lördagen den femtonde mars, typ

hej allihop. nu är ni säkert nyfikna på hur mycket jag köpte när jag var i malmö på reptilmässa. sanningen är att jag köpte faktiskt ingenting, förutom en korv. det fanns inte en endaste som hade någonting jag ville ha. jag letade ju efter en argentinsk horngroda (den där tjockisen jag bloggade om förut) men den fanns bara som albino, och jag ville ha en grön. snubben som sålde dem sa att jag fick måla den grön, men det ville jag inte.
så när jag och mats hade vandrat färdigt på mässan gick vi i affärer istället. vi vandrade till india och jag töjde min septum till en storlek större. det spände lite i näsan, men nu är det inte så farligt längre.

på kvällen åkte vi iväg till min moster. de bjöd på mat och spel och sådär, så hade vi trevligt och mysigt långt in på småtimmarna.
tack för mig!

städa städa varje fredag

hejhej, hallå dagboken (som bert hade skrivit.)
idag har jag dammsugat, plockat undan och dammtorkat och gjort det fint. då frågar min storasyster mig varför jag städar och sånt när mamma och pappa ändå inte ska vara hemma på några dagar. hon verkade inte förstå att jag gjorde det för mig egen skull. jag tycker om att det är rent och fint när jag är hemma. min syster tycker inte det. men nu är det iallafall städat och fint!

kärlek


lite gos såhär en torsdag när jag inte har något att tillägga ännu


mest så att du vet




om himlen finns är jag förlorad

hej alla fina. idag blir jag äntligen av med mitt akvarium(+ tillbehör) för hela 540:- !!! en kille från rydsgård kommer och hämtar det ikväll. så himla gutt!
men jag har nog inte så mycket mer att tillägga just nu. jag får lov att återkomma.

godnatt


lite groda kanske..........

på lördag ska jag och mats på reptilmässa i malmö. det är en jättestor lokal eller så där massa människor sitter vid bord och säljer sina reptilbebisar eller vuxna reptiler eller terrarium eller värmemattor. där finns allt man kan tänkas behöva när man har reptiler. jag och mats ska inte sälja något men kanske tvärtom. vi kanske kommer hem med både det ena och det andra. personligen är jag himla sugen på en argentinsk horngroda (eller Pacmangroda.) de sitter alltså och ser tjocka ut hela dagarna och väntar på att maten ska gå förbi dem så att de kan hugga. hur fin? latare får man väl leta efter.


tre dagar senare

hej alla fina. nu har jag väl glömt att blogga igen för att jag har haft fullt upp! i fredags åkte jag till mats och åt chips och sådär. på lördagen åkte jag hem till mig och mats kom till mig efter sin träning. på kvällen åkte vi in till ystad, åt på pizzeria och såg på bio, bara jag och mats. MYS! vi såg på Bridesmaides - fantastiskt rolig. jag och mats skrattade på sånna ställen då ingen annan skrattar, så man känner sig lite dum. MEN SÅ FÅR DET BLI.
igår satt jag och mats i morgonkläder hela dagen framför teven och såg på film och åt chips och sånt. sen åkte vi till mats och slöade.

nu är jag trött. hejhej

ut med det gamla

idag har jag rensat ut allt gammalt ur mina garderober (plural, jag har mer än en.) ut med gamla tröjor man får klaustrofobi i, ut med gamla trosor och bh'ar och så. jag försökte piffa till en gammal sex pistols-tröja genom att klippa lite i den, men när jag hade klippt en gång och provat bestämde jag mig för att klippa lite till. då ramlade den av mig och min syster skrattade åt mig. jätteskoj.. nu får jag sitta här med lång näsa utan tröja. men jag kanske kan göra något åt den ändå. jag gillar att klippa och så. hEhE

