That green gentleman

Jag skulle vilja bli sådär riktigt glad över vardagliga saker.
Jag känner en gentleman som verkligen uppskattar allting livet bjuder på. Iallafall ser det så ut genom mina ögon. Han sitter ner och dricker sitt kaffe som om det vore det godaste kaffet han någonsin har druckit. Han kör sina fina amerikanare med stolthet och han äter sin gräddbulle med kärlek. Jag tycker att det är så himla fint. Jag skulle också vilja uppskatta allting så.
Den mannen jag pratar om är helt enkelt Ämnet från Yankee Car Club Ystad.


(jag hittade ingen bild på själva personen jag pratar om, men it's okey. Det är hans bil iallafall.)


Hej

Tjatjaaa bloggeeeen!
Det är jag som är tjejen som ramlar i trappan och får ett fett blåmärke på undersidan av överarmen.
Nu ska jag hjälpa mamma med en msn bild, sen ska vi åka och äta pizzaaa! Bloggar mer senare ikväääll..!

Jag vill ändra min bloggdesign. Lite synd att HTML-koder och sådära inte är min starka sida.

-

Nu ska jag möta Mats på stationen.
cuz i am pretty in punk!

Är det en vanlig dag?

Nej! För idag ska jag till Bea i Sjöbo för att leka lekar,
och det tycker jag är kuuuul!

Plötsligt i Vinslöv

Och det här gjorde min kväll värd.
Det roliga börjar på 0.43


ett nytt perspektiv

Och just idag kan jag göra vad som helst.
Hur tråkigt allting än verkar, känns det som om solen lyser på mig idag.

jagkanjagkan

just idag får jag en stor klump i magen när jag tänker.
så jag ska försöka låta bli.
men det går inte.

and so the lion fell in love with the lamb

Igår såg jag och Mats på Twilight - New Moon, och jag dog såå många gånger bara för att den är så himla bra. Mats tyckte inte att den var riktigt lika bra som jag tyckte att den var, men han såg på den med mig iallafall.
Nu har han åkt och tränat, så jag tänkte passa på att ordna lite med en överraskning han ska få någon gång inom en snar framtid. Hihihi!

respect to the man in the icecreamvan

Idag vaknade jag hos Mats, och eftersom att han var ledig idag fick jag pallra mig ensam till stationen i en tjock dimma. Vilken tur att man inte har sett skräckfilmen The mist, hehe! men det har jag ju..

Jag slutade klockan tolv, sen gick jag och Tilda runt på stan och väntade på att tiden skulle gå, vi fick nostalgikänslor när vi besökte vår gamla skola och tjuvtittade på våra gamla lärare när de hade lektion och jag köpte min första bikini någonsin! Det är nog den första bikinin jag någonsin köpt, och jag gillar det! När klockan var två gick vi tillbaka till ÖP och försökte få tiden att gå, igen. Vi väntade nämnligen på Jojjo som vi skulle fika med, och hon slutade klockan tre.

Nu är jag hemma, min syster är hemma och vi ska ha fredagsmys.
Ohyeah!


dghyjdcfghavdf

någonting har infekterat mina tankar, det kanske är du.
eller så är det jag själv.


dfhjnmklanjnb

händelser som blir till tankar som man tänker på om och om igen tills de bara blir ett blurr av röster som fyller en stor klump i mig mage som vandrar uppåt och sätter sig i min hals så att jag varken kan svälja eller andas utan bara rinner ut genom ögonen efter en lång tid men tankarna flyger ingenstans förutom runt i mitt huvud hela tiden och de kommer att bli större och större tills mitt huvud blir för tungt för mig att bära och då kommer allting att rinna över och jag bara hoppas att jag är i en källare jag trivs i väldigt mycket när det händer annars kommer jag inte att kunna andas ordentligt.

klassfest

Jag och Mats har precis hamnat hos Bea med Mirja, Tamer och Malin. Nu ska vi förfesta lite trevligt och sen ska vi dra till Julia och klassfesta oss. Heja!


Mitt hjärta är gjort av is

Och nu kom jag på att jag har ett stort arbete om rymden att göra. Det ska visserligen inte vara färdigt förrän på måndag, men vem spenderar en helg med att göra läxan? När det dessutom är klassfest imorgon, Mats på lördag och Alla<3dag på söndag? Jag försökte till och med att verka besviken och hjälplös när jag frågade med tårarna i ögonen om min lärare verkligen kunde sova om natten när jag skulle sitta och göra ett arbete om naturkunskap istället för att pussa på min pojkvän, men då skrattade han bara. Jag tror inte att han tog mig på allvar! Men med all rätt.

Nu ska jag göra så mycket jag hinner på mitt arbete, samtidigt som jag pluggar på mitt tidningshistoria-prov till imorgon. ojojojoj..

ett välserverat styckmord

Idag på samhällskunskapen pratade vi om att två svenska soldater hade blivit skjuta nere i Afghanistan, och jag dog lite. Jag är 100% emot krig och våld av alla möjliga slag. Att civila människor dör på grund av en konflikt mellan två länder är ju bara sorgligt. Varför kan man inte prata och diskutera saker istället för att dra till med drastiska åtgärder, som att starta krig, och därmed riskera oskyldiga människors liv. Varför skickar vi ens ner Sveriges soldater där? - Jo, för att hjälpa afghanerna, och riskera sina egna liv. Det är klart att man ska hjälpa dem, men det är så frukansvärt onödigt att riskera sina liv bara därför.
Jag kom på den ultimata lösningen. Diskutera och prata om problemen istället, så dör ingen. Bra va?

Oh, jag vet inte. Jag blir bara så förbaskat arg på krig och våld.


jag till och med sover snyggt

Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna ungefär precis närsomhelst. Det gör ingenting, eftersom att jag snart ska gå och lägga mig.. Jag drar mig ändå lite för det. Ni vet, jag har drömt mardrömmar varje natt nu ett tag, och det är sånna drömmar man inte kan urskilja från verkligheten. Inatt vaknade jag och var rädd för att somna om igen. Det varade inte så länge dock, eftersom att klockan var typ fyra på morgonen, och jag var fruktansvärt trött. Så jag somnade om igen, och fortsatte med den otäcka drömmen jag hade.

Det kanske beror på glassen jag har ätit de senaste dagarna. Jag får sluta upp med det. Men det är så svårt när man har frysboxen fullproppad med alla möjliga sorters glassar. Ojojoj.

drogkampanj

På foto i skolan skulle vi fota oss till en drogkampanj. This is my resultat.
I like!


bildregnall the way for you, my love

why i don't like mondays

jag har ont i magen, jag fick få upp en timme tidigare än vad jag brukar, jag börjar snart med engelska.

men jag har haft en underbart fin helg med min älsklingsMats.

ying&yang

Idag har jag och Mats varit tillsammans i ett helt år. Jag vet inte alls hur många sekunder, minuter eller timmar det är, men det är iallafall 365 dagar, 12 månader, ett år.. 365 dagar har varit de finaste dagarna jag har varit med om. Nu känns det lite som om jag påbörjar ett "tack-tal" här, men det är absolut inget sånt. Jag skulle vilja kalla det ett.. Ja, jag vet inte riktigt vad jag vill kalla det.. Så jag låter nog bli att kalla det något, jag skriver några fina och underbara saker jag älskar hos honom istället.

Jag älskar:

- hans skratt
- hur han låter mig värma mina iskalla fingrar på sin mage
- hans léende
- hur han håller om mig i sömnen
- att han vet precis vad han ska göra för att göra mig glad
- hur han håller om mina höfter när jag ska gå ifrån honom
- att han ger mig täcket i sömnen, trots att han är kall
- hur han ger mig presenter helt utan andledning
- hur han mumlar saker när han sover
- att han får mig att skratta, sådär på riktigt
- hur han kliar mig på ryggen för att väcka mig på morgonen
- hur jag inte kan vara arg på honom mycket längre än tre minuter
- jag älskar hela Mats.

två delar av något stort.


perfect match

<3

Mats: Om jag säger "All the way for you", "Carnival of rust", 365 dagar, kärlek och grillning, vad säger du då?
Jag: Mats.

jomenasså

Jag fick näsblod halv sju imorse. Jag har fortfarande näsblod.
Det är någonting fel på min näsa idag..

snösnösnö föll nernerner

I tisdags åkte jag till Mats efter skolan, på onsdagen tänkte jag lite, och efter lite tänkade kom jag på att- det är inte alls dumt att vara innesnöad, sålänge man är det på rätt plats. Jag och Mats skottade litegrann, sen mös vi i soffan. Idag fick jag ta tag i både Mats och mig så att vi kom iväg till skolan som två duktiga elever.

Nu ska jag gräva i frysboxen och hitta lite mat åt mig, och snart är det faktiskt lördag.

RSS 2.0