Fina sms, jag och min katt Chili


Jahadu

Alltså, oj vad jag har blivit dålig på det här. Jag får be så hemskt mycket om ursäkt. Fast nej, egentligen inte. Halva min blogg består av ursäkter typ. Jag ska väl inte behöva be om ursäkt för att jag inte skriver i min egna blogg? Eller? Kan inte förstå att det fortfarande finns de som klickar sig in på min blogg varje dag fastän jag inte har skrivit på typ två veckor. Tack.
Hur som helst. Jag kände att jag behövde skriva lite. Det får mig alltid på bättre humör. Eller, brukade få iallafall. Nu har jag inte så mycket att dela med mig av. Snön gör mig tokig. Jag är trött på snö nu. Jag vill ha sommar, värme, långa, varma, stjärnklara nätter och promenader. Vilken kliché, men det är så sant som det är skrivet.
Jaha, på tal om något annat så drömde jag om cupcakes inatt. Alltså, muffins med glasyr på typ. De fanns i tusen olika färger och smaker. Det var fantastiskt.
Annars väntar jag mest på att tiden ska gå. Jag och Mattias följer en serie som heter "The walking dead" som handlar om jordens undergång typ. De döda vaknar till liv och blir zombies som äter levande människor osv. Man får följa ett gäng med överlevande som försöker hitta en säker plats i livet typ. Men den här serien har säsongsuppehåll(!!!) och återkommer inte förrän den 10 februari. Orkar inte.
Hm.. Jag får nog baka lite cupcakes imorgon. Mest för att besanna min dröm typ.

Det var nog allt för idag, men jag återkommer. Snart hoppas jag!

en början

Hejhejhej alla följare. Jag får väl försöka skärpa mig i bloggandet i år. Änsålänge har jag inte hunnit med så mycket det här året. Jag har varit hos Mattias, jag har varit i Malmö, jag har piercat bröstvårtan. Hehehehe.. Det gjorde inte så ont som jag trodde, faktiskt. På måndag ska jag jobba och på onsdag ska jag äntligen klippa mig. Najs.
På återseende!

Bättre sent än aldrig

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tatuerade mig, åkte utomlands,
 
Har du några nyårslöften?
Nej, jag brukar inte ha några. De bryts alltid.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope, inte en enda! 
 
Vilka länder besökte du?
Danmark och Turkiet. Aah, sköna Turket.
 
Vilka datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Jag brukar inte vara så bra på att minnas datum, men den 6/10 är väl det jag kommer att tänka på just nu.

Vad var din största framgång 2012?
Min timanställning på Ystad Spa och Konferenshotell, och mitt körkort!

Största misstaget?
 Jag tror inte att jag har gjort några. Kanske när jag körde iväg utan tanklocket. Hehehe

Bästa köpet?
Oh, gud. Jag vet inte faktiskt. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Tatueringar kanske. Haha!
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, visst har saker och ting gjort mig glad! 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Askan är den bästa jorden - Markus Krunegård

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ibland vad jag mycket gladare och ibland var jag mycket ledsnare.  

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mig själv lite oftare. 

Blev du kär i år?
Ja, det blev jag.

Favoritprogram på TV?
Vänner, Big bang theory och The Walking Dead. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Åt våfflor ute i vårsolen.

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns alltid saker som skulle varit bättre. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Jeans, linne och stora tjocktröjor.

Vem saknade du?
Några gamla vänner.  
 
Den bästa nya personen du träffade?
Några människor i Turkiet, och Mattias såklart. 

mitt 2012

Januari
Jag började år 2012 med att försöka hitta studentklänningar och skor. Allting handlade om studenten, varje dag som gick var en dag närmre. Vi fick reda på vilken tid vi skulle springa ut på trappan och var hur pirriga som helst. Längtanlängtanlängtan.

