100 dagar kvar

idag är en endast 100 dagar kvar tills jag tar studenten. ungefär 58 skoldagar kvar. det här är så sjukt! längtar så mycket, men kommer önska att dagen aldrig  tar slut.

Slut på överraskningar

Idag gjorde jag äntligen min tatuering på handleden!!!
Just breathe.
Det gjorde ganska ont faktiskt, såklart. Men inte gråt-ont eller skrik-ont. Det var värre att pierca näsan!


Mitt i plugget

Mitt i plugget kände jag att en paus satt som den skulle, så jag passade på att göra en snabbglass.

Frysta hallon och grädde ner i matberedaren
och så satte jag en liten piff med hackad choklad. Fint ska det vara!

 


tog mig en funderare

jag satt hur länge som helst och tänkte; vad ska jag hålla tal om på engelska C-kursen på onsdag? men svaret är ju självklart! världens hotade groddjur! varför göra det svårare än vad det är?
(dexter hälsar)

Lördagens tecken

Hejsan alla! Igår bjöd min fina vän med mig (och några andra fina vänner) till Kings head för att dricka och prata som sig bör. (önskar att jag var bättre på att använda sådana uttryck.) men innan utgången åt jag kinesisk middag med mor, far och några vänner till dem. Så himla gott. Efter middagen (vid åtta) vandrade jag ner mot Kings head och vandrade inte till tåget förrän klockan slog halv ett. Gårkvällens fail gick till mig och fröken Björö när vi trodde att vi tog ett foto tillsammans med Peps Persson, men det visade sig att han var en helt vanlig gubbe. Trist.


Efter fredagsmyset

Har precis kommit hem från en kväll med bubbelpool, bastu, mysig säng med fruktfat och mousserat vin och badrockar och sådär, på Ystads saltsjöbad. Hur mysigt som helst.


fredagsmys

sitter i soffan och ser på bigbrother live på datorn for free. helt okej!
snart ska jag äta frukost och senare i eftermiddag åker jag och mats till saltsjöbaden för lite fredagsmys. så himla fint!

dfgjkldf

och mitt i allt sportlov när jag sitter och myser med kattkorven  får jag ångest över skolan och över att jag har så lite tid kvar att göra så mycket. nästan så att jag bara kommer tänka på det när jag imorgon åker till saltsjöbaden med mats för att bara vila.

på väg hem till mig, hur fint?


får lov att återkomma

just nu har jag lov, chillar i soffan, ser på big brother och sitter vid datorn. sånt jag gör.
de rutiga klackskorna är inte långt ifrån mig. kan väl snart beställa dem : ))))) hihhiihhi

a woman's right to shoes

oh, kilklackar alltså, de är så himla underbara. men jag föll även för de rödrutiga skorna längst ner. om jag var rik skulle jag unnat mig iallafall ett par av de här skorna. jag har inte så många par skor, så jag hade kunnat köpa dem med gott samvete.

första dagen på lovet

hejsan alla bloggläsare, som man säger. idag är den första dagen på lovet och den kunde typ inte vara finare. eller jo. här hemma lös inte solen så fint som den gjorde i ystad, och dessutom blåser det här hemma. jag tänkte passa på att släppa ut mina fina veterinärskisar i det fina vädret, men de ville inte gå ut från logen. de hade det skönt där inne tydligen.
-
hur som helst! jag vaknade hos mats, han lagade havregröt som blev typ gummi, (förlåt älskling, men du vet hur det blev..) och jag chillade i soffan tills klockan slog 12 för då skulle jag ta tåget till ystad för att ha en liten körlektion. nu sitter jag på min systers rum och är helt vilig. ska vila hela lovet för på fredag ska jag och mats till saltsjöbaden för att mysa till lördag.
-
och så tänkte jag bara avslöja att den 28 smäller det, men vad det gäller får ni se då.

kan ju passa på att berätta

igår när jag hade tränat och väntade på att mats skulle träna klart satte jag mig i taxihuset på stationen i ystad. då kommer det in en 27-årig kille (jag minns inte vad han hette, men det var säkert ett ballt dubbelnamn som jobbiga-göran eller tuffe-uffe) som luktade öl och bar på en systemet-påse. han sträckte fram handen och hälsade (han var jättekall om händerna) och berättade att han skulle åka till stockholm men han hade åkt fel och hamnat i ystad.
han berättade också om sina kompisar Stumpen och Rebell-robban uppe i stockholm. Stumpen hade förlorat ett ben när han dinglade med benen nere i tunnelbanestationen i stockholm när tåget kom. men det hindrade inte honom ifrån att köra bil som en galning. Rebell-robban spelade gitarr naken på scen med gitarren för sitt kön.
killen bjöd mig på en öl men jag tackade nej, så han tog en själv. efter en stund väntade mats på mig så jag var tvungen att gå. då fick jag en kram och innan jag gick ut sa han "tänk på att det regnar."
-
så himla fin kille ändå. han gjorde min dag.

Överraskningskalas!

Igår hade vi överraskningskalas för Bea som fyllde år i veckan. Jag och resten av flickorna var hos Amanda klockan tre för att förbereda mat och tårta och allt såntdär. Tjugo i fem satt vi i Amandas kök och var alldeles nervösa, tio i fem gömde vi oss i Amandas pysselrum och fem över fem anföll vi Bea med ballonger och visselpipor och hon blev helt överraskad. På