himla fint


städa varje.. dag

Nu när jag sitter hemma om dagarna utan något att göra, vad gör jag då? Jo, jag städar. Häromdagen städade jag hela ovan-våningen, jag dammsög och torkade golv och sånt där. Idag dammsög jag nedan-våningen, piskade mattor, torkade golv, dammtorkade litegrann och plockade undan. Imorgon ska jag ut och gå en timme. Jag var ute och gick en timme i måndags också (i "rask" takt då förstås,) och idag hade jag lite träningsvärk i rumpan faktiskt. Man kan ju inte bli helt försoffad. Hejhej!

Grodorna hälsar

Igår gjorde jag det så himla fint till mina grodor. Jag planterade äntligen blommorna jag köpt, jag skrapade bort allt kalk från rutorna så att man kan se in och ut och så. Inatt så förstod de nog inte att de fortfarande var instängda i en glasburk för de hoppade in i rutorna med full fart. Förresten så var en groda på rymmen när jag skulle fånga och stänga in dem i en saftbringare medan jag fixade i terrariet. Hon hoppade runt på golvet en stund innan jag fick tag på henne. Som det kan gå.


Det var ett tag sedan

Som vanligt är jag ingen värdig bloggare nuförtiden. Jag sitter bara hemma och letar jobb, inget napp än..
Idag har jag faktiskt varit ute och gått en lång runda med Mona. Vi var ute lite mer än en timme, men sen fick jag blåsor på fötterna..
Igår hämtade jag förresten min bil också. Wiiie! Jag får nog köra in till stan och köpa en matskål till Korven så att hon blir glad. Och plantera mina blommor.. De har stått i sina fula krukor i kanske tre veckor.. Stackars blommor.


fint avslut på en vecka/söndagsångest

känslan när man är några timmar hemifrån och bilen inte går att starta. då får man ringa sina föräldrar så de kan komma och bogsera bilen. det tog en hel dag. min bil står på en verkstad i veberöd, jag saknar den..

måndag var det, eller?

oh jag är så himla trött på att inte göra någonting om dagarna. jag sitter hemma, ser på teve, klappar Korven, matar Korven, väntar på att tiden ska gå, kollar jobb. jag har börjat om på Sex and the City-boxen, kan typ alla avsnitt utantill nu. får börja se på en annan serie snart..

och förresten, kan ni fatta det?! jag tycker inte om choklad längre.. eller jo, lite gör jag. men inte alls lika mycket som förr i tiden. jag var ju "fröken choklad" typ. nu vill jag äta chokladpudding. hejhej!

ut i dimman

ikväll ska jag ut med några av mina fina vänner och det ska bli fantastiskt!
hej sålänge

RSS 2.0