valborg

idag ska jag åka in till mina finaste i sjöbo för att fira lite valborg. vi ska grilla, solen skiner, min nya klänning kommer snart i postlådan och idag är jag så himla glad!!

fina grejer

idag (efter min historielektion) åkte jag, min syster och min systers kompis till Tomelilla för att boka en tatueringstid, så den åttonde maj blir min andra tatuering gjord. när vi var tillbaka i ystad köpte vi varsin påse med ett kilo godis i (såklart ifrån hemmakväll.) nu har jag varit ute och tagit mina sista bilder till projektarbetet så jag får väl ladda in dem i datorn och redigera dem lite.

säg ingenting till mig

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.
men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

Gick en sväng med kameran, det var ett tag sedan


lycklig_tjej

strunta i skoinlägget nedan, jag råkade köpa dem. kunde bara inte motstå när en viss någon erbjöd sig att betala 1200:- av dem. vänliga hälsningar från shoegal

a woman's right to choose shoes

om ni känner för det så kan ni ju köpa dessa fabulösa skorna till mig. eller typ, skänka 1700:- till mig så att jag kan köpa dem själv. tack!


jag är under kontroll

har jobbat undan ganska mycket skolarbete, ska boka tatueringstid med min syster imorgon, flygbiljettklyddet är fixat, fika med pappa och syrran nu (med surdegsbröd från olof-viktors.) det går bra nu.

får väl muntra upp min emoblogg med lite söta katter


.


.


jhgljböjhbhgfiytd


och någonstans här emellan ska jag ha tid för mig själv


så vad är på gång

5695345456 saker att göra 60 dagar kvar till studenten, så mycket att tänka på att jag inte hinner med mig själv och mitt liv som ändå bara går åt helvete just nu så det gör ju inte så mycket. en sån ångest jag har just nu för allting. jag ligger efter, hinner inte med, stressar så himla mycket så allting bara blir en enda stor klump i hjärnan så jag vet inte vart jag ska börja någonstans. vet inte hur jag ska göra för att reda ut den här sörjan som har bildats där min hjärna en gång fanns. jag förstår inte, jag kan inte förstå.
jag vill bara ut härifrån, så långt som jag kan.

-

det här funkar inte.

-


.


jag ska hålla mig vaken

"du får göra som du vill" det var en måndag i april, du gav mig nyckeln till min bur och du sa flyg, men inte hur så jag provade och föll och golvet sviktade men höll när jag provade och föll.


smoothie

Hallon- och banansmoothie.
-
♥ ca 1dl naturell yoghurt
♥ två skedar vaniljglass med chokladkross
♥ ca 1dl frysta hallon
♥ 1 banan
-
ner med allt i en matberedare och mixa till en slät smet.
häll upp det i ett glas och garnera med något trevligt. (jag hackade choklad och slängde på två hallon)
ät den genast så att den håller sig kall och fräsch!
-
(det blir ganska mycket, så den här satsen kan räcka till två personer)
-

RSS 2.0