lite målning på kvällskvisten

hejhej alla. bara för att göra en liten parantes så började säsong 8 av House att gå på teve igår!!!! jag och mats satt som klistrade. det var så fint.
hur som helst, det jag egentligen ville var att lägga in en bild på ett par vita jeans jag köpte från laredoute för några dagar sedan. fast de är inte vita längre. de är röda, blåa, gröna och gula. så himla färglatt precis som jag!

det blev något konstigt med ljuset i badrummet (där byxorna hänger) så färgerna blev inte riktigt rättvist behandlade. men detta är på ett ungefär.

tre meter under stjärnorna


tålamod

hej alla! förlåt för mitt lilla uppehåll, men jag har varit helt busy och jag kan inte logga in på bloggen från min mobil och jag har ingen aning om varför. knasiga mobilen. hur som helst. malmöfestival så att det stod härliga till! vi såg på bob hund i torsdags. de är väl fantastiska ändå. jag var hemma klockan tolv och gick upp klockan åtta dagen därpå. alldeles trött, förkyld och ynklig. efter vår enda lektion på fredagen åkte vi in till malmö igen. evelina fick sina naglar fixade och jag tog en liten piercing i örat efter många om och men. jag åkte hem redan klockan nio på kvällen och missade the ark, maskinen och den svenska björnstammen. jag grät inga floder för det.

ännu en gång fick jag gå upp tidigt. jag, mats och mats vän skulle åka på reptilmässa i kristianstad. jag köpte en efterlängtad liten groda som heter packie. han är ju så söt. på kvällen var det fest för massa herptologer och sånt. (typ, folk som håller på med reptiler, försöker rädda dem och hjälpa dem och sådär.) och sedan sov jag från 1.00 till 12.00 på ett ungefär. nu ska vi äta frukost så jag slänger in en bild på min piercing och en bild på packie. hejhej


tre dagars ont i huvudet och jag fattar inget


skola dag 1

hejhej. idag började jag skolan. klockan tio samlades vi i salarna och där diskuterade vi scheman, student och sådär. vart vi skulle ha champange-frukost, vart vi skulle äta middag, vad vi skulle hyra för flak och sådär. det kändes inte alls långt bort med studenten. vi åt gemensamt halv tolv och sedan pratade vi lite med tvåorna. vi har ju inte fått några ettor eftersom de har tagit bort medie-programmet och gjort det till estetisk media istället. men det var ingen som hade sökt dit iheller, så det blev ingenting alls. jättetrist. hur som helst. det ska väl bli bra det här.

everyone's a little bit racist sometimes

hejhej alla fina. igår bestämde jag mig för att åka in till malmöfestivalen med bea, niklas och ewe för att se när NoFX spelade på stortorget.
resan in till malmö med tåg blev dock inte en av mina bästa. det stod på hemsidan att det skulle gå som vanligt 19.22, sedan blev det ändrat till 19.32, sedan blev det inställt men det kom ändå 19.44 för tåget visste inte att det skulle vara inställt. sedan fick vi stå och vänta mellan köpingebro och ystad i 20 minuter för signaler och sådant. vi fick byta tåg till tåget som skulle gå 20.03, men som fick gå 20.15 istället för att det skulle vänta på oss. sedan gick det som det skulle hela vägen till malmö och sedan tillbaka.
hur som helst. NoFX var så himla bra!!!1 det blev inte ens slagsmål i publiken, vilket det skulle kunna bli eftersom de spelar slagsmålsvänlig musik, så att säga.

jag slänger upp en video från konserten vi var på. det är inte jag som har filmat den, vi stod längre bak. (där basen inte var sååå hög. men ändå så det kändes i hela kroppen.)


dagen efter - en trött josefine

hej alla pigga. igår var vu bjudna till jordgubbsjannes avslutningsfest. vi åt jättegoda matpajer och efterrättspajer och lekte frågesport om jordgubbs-säsongen. jag fick bara 5 rätt av 9 möjliga, men det var väl inte så illa kan jag tycka. vid åtta åkte jag, mats, therese och anders in till ystad för att fortsätta med kvällens festligheter. kvällen slutade klockan tolv för mig och mats, då vi tog tåget hem. på tåget hittade vi en grå tjocktröja i storlek L, så den tog vi med oss hem. jag har den faktiskt på mig i skrivande stund när jag sitter i soffan och lyssnar på när mats snickrar. innan jag tar en tupplur ska jag slänga in en bild på hur jag såg ut igårkväll. jag hade nämligen lånat karins "läppförstorar-glans" som gör att läpparna svullnar. det fungerade litegrann faktiskt! jag älskade det.


förresten

för er som inte har sett att jag la upp den här filmen på facebook kan se det nu. den största av mina grodor Dexter har börjat kväka. och så filmade jag när han åt också. titta titta!


en söt liten igelkott


MALMÖFESTIVAAAAAAAL

hejsan hoppsan lillebror (som karlsson på taket hade sagt.) idag var det tänkt att jag skulle sälja säsongens sista jordgubbar, men det blev inte av för att det inte alls var många jordgubbar kvar till mig som skulle jobba eftermiddag. istället åker jag in till malmöfestivalen med mina fina flickor. det ska bli så mysigt såå!
pusspuss

ingenting är vitt, vitt, vitt

hej alla fina. idag åkte jag in en runda till stan för att köpa ett par vita jeans som jag sedan ska kasta färg på. det fanns bara ett par vita (snygga, neutrala) jeans i min storlek, och de kostade 500 kronor. jag köpte inte dem. jag beställde istället hem ett par ifrån laredoute.se för 174 kronor. såå får jag hoppas att de passar. dessutom köpte jag ett par gråa knästrumpor. nu är det ju faktiskt snart höst, och jag är redo.

(btw, laredoute har rea nu. skynda fynda!)

gräver i bild-arkivet. 2008


städeli, dag två

hejhejhej. idag drog mamma upp mig ur sängen klockan tio för att vi skulle hinna städa ur några skåp till. vi städade stearinljus-skåpet (som heter så av en anledning.) som innehöll ungefär 34598 stearinljus och 546865 ljus-stumpar. det värsta var att jag inte fick slänga dem, utan mamma skulle tydligen behålla dem av en anledning. men vi kunde iallafall få lite extra plats genom att lägga ihop ljusen i en låda. sedan städade vi rengörings-skåpet och stekjärns-skåpet och fick reda på alla platsburkar och deras lock. nu kan man faktiskt få tag i en burk med lock utan att behöva riva ut alla stekjärn. det känns bra!

städeli

idag har jag och min mor städat skafferiskåpet och kryddhyllan. jag tycker om att städa. det har jag nog ärvt från min mormor. jag tror att hon tycker om att städa. imorgon ska jag och mamma städa ur ett annat skåp där hon hr tryckt in massa saker hon inte visste hon hade ens. godnatt

på jakt

nu när det känns som att hösten är på väg har jag börjat leta efter tjocka halsdukar och sådär. många av mina vänner köpte sånna stora, tjocka, mysiga halsdukar förra året, men jag gjorde ju inte det. men oj så gosiga de var. det är kanske lite tidigt att leta efter halsdukar i augusti, affärerna har nog inte fått in några än. jag får hålla utkik.


bakken - di er for vildt

hejhejhej. idag åkte vi iväg till danmnark för att spatsera omkring på bakken hela eftermiddagen. tystnaden som uppstod när vi insåg att mamma läst tågtabellen fel, så vi fick byta tåg i danmark istället för att åka hela vägen från malmö. men det löste sig ändå, efter lite klydd med buss som vi inte skulle ta och sådär. typisk familjen ingvarsson tror jag.
vi lurade faktiskt upp mamma och pappa i många berg&dal-banor och tess fick åka uppskjutet/fritt fall. så kan det gå. och vi åt och drack, och vi åt och drack osv. nu ska vi äta lite till för det är dags för "nattamaud." jag är inte ens hungrig. men trött..

och det är då många dagars ont kommer ut på samma ställe


världens tröttaste josefine

hej världen. idag är jag världens tröttaste. kanske beror det på att ett utländskt nummer ringde mig 5.05 imorse. jag svarade inte, såklart. sista jobbdagen idag denna veckan, på lördag kommer mats hit, på söndag åker familjen till bakken! hur fint? det ska bli riktigt roligt faktiskt.
nu ska jag fräscha upp mig i duschen. hejhej

dhjdythdbgc


ute krigar sommaren mot hösten


inte så illa ändå

hej alla. igår åkte jag till min pojkvän efter jobbet. även om vi inte hann spendera så mycket tid tillsammans eftersom han skulle gå och lägga sig redan klockan nio (jag slutade 19.30) så är det verkligen värt att träffas och kanske mysa framför soffan en stund eller prata innan man somnar. och inatt gick mats i sömnen. han skulle tydligen fixa något med en skyffel eller så, men då sa jag att han fick vänta med det för det var faktiskt mitt i natten.

en annan fin grej är att jag fick min iphone idag, så det gick fort att jobba. dessutom sålde jag slut på bären 45 minuter innan jag skulle sluta egentligen. och jag fick körsbär och blåbär med mig hem. jag försökte blogga från min iphone, men hemsidan ville inte riktigt. jaja, så kan det gå. nu ska jag hitta på något att göra. se på teve och mata mina grodor.
puss

.


vad som är jobbigt idag

• jag såg färdigt säsong 6 av sex and the city igår, så nu fick jag se på säsong 3. snart kan jag allt utantill..
• det regnar, åskar, blåser och jag ska snart åka och jobba.
• min iphone kommer förhoppningsvis idag, men jag är nte hemma när den kommit.
• jag är fortfarande trött.
• jag träffade mats i söndags men jag saknar honom just nu.

allting känns tungt idag på något sätt.

.


ny vecka, nya dagar

hejsan svejsan. idag är det måndag och jag är världens tröttaste josefine. jag vaknade inte ens när mats väckarklocka ringde 05.40 imorse. dessutom skulle jag jobba förmiddag idag, och jag fick lön. och snart kommer min iphone i brevlådan. hur fint?

på ett ungefär


trött som en koala

ringarna som uppstod under ögonen när man gick och la sig halv fem och vaknade halv tio.
snart struntar jag i det här och åker och gosar med mats istället, för jag är kramig.

lördag i blodet idag

hejhej. just nu sitter jag i soffan och ser på sex and the city. 20-års festen blev hård och besynnerlig, men framförallt trevlig och mysig. jag är trött och trött och jag tänkte sova en stund innan bea och sofia kommer hit för att äta mat och dricka sprit för att sedan åka till öja. fint ska det vara. på söndag ska jag sova och gosa med mats för jag saknar honom ju.

puss

fredag i blodet

hej alla fina. idag fick jag gå upp tidigt för jag skulle åka iväg till borrby för att sälja lite jordgubbar och sånt. men nu är jag hemma, jag har ätit en bit och snart ska jag gå och göra mig fin för jag ska på 20 års kalas klockan sju! tack för mig!

är saknig


omnom

idag ska jag bara ligga i soffan och äta godis. tack för mig


hejhejhej

hej alla. igår kom mina fina flickor förbi. vi åt tacos, marängswisch och godis. dessutom färgade vi sofias, beas och julias hår. inte hela håret, men de fick en liten touch av rött i sig, så att säga. bea spräckte sina byxor också, men det vet vi inte riktigt hur det gick till. de lämnade mig för två timmar sedan och jag är trött som en koala. på ett ungefär. så jag ska nog ta mig en liten tupplur.
tack för mig

tisdag vareva

hejhejhej!
om det är så att jag inte hinner blogga så himla mycket just nu eller i veckan eller så, beror det på att jag kommer att ha mina fina flickor här imorgon kväll. vi ska äta och mysa och gosa och sånt som bara flickor kan. de ska stanna här över natten förstår ni, så jag har laddat med brakfrukost som sig bör.
på fredag ska jag jobba, sedan ska jag gå på 20- års kalas och på söndag ska jag jobba lite. jag har ganska fullt upp just nu. fint ska det vara!
vi hörs när vi hörs. puss

josefinex3


RSS 2.0