mitt hår alltså

som ni alla känner till permanentade jag mitt hår för en vecka sedan, och som ni alla känner till har jag börjat tappa jättemycket hår på grund av hur himla slitet det blev av det. som inte så många av er vet har jag fått kala fläckar på huvudet också, men änsålänge syns det inte tack vare resten av håret som ligger över. det är inte så att jag tycker att mitt hår är fult. tvärt om blev jag faktiskt nöjd med morotsfärgen och fluffigt hår, tro det eller ej. bara för att jag rakade sidecut för längesedan betyder det inte att jag tänkte raka av mig resten av håret, men det kanske jag blir tvungen till, om det inte fortsätter ramla av på det här viset för då lär jag snart inte ha något hår att raka av. jag skulle kanske köpa en peruk, eller en mössa.


bara en såndär vanlig måndagsångest antar jag


apu.. eller kanske inte

idag skulle egentligen MP2 påbörja sin praktik, men inte jag. jag har inte hittat någon, så istället skulle vi som blev över på foto (malin, julia och jag) påbörja en blobb. då kan man undra vad det är för något, och enligt min fotolärare är det en stor blogg. så om ni vill följa min praktik så kan ni läsa i den här bloggen varje dag. vi ska skriva om olika teman, det första temat är skolan, nästa vecka handlar det om kärlek och den tredje och sista veckan ska vi skriva om musik. jag vet inte riktigt hur det här kommer att gå. just nu har vi ingenting att göra. hejhej värdelösa dagar!

dagen efter kvällen före

idag gick jag och mats upp vid nio, duschade, åt frukost och gick och la oss igen klockan tio. mats gick upp vid elva och åkte iväg mot malmö klockan tolv för att gå på möte, och han kommer hem sent ikväll. jag sov till två, åt kladdkaka, såg på sex and the city. nu äter jag chips, dricker coca, ser på sex and the city. jag vet inte riktigt hur jag ska göra på söndagar, jag brukar alltid vara hos mats då. detta är den första söndagen detta året som vi inte träffas. det känns konstigt. och sorgligt. nu ska jag se lite mer på sex and the city (har bara åtta avsnitt kvar. blir helt ledsen ju)


fanta och rosé alla brudar är på G

några väl valda bilder från Beas artonårsfest igår. Josephine Björö tog bilderna, förstås!


tre och fyr vi snurrar och spyr med markoolio ikväll på ett skabbigt hotel

och nu är vi fett pepp på beas artonårsfest för snart åker jag och mats till sjöbo och sen äre party!

just i denna stund

hårfärgning och sånt @sofiaas place. yessssssss

fizk

mest för att min moster ska slippa tjata på mig mer kan jag berätta att igår städade jag mitt akvarium. det var två månader sen sist, men nu är det gjort.


såntdär som gör mig arg på riktigt

när vi människor gör saker bara för att vi kan. som tillexempel föda upp djur och döda dem så att vi kan gå omkring i päls. det är ju inte så att vi skulle frysa ihjäl om vi inte fick ha det. what's up med de nya mössorna? en stickad mössa med en pälstuss på, som man bara har till prydnad. för att man ska få ha den på mössan krävs en liten räv som bor i en skabbig, trång bur i hela sitt korta liv som blir elchockad för att pälsen ska vara fluffig och fin när den sedan blir flådd. just det, den är fortfarande vid liv när den blir elchockad. efter den här hemska processen har man en fin liten fluffig boll på huvudet, precis som prinsessan madeleine och drottning silvia. vill man vara fin får man lida pin. i det här fallet är det du som blir fin och räven som får lida. men vissa tycker tydligen det är okey.

filmklippet visar hur djuren egentligen bor på en pälsfarm. ganska starka bilder. det står på finska också, men man fattar principen.

