borde lägga upp en budget eller nåt

oh vad det känns som att jag spenderar pengar hit och dit. visst att jag köpte en dator idag, men den var faktiskt inte sådär dyr, och jag var värd den. men jag köper andra onödiga grejer känns det som. hit och dit. har slösat ganska mycket pengar sen jag började skolan. får akta mig noga. har varit på fest flera helger i rad, kostar också pengar. min mobilräkning kommer nog vara dyr denna månaden. i can feel it. får studiebidrag imorgon. får nog hålla hårt i de pengarna om jag ska kunna leva med mig själv. penga-ångest

compaq presario

Hejsan alla fina! jag sitter just nu vid min nya dator som jag köpte på elgiganten för 3000:-
så himla FAB! söt och snabb och allt det där. alldeles ny. finns inget bättre

godnattmys


min studentmössa

http://www.abcgruppen.se/dela-din-mossa-pa-facebook/?id=650614466775

klicka på länken och se min studentmössa i 3D. den är så fin så jag tror att jag dör!

Bloggar med nya blogg-appen på mobilen

Tror att det funkar som det ska och så


onsdagsmys

hejsan alla. igår dansade jag (&mamma,tess,sofia) lite fuego dans på friskis&svettis. det var ganska roligt, men guud så mycket folk. mats hälsade på mig efter dansen. det var ju faktiskt HOUSETISDAG! omg

vi kunde ju sova hela natten i en sådan stor säng. såå skönt. men nu har mats åkt iväg till tomelilla och jag sitter hemma. jag börjar ju inte förrän halv ett idag, och slutar ungefär halv två. ÄR DET LÖNT?!

flyttade upp thereses f.d säng

idag roffade jag åt mig min systers gamla säng som bara stått och ruttnat i ett år ungefär.
120 säng, det är fint.


bilderna jag glömde fanns


FÖR SNART TAR JAG STUDENTEN

alltså åh! har nyss beställt min studentmössa och massa sådant fint som man bara får när man tar studenten. ååh jag blev så himla lycklig. jag längtar så till studentdagen. men inte till dagen efter. hehe..

lever min lever?

hej alla. igår var mina flickor och jag på kalas hos beas pojkvän i malmö. det var himla trevligt. men först tog vi oss ett glas gott på möllan. på tåget hem åt jag och sofia potatissallad men sedan somnade vi. jag var hemma hos mats halv tre ungefär, men idag är det fest igen. mats ställer nämligen till med kräftskiva, och jag har bakat kladdkaka dagen till ära. den står i ugnen och luktar gott. men jag äter ju inte kräftor och sånt. det känns så konstigt när man skalar den själv och sånt. det är märkligt. hur som helst så beställde mats en ost- och skinkpaj från bullen och bönan så att jag också kan bli mätt.
nu är nog kakan färdig. vi hörs en annan dag. hejhej!



bloggpaus som vanligt ibland

nu har det nog var så att jag inte orkat skriva så mycket. kanske för att jag inte har så mycket att skriva om just nu. jag har en väldig skolångest. mycket som ska göras, praktik, läxor, stora arbeten. jag pallar inte. kunde vi inte gjort det i ettan istället när man inte var så skoltrött och lack på livet typ? jag dör nog.

imorgon ska mina flickor och jag iallafall på kalas i malmö och på lördag ska mats ha kräftskiva. jag ska nog sova bort hela söndagen. helst hela veckan. sova de närmsta månaderna kanske. ska man gå i ide måntro? det hade varit skönt.


förresten så fyller min fina julia arton år idag, så jag drar till med en 34 år gammal bild på oss. puss älskling

världens finaste Korv <3


svettades bort en bit av mig själv

hejsan alla. idag tog jag och tess tag i våra liv, men innan det fikade vi på snuggles. idag åkte vi in till friskis och svettis för att dansa lite AFRO-dans. det var himla roligt faktiskt. inte så mycket dans kanske, men det beror nog på hur man ser det. det var iallafall himla roligt och svettig blev man. vi bestämde oss för att vi skulle dansa minst två gånger i veckan. himla roligt faktiskt!

något mitt emellan

ibland önskar jag att jag var kvinnligare än vad jag är. jag skulle också vilja gå omkring i skor med lite klack en helt vanlig onsdag. eller klä upp mig med klänning mitt på blanka måndagen. men det är inte riktigt jag.

en trött sengångare


På hamncafét

Sitter på hamncafét i Ystad med hela tjocka släkten och har överraskningsmiddag för min morfar som fyller 70. 18 personer fick trycka in sig i ett litet utrymme för att överraska ordentligt och sjunga. Snart ska vi äta fondue och såntdär lyxigt. Vi hörs senare. Chacha

det löser sig

jag såg på "4 stjärnors middag" för ett par dagar sedan. en av värdarna var Sanna Bråding. hon är så himla fantastisk. efter ett liv av mycket kaos hamnade hon längst ner i skiten men har lyckats hamna på rätt spår uppåt igen. hon vågar öppna sig, hon vågar vara sig själv, hon är äkta. hon är så himla bra.
hur som helst. när hon var med i tv-programmet sa hon att "allt löser sig. och det är så skönt att det fixar sig alltid. hur man än gör och vad som än händer så fixar det sig." det tyckte jag var så himla bra sagt.