smal brud på diet

det är nu tre dagar sedan "kräknatten" och min mage är fortfarande inte helt återställd. den är liksom orolig på något sätt. den kurrar och morrar och känns knasig. själv är jag hur pigg som helst men jag kan inte äta normalt om den ska hålla på såhär. idag har jag ätit en bulle och druckit ett halvt glas oboy. jag undrar hur mycket jag kommer att väga när min mage bestämmer sig för att bli ordentlig igen.
this is crazy

hungern river hans vargabuk

hej alla friska (och sjuka.) idag har jag suttit i soffan under en filt och sovit bort halva dagen. jag har ätit en bulle, ett äpple, en prinskorv med lite makaroner och lite rivna morötter och två chokladpinnar. jag är hungrig men har fortfarande ingen aptit. det är såå galet! jag vill ätaaaa.

fröken kräk

min veckoplan förstördes igårkväll när jag helt plötsligt kräkte en gång i halvtimmen från 00.30 - 08.00. nu sitter jag i soffan och hatar mitt liv och lever på smörgåsrån och vatten. jag hatar att vara sjuk.

fredag hela veckan (typ)

hej finisar. den här veckan har jag så himla mycket att stå i! igår jobbade jag eftermiddag som skrivet var. idag ska jag träffa några av mina flickor hemma hos bea och vi ska laga mat och prata tjejsnack och allt det där som tjejer gör när de träffas. dessutom ska jag gosa med beas kattunge som hennes pappa hittade i en container på soptippen. den är bara tre veckor gammal så det är väl det sötaste som finns. på onsdag ska jag jobba eftermiddag igen (utanför elgiganten, 14.30-19.30.) på torsdag ska jag och julia åka till sofia för lite mer tjejsnack och gos med sofias hundvalp, och på fredag kanske man kan gosa med sin pojkvän. så hiimla mycket att stå i. vart tog sommarlovet vägen?

fick så himla mycket rysningar av det här


bara sådär

är det bara jag som tycker att det är väldigt avslappnande när flugor kryper på en? men det är också lite grisigt för att de badar i bajs och så.

eftermiddagspasset

och om 40 minuter ska jag åka iväg till ystad och sälja jordgubbar. det är ångest att åka till jobbet utan att vara mentalt förberedd. lite som att få en gräddtårta kastad i ansiktet utan minsta förvarning.

<3


-


hahahah <3


lite såhär såg det ut


sjöbomarknad

hej på er. igår åkte jag iväg till sjöbomarknad med mor och far, men sedan struntade jag i dem och gick omkring med mina flickor istället. jag och julia somnade halv fyra inatt och jag åkte hem klockan tio. nu är jag världens tröttaste josefine så jag ska sova en skvätt i soffan. godnatt

lite speciellt

ni vet hur folk kan vara beroende av saker, till exempel av droger, socker, spel och allt det där. jag har också ett litet beroende, men enligt mig mycket lindrigare. jag tänker väldigt mycket på piercingar. just nu känner jag inte att jag vill ha någon speciell piercing, men jag vill så gärna pierca mig. det är liksom inte själva smycket som jag vill åt, utan att göra det. (dock skulle jag aldrig någonsin pierca näsan igen om jag tog ut den nu för det gjorde så FÖRBASKAT ont.) jag skulle nästan vilja pierca mig överallt och sedan ta ut smycket när det är läkt, för det är själva grejen med något nytt och läkeprocessen. jag låter som en masochist som bara vill skada mig och utsätta mig för smärta, men det låter lite överdrivet. tycker jag.


