Mitt hjärta

En gång i månaden kommer Korven hem för att visa att hon lever typ, och det var idaaag! Dock satt hon uppe i en gran och jamade, men jag fick hem henne och nu ligger hon i stolen på övervåningen och vilar upp sin lilla fluffiga kropp. Snart är hon väl ute på äventyr igen.


typiskt mig

idag körde jag ifrån mitt tanklock, IGEN. men den här gången hittade jag det inte igen.. jag lägger nämligen tanklocket på bilen medan jag tankar, och sedan kör jag iväg.. BRA JOBBAT JOSEFINE! det var inte första gången det hände, men det var första gången jag inte hittade locket igen.. hehe

förutom att köra iväg från tanklocket så har jag varit på blomsterhuset och köpt lite växter till grodornas terrarium och jag har tagit hand om grannens katter.
imorgon kanske jag ringer till veterinären (Chili och Maxi ska gå från hankatt till vanlig katt)
jag kanske till och med ringer till ett medium som ska få spå mig.
om jag bara inte var så rädd för att ringa folk..

sweet 24

igår firade jag min syster med hennes kompisar. vi åkte till bakken, åt mat och åkte massa karuseller och allt sånt man gör på bakken. halv sex åkte vi mot ystad igen, då åt vi på kinaresturang, sen gick var och en hem för att göra sig i ordning och förfesta lite innan vi träffades och gick tillsammans till kings head. vid ett gick vi till bar á bar (det var 20 års men vakten var snäll och lät mig komma in ändå.) jag gick och la mig klockan fyra och vaknade upp med världens förkylning. men det var det värt!

Kapten Röd och Timbuktu

Igår stod vi framför Stora scen på Stortorget i Malmö i sammanlagt fem timmar, men vad gör man inte för att se en av sina idoler, längst fram i publiken? Kapten Röd var typ det bästa jag har sett i hela mitt liv och jag blev så himla glad i hela kroppen. Längst fram alltså. Helt galet.
Efter Kapten Röd fick vi vänta en timme (utan att lämna våra fantastiska platser längst fram) för 21.30 spelade Timbuktu! Även han var sjukt bra såklart! Sedan försökte vi tränga oss ut från publiken och tog sedan tåget 23.08 hemmåt. Fantastisk kväll med mina fina och trots att regnet öste ner under Kapten Röd så stod vi kvar för att bli genomblöta och sedan frysa ihjäl på tåget hem. Men det var det helt klart värt för hela Stortorget och även runtomkring var fullproppat med människor. Det går inte att förstå.


melissa horn, tatuering och en tand

igår åkte jag in till malmöfestivalen med några av mina vänner. vi såg Melissa Horn, vi stod längst fram och det var så himla magiskt!
(får väl tillägga att jag hittade en jättestor tand när jag var ute och gick häromdagen.)

 

 


.


lite update igen

tjosan alla läsare. som jag skrivit hundra gånger i den här bloggen de senaste dagarna så är jag typ den sämsta bloggaren just nu. jag försöker gå upp tidigare på dagarna (inte efter elva, helst.) jag myser med mina två söta kattungar, Maxi och Chili, försöker uppfostra dem litegrann (Chili bara hoppar upp i knät på en och sen biter han sönder en) letar efter Korven och oroar mig lite för att hon har fastnat i en skördetröska.
men om jag inte ska prata så mycket om mina katter så kan jag ju nämna att jag ska iväg en sväng till malmöfestivalen ikväll för att träffa mina fina.
vi hörs väl!

officiellt arbetslös

då var säsongen slut och jag har inget jobb längre. det känns lite tomt och konstigt faktiskt, ingenting att göra den här veckan. men nästa vecka!!
nästa vecka ska jag tatuera mig, malmöfestivalen börjar, jag ska se Kapten Röd, Melissa Horn, Timbuktu och kanske några andra fina artister, jag ska till Bakken med min syster och hennes kompisar på hennes födelsedag den 25. jodå, jag har lite att stå i kanske.
jag får nog passa på att åka till banken också och sätta in lite pengar. men det är en helt annan historia!

förkyld tjej

är så himla trött. tror att jag går och lägger mig snart faktiskt. imorgon ska jag ju jobba 10-18. förmodligen den sista jobbdagen den här säsongen, så jag passar på att trycka i mig hur mycket jordgubbar som helst, tills jag får ont i magen typ.
men nu är jag alldeles täppt i näsan och helt trött i kroppen. usch och blä

helt slut

det är så himla utmattande att gör absolut ingenting. jag jobbade 10-18 idag, men fastän det inte var så mycket folk under hela dagen kände jag mig inte helt uttråkad. jag köpte mig faktiskt en tidning som jag slöläste lite i när jag var ensam. imorgon ska jag ju bara jobba 10-14, men på onsdag är det 10-18 igen, följt av en liten semester med några Hallströmare till helgen. sen är jag arbetslös.. wiiie.. men jag har faktiskt sökt lite jobb så vi får väl hoppas på det bästa!
puss och kram

söndagsmys

oh vad jag är trött!! har precis ätit kinamat med mor och far, syster och Anders. sen köpte vi asmycket godis på hemmakväll.
imorgon ska jag jobba 10-18. jag förstår inte riktigt hur jag ska orka det. det är fett psykiskt krävande att sälja jordgubbar en hel dag, men det blir en del kosing. får jobba så mycket jag kan nu, det är ju den sista veckan nu tror vi. arbetslös tjej! hejhej

massa jobb

det är mycket jobb nu på slutet innan vi förmodligen slutar för säsongen. nästa vecka ska jag stå i Borrby måndag och onsdag 10-18 .. jag vet inte riktigt hur jag ska orka sälja jordgubbar i åtta timmar, men det är tur att jag står i Borrby iallafall - mycket folk.
idag har jag stått i Kivik, det suuuuger sååå håååårt! man säljer så himla dåligt där - om man jämför med Borrby och Ystad. hur som helst så är jag ledig imorgon, jobbar i Ystad eftermiddag på fredag, ledig lördag och söndag. skööönt. vi hörs!

RSS 2.0