Februari
Jag och min syster ringde in till radio active och vann två biljetter till Öja nattkrog, låg bakis i soffan hela dagen efter med en kattkorv på magen. Tänkte mycket på projektarbetet som skulle vara klart i maj. Men det förblev tankar, jag hade ju gott om tid kvar. Ingen stress. Fick Korven, Skinkan och Sture kastrerade och var hur orolig som helst. Korven var sjuk några dagar efter för att veterinären gav henne för mycket sömnmedel. Studentmössorna kom och vi fattade inte. Galet. Mina flickor och jag fixade ett överraskningskalas för Bea, och hon blev sjukt överraskad. Jag och Björö trodde att vi träffade Peps Persson på krogen i Ystad, men det visade sig bara vara en gammal gubbe som tyckte om öl. Jag gjorde min första tatuering - Just breathe.

Mars
Slackade i skolan, drömde att jag glömde studentmössan, orkade ingenting. Bokade studentresan med mina flickor - TURKIET! Spenderade pengar på kläder, bikinis och massa trams jag trodde att jag skulle behöva. Jag hittade en studentklänning, bakade scones, kom fram till nästa tatuering, Låg och tänkte på nätterna och lyssnade på Markus Krunegårds nya skiva 24/7.

April
Behövde en förändring, behövde komma bort, behövde någonting mer än vad jag hade. Hade hur mycket läxor som helst, tänkte bara på Turkiet och studenten. Blev singel, beställde sjukt dyra skor ifrån USA, tatuerade mig igen, firade valborg med mina fina vänner.

Maj
Klarade uppskrivningen till körkortet på första försöket. Blev sjukt lycklig över det, några körlektioner senare klarade jag uppkörningen, också på första försöket. Körde till Malmö för att titta på en bil, körde hem med den nya bilen och blev sjukt lycklig igen. Kom på att projektarbetet skulle vara klart snart, kvällen innan kom jag på en sista-minutenlösning och kom undan med ett VG. Hade fotoutställning i skolan och grät med mina flickor för att det var sista veckan i skolan. Räknade ner, varje timme var en timme närmare studenten och Turkiet.

Juni
Spelade ölbrännboll i skolan och kräkte hur mycket som helst. En dag kvar till studenten, pirr i magen, kunde inte sova. Var rädd att jag skulle glömma någonting. Champangefrukost, middag på bröderna M, kramar, skrik, skratt och gråt. Så himla fint. Dagen efter studenten drog jag och mina fem flickor till Turkiet och hade the time of my life. Jag kunde inte haft det bättre. Kom hem till ett regnigt Sverige, började sommarjobba och lovade att lägga upp bilder ifrån Turkiet som aldrig kom upp.

Juli
Jobbadejobbadejobbade och hade det ganska skönt ändå. Brände mig i solen (som vanligt) besökte arbetsförmedlingen och kom på att jag var ganska vuxen nu. Ångest. Beställde tid för tatuering nummer tre, fick en sommar med 28grader. Strandhäng, sena nätter och jordgubbar i mängder.

Augusti
Sommarjobbade så mycket jag kunde innan säsongen var slut. Blev arbetslös, tatuerade mig på foten och gick en hel dag på Malmöfestivalen dagen efter och dagen efter igen. Såg min älskade Kapten röd och Melissa Horn, längst fram i publiken. Drog till Bakken för att fira min systers födelsedag och fick komma in på bar á bar fastän det var 20 årsgräns. Korven kom hem igen efter 2 månader ute på upptäcksfärd och jag släppte aldrig henne ur sikte igen.

Spetember
Blev trött på att sitta hemma varje dag, kollade på teve, klappade katterna och drygade.

Oktober
Träffade världens finaste kille, såg på hela första säsongen av Walking dead och fastnade helt och hållet. Blev intervjuad av en snubbe ifrån Ystads Allehanda, fick en jobbcoach och trodde att allting skulle bli bättre. Istället blev det som ett fängelse att sitta framför datorn och söka jobb 9-15 varje dag hos coachen. Ångest.

November
Amanda bjöd på Halloweentjejkväll och skrämde skiten ur oss alla. Jag klädde ut mig till zombie såklart. Åkte till Emporia och spenderade hur mycket pengar som helst där. Insåg att det snart var första advent och det var overkligt.

December
bloggade ingenting, fick timaställning på Ystads Spa och Konferenshotell, såg snön falla, julafton, nyår och första januari.

RSS 2.0