ångest del 3

idag har jag känt JERYKJFBKSFVOJJNDFÖLWTEOPN ungefär. så mycket att tänka på, så mycket att göra, skolaskolaskolaskola körkortkörkortkörkortkörkort prioritera detta, glöm inte det, plugga på, hitta praktik, lär dig ordentligt. vad hände med mig? jag vet inte ens vad jag vill bli eller bo eller göra i framtiden. om mindre än ett år har jag gått ut skolan. sen då?
jag har en krasch i huvudet och det funkar inte så bra just nu.


gjorde en släng av den godaste äppelkakan

receptet hittar ni här.


skolångest


Från iphonen

Nu kan jag äntligen blogga från mobilen. Jag var inne och pillade lite i inställningarna och så. Nu fungerar det iallafall. Jag vaknade kvart i sju i Mats säng, chillade lite på Facebook innan jag gick upp, och då slog det mig: jag har ingen lektion idag. Såå jag mös i Mats säng till halv tio, sedan pallrade jag mig till bussen och körskolan. Snart dags för halkan, ohohoh! Jag tog en liten runda med Mats bil igår när vi skulle till Tomelilla. Det var skojj. Lilla kattKorven smet in i uterummet och Tott var inte så förtjust, men det struntade Korven i. Så himla gullig. Tott och Korven ser likadana ut, fast Korvis bara är en liten bebis. Nu ska jag strunta i bloggN på iphonen. Vi ses på datorn!

klassfest

jag slänger in några av sofias bilder från klassfesten igår. eller, det är mestadels förfesten. en liten hint bara, sådär.


fredag=fest

taggar till klassfest hos micke! om tio minuter ska jag ta bussen till ystad och sedan bussen till Sjöbo där jag och mina brudar ska förfesta litegrann hos julia, äta makaroner och hemmagjorda köttbullar (som evelina gjort. jag återkommer senare så att jag kan säga om de var goda eller inte) sedan kommer ystadpojkarna och då vandrar vi vidare till micke och myser där till imorgonbitti. troligen kommer ingen vara vaken så länge, men man vet ju aldrig.

prettydemon.blogg.se/klagobloggen

har haft så himla ont i huvudet hela dagen. mamma trodde att jag har börjat få migrän. ofta migrän. låter inte som någonting jag skulle ha. men ont i huvudet har jag iallafall. har varit trött hela dagen också. riktigt trött. inte så att det går över efter att man har suttit ner och tagit det lugnt en stund, utan konstant trött och huvudvärk sen klockan elva i förmiddags. KUL LIV. mina ögon rinner också. något annat? jag gäspar som ett troll.

imorgon är jag ledig från skolan, och som ett plus i kanten ska vi ha klassfest på kvällen. hur fint? får se till att sova länge så att jag kan vara pigg och glad då. nu ska jag nog se till att pallra mig i säng. så typiskt att nu när jag är ledig imorgon går jag och lägger mig tidigt, men de dagarna jag har skola dagen efter går jag och lägger mig vid elva, halv tolv. knasiga jag.

vakna lite

jag hänger inte alls med. jag fattar inte. skolan har börjat, vi har blivit överrösta med läxor hit och dit men jag fattar ingenting. allting kommer på en och samma gång, som snökaos i juli och jag har liksom fastnat i sommarlovet på något sätt. jag går i skolan, kommer hem och ser att folk i min klass gör läxor och tänker "vad har vi i läxa? när ska det vara klart? hur gör man? har jag ens det ämnet?" jag fattar ingenting och allting de säger låter som rappakalja för mig. sista året i skolan och jag fattar ingenting.

tisdag- en bra dag

hejsan alla. jag sitter vid min systers dator, så om jag gör några stavfel är det för att hennes tangentbord inte är likadant som mitt. jag blir alldeles förvirrad.
hur som helst. idag hade jag en engelsklektion från 8.00 till 9.30, sedan hade vi en håla till 13.30. såå några brudar och jag åkte hem till julia i sjöbo, åt en hel limpa nybakt bröd och några jättegoda brownies som Evelina stod för. sedan fick vi åka tillbaka till skolan med micke som lånade farsans bil.
jag har hunnit med en körlektion också. jag körde faktiskt det bästa jag någonsin gjort trodde vi. landsväg nästa. OHOHOH
men just nu sitter jag och mats framför teven och ser på mythbusters innan det är dags för House. mats är ledig imorgon ju, och jag börjar sent. myysmys. efter skolan ska jag, flickorna och Mansour se på bio. Mansour ville så gärna följa med och se på flickfilm.. tur han är söt.. vi ska se på "jag saknar dig" som handlar om en tvilling som precis förlorat sin tvillingsyster i en olycka, och nu ska hon försöka leva vidare utan sin andra halva. ser verkligen fram emot det. gråtfilm med flickorna alltså.
nu ska jag dricka något gott. pusshej!

idag är en såndär dag då man är så himla skör så att världens minsta sak kunde få mig att gå sönder


dfgjretkjsfd


helgen och sånt

fredag: 18- års kalas hos Tilda. jättetrevligt! Christy hade ett kaninskal till mobilen med svans och allt.
lördag: mats hämtar mig hos mig och vi hittar snöbollens jättesöta kattungar. Mats kör oss till honom och vi har myslördag med varma mackor.
söndag: sov till tolv, åt rostade mackor med oboy på, tittade på teve, hamnade framför datorn. vad händer sen? jo, han ska flytta lite ormar, ikväll ska vi grilla, kanske se på house, äta massa godis och chips. tjockissöndag i all ära.

(nu när jag har iphone är det mycket lättare att lägga upp bilder på bloggen! så här kommer några från helgen dårå)


det var det sötaste jag sett på länge


trixxen

jag tror att jag har tix. idag på varmkökslektionen skulle jag strö socker och kanel över julias och min äppelkaka, och då rycker jag till så att jag får hur mycket som helst på ett ställe. ibland när jag sitter ner och stirrar som en vanlig människa rycker nacken till och huvudet bara TJONG iväg. det gjorde så precis. jätteknasigt. jag sitter bara och tixar hela tiden. sån tixxxare.

RSS 2.0