Sådär trasig

Idag har jag spenderat mycket pengar i malmö. Jag köpte en grå långärmad tröja, ett par hängsleshorts, ett par kalsonger till Mats. Sen minns jag inte vad mer jag köpte. Mats är nere och matar ormar i Wallander-pausen och snart ska vi äta macka med ägg innan vi somnar. Jag är helt mör efter en dag i malmö. Dessutom har min kära syster smittat mig med sin förkylning. Jag har haft jätteont i benen sen jag kom hem, jag och Mats somnade i soffan en stund, och nu har jag ont i huvudet, trots Alvedon. Jag är inte riktigt sugen på macka, men det var ju trots allt jag som bad honom koka ägg till mig. Nu fortsätter wallande. Hejhej

uppe med tuppen

då kan man fråga sig varför jag är vaken såhär dags på en söndag? jo, jag ska nämligen in till malmö för en dags shopping och avsluta den hos Mats i tomelilla. hur fint? nej, nu är det dags att klä på mig och kanske väcka liv i min man som ligger och sover i min säng. det är inte ofta jag är uppe innan honom. men han ska ju inte in till malmö, så det är okey. hejhej!

en liten groda som jag vill haaa


Humörbilderna på Nimbratten


ted gärestad


det där med pengar

jag börjar få lite penga-ångest. känner att pengarna bara rinner iväg, även om jag inte är "fattig". jag har ju solat, till exempel. det kostar pengar. det är till och med så att jag tänker att jag inte ens kan köpa en bulle i caféterian eftersom att det kostar pengar. what's up with money? på söndag ska jag åka in till malmö och shoppa och vem vet vad mer man gör på lovet? oh, vad jag önskar att jag var rik som ett troll så jag slapp tänka på det. jag är nog väldigt materiell och ytlig egentligen. men det vågar jag knappt säga.


struntprat

sitter och har håla för tillfället. älskar onsdagar och fyra-timmarshålan som hör där till. speciellt när jag har hålan helt ensam mellan halv elva och tolv. det är fabulous. dessutom har jag sovit jättedåligt två nätter i rad. vad är grejen men att inte kunna somna, och när man väl har somnat vaknar man sisådär en gång i timmen och kan inte somna om. nu sitter jag istället här och gäspar som ett fån. tur jag är söt. anyway, (som jag sa) nu får jag väl lägga in en fin låt på min blogg. men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja, så jag tror att jag struntar i det. stackars alla mina bloggläsare som får sitta och läsa strunt dagarna i ända. jaja, mjaumjau.
nästa vecka är det ju faktiskt lov och kommande tre veckor går ut på att praktisera någonstans (om man fått praktik vill säga) och det har ju faktiskt inte jag fått, så jag ska väl sitta och häcka i skolan istället. dessutom fyller jag år om 36 dagar. det låter som musik i mina öron. nu ska jag skona er från bloggelibloggandet. ha det så fint

tisdag i all ära

idag ska jag åka hem till mats efter skolan. det är ju faktiskt house idag! för övrigt har jag lite bloggtorka just nu, men det löser sig väl- sa han som sket i vasken.
hejhej

valentine osv

jag spenderar min alla hjärtans dag i soffan med en värmedyna och blåbärspaj framför sex and the city.

badtunna och tacooo

om en timme eller så ska vi åka till våra grannar för att äta tacos och bada i en uppvärmd badtunna utomhus. det ska bli så himla fint! tack för mig

vad är en bal på slottet..

det är nog den första gången i mitt liv jag pluggar på en fredag. läser lite i psykologiboken trots att det är helt onödigt. hur kunde jag välja psykologi? det är nog det värsta jag gjort. nåväl. snart kommer min pojkvän hit och imorgon ska vi bada i en badtunna vi och våra grannar har hyrt. sen blir det tacooos!

HAHAHAHAHAHAH

detta gjorde min dag!



bitterljuvt


usch

idag skulle jag behöva plugga på psykologin jag ska ha prov på på måndag. men jag orkar inte det idag för idag är det tungt att andas. jag skulle nog vilja dricka varm choklad och se på sex and the city, men då kommer jag att få sån ångest när jag sumpar provet och måste göra om det igen. å andra sidan, vem bryr sig om ett psykologiprov om hundra år? inte jag iallafall

såhär känner josefine en onsdagkväll i februari klockan 22.04


en gång sådär

oh, förresten. en gång när jag var liten gömde jag mig i en liten vrå i min farmors kök, och då råkade jag nog putta till kaffekokaren för jag fick kokande kaffe på min rygg. jag tänkte bara flika in och säga det för jag kom och tänka på det.

.

ikväll har jag så himla många tankar i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra för att få tyst på dem

!!!

FÖRRESTEN HAR DET VARIT ETT RIKTIGT VÅRVÄDER IDAG FÖR JAG GICK MED BARA EN TUNN TRÖJA UNDER MIN SKINNJACKA IDAG OCH JAG HADE MINA SEX ÅR GAMLA CONVERSE PÅ MIG.
det kallar jag vår

när jag ändå har byxorna nere, så att säga

idag åkte jag in till stan klockan elva, hade körlektion till klockan tolv, åt i matsalen, gick ner till esteterna och väntade på att min körsång skulle börja. efter ungefär en kvart inser vi att vår lärare kommer inte eftersom att han är sjuk. jaha.. bussen hem tio över två, tömmer diskmaskinen, sjunger lite högt för mig själv, ser på top modell och äter kladdkaka och taggar till beas artonårsfest den 26. livet är väl bra härligt!

Feb. 8, 2011 helt enkelt

just nu sitter jag i soffan och gäspar medans en trött pojkvän ligger och rycker i kroppen bakom mig. jag tror att han har somnat. snart ska jag duscha, kanske slänga ihop en kladdkaka. det är ju faktiskt House ikväll!


videobloggen- kissiestyle eller nåt


jag bara undrar, vart är den nu?

ligger i sängen och bloggar, äter chipssmulor och väntar på middag. jag har precis planterat in en gullranka i terrariet och just nu ser det så himla förfärligt ut. men det blir väl förhoppningsvis bättre med några pinnar också. för övrigt är jag så himla sugen på choklad. jaja, mjaumjau, som kenny hade sagt.

Två år, tjugofyra månader, sjuhundratrettio dagar

Idag har jag och min andra halva varit tillsammans i två år. Just det här datumet för två år sedan åkte vi hem till mig för första gången. Min mamma frågade ut honom när vi satt och åt. Hon frågade vart han bodde, vart han gick i skolan, vilken linje han gick, vad han skulle bli. Allt för att försäkra sig om att han inte var en mördare. Han skulle egentligen ta bussen hem klockan nio, men mina föräldrar somnade i soffan och vi hade inte hjärta att väcka dem. Istället skjutsade de honom hem klockan ett. Det var en av de finaste dagarna i mitt liv. Nu har vi brottats färdigt, och jag vann.

lördag i'm in love

vaknade av att min pojkvän ville bli hämtad i ystad efter sin träning, (vid tolv tiden,)
badade katten som skrek för sitt liv
duschade
bara hängde runt @myplace
fikade
hängde runt lite till @myplace
gjorde mat och fruktsallad och hade allmän familjemys
åt mat och såg på melodifestivalen

sedan hamnade jag här. snart ska vi äta fruktsallad hoppas jag. det kanske låtere gott!

-


sen hade vi lite roligt åt sofia


p0ppis

när jag kom hem hade jag 2 missade samtal och 6 sms, varav två av dem var från sofia som satt bredvid mig, där hon skrev;
TAGGA THAIMAT?!
följt av
just det.. din mobil ligger ju där hemma ..

blir man inte så himla glad?


naket

idag glömde jag min mobil hemma. jag känner mig naken, rädd, exposed- som Maria Montazami hade sagt.

nu har jag

skrivit på engelskan
ätit kladdkaka
skrivit på engelskan
ätit chips
skrivit lite till på engelskan
druckit cola
skrivit på engelskan
sett på Sveriges Mästerkock
skrivit ännu mer på engelskan
ätit fruktsallad
skrivit på engelskan
pratat med bea på skype
blivit färdig med engelskan

engelska; DONE


usch

åh, usch. jag har så mycket att skriva på engelskan att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. jag ska skriva ett cv och ett "coverletter" och det är så himla jobbigt. kan man inte dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte har någon läxa? nej, jag antar att jag inte kan göra det. jaja, mjau mjau

vad jag gör? sitter och ser smart ut bara. inget märkvärdigt alls


där ute krigar vintern mot våren

idag är en sån dag man bara vill ligga hemma under täcket och inte tänka på att det stormar och regnar ute. idag var det jobbigt att gå upp, och idag vill jag gå i ide. men det hinner jag inte riktigt, för jag ska strax ha redovsining. dessutom drömde jag om dinosaurier och sånt igen. inte okey.

RSS 2.0