ögonbrynet?
båda näsvingarna?
öronen?
smiley?
töja örat?
töja näsan?

jag får ju passa på medans jag är ung..

vad jag tänker på just nu

• hur mycket det kittlar på benen när katten stryker sig mot mig.
• hur mätt jag blev av plättberget jag gjorde.
• vart sommaren tog vägen?
• om det verkligen var en dröm eller om det hände på riktigt. "vadå för något?" undrar ni. "det jag drömde inatt" svarar jag.
• var tar alla fjärilar vägen när det blåser såhär mycket. far de all vägens väg?
• vems kattungen var som sprang över gården idag.
• vad katten väntar på.
• om jag kan hitta en nakenkatt under 6 000:- i skåne. tvivlar, men man vet aldrig.
• hur besatt jag är av katter egentligen..

ju mera de spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

alltså, min sommarfavorit, den här låten, fantastisk. lyssna på den nu!


stugan i jämjö (bildbomb)


skåne

hej på er! nu har jag äntligen kommit hem till skåne igen. vi har haft världens mysigaste helg uppe i skogen i jämjö. det kommer ungefär 1234986 bilder lite senare idag, så ni får hålla er uppdaterade!

men nog om det. igårkväll var jag och mats ensamma i stugan, så vi åt kex, ost och vindruvor och såg på 2012. det handlar om att maya-indiandernas kalender slutade i december 2012, och det blir jordens undergång. alla tycker att jag är töntig som tror att jorden kommer att gå under en dag.. men man vet aldrig! nej, nu ska jag göra andra saker. vi hörs senare!

blekinge

hej finisar. idag ska jag packa ihop mina grejer och sådär, för ikväll åker jag och mats till blekinge och imorgon får vi sällskap av fyra ungdomar till. stugan vi ska bo i fem dagar ligger alldeles intill en sjö. hur fint? jag och mamma handlade lite frukost jag ska ta med mig till stugan och jag kom hem med två påsar fyllda med mat. då frågade mats vad jag hade köpt egentligen. det kunde jag tyvärr inte svara på, det var för mycket att komma ihåg.

skuttskutt (väldigt oredigerade men roliga ändå)

och på grund av något knas med att jag inte kan ladda upp bilder så får ni bara de här två knasbilderna på mig.




jakten på mats försvunna mustaschparakit

igår när jag hade åkt till jobbet ringde mats förtvivlat till mig och sa att han hade råkat släppa ut sin lilla fågelunge, och han letade och letade utan att hitta den, även om fågelmamman och pappan kallade på den. men på kvällen när jag och mats skulle gå till affären för att köpa glass hörde vi den lilla fågelungen kalla efter sin mamma, så vi följde efter ropet och hittade fågeln långt bort från sitt hem högt upp i ett träd. vi kunde ju förstås inte få ner den, men jag försökte härma lätet mammafågeln gjorde när hon kallade på ungen, (vi alla vet att jag kan prata med djur, även om det inte var riktigt likt och alla som hörde mig trodde att jag var dum i huvudet.) och han svarade faktiskt på ljudet, men han flög ju inte efter mig utan flög till ett annat träd, och ett annat träd, och ett tredje träd osv. så vi struntade i den envisa fågeln och gick in och köpte glass och då satt fågeln i ett av träden utanför affären, så jag sprang och skrek som fågelmamman och han flög efter mig litegrann, men sen blev han misstänksam och flög åt fel håll. jag kallade på fågeln hela vägen hem, sen fick jag ont i halsen och vi åt glass och tittade på house på dvd.

äntligen

hej på er! jag sitter i mats källare och bloggar lite medans han matar sina djur. jag har jobbat färdigt för tillfället och har inget jobb planerat, men det kommer väl det också. jag fick en tia i dricks idag, så jag köpte mig en lott. (sen när blev det artonårs-gräns på lotter? tänkte jag) och jag vann faktiskt tio kronor! så jag ska lösa in den idag och köpa mig en ny lott. "man vet ju aldrig om man vinner men på något sätt vet man att det gör man ju inte" täänk om jag vann 250 000 kronor. då hade jag nog dött. sen hade jag köpt mig ett par nakenkatter. hur som helst, jag och mats ska äta B&J-glass lite senare. men först ska jag nog bli tvingad att städa terrariet jag lånade av mats. pusspuss

RSS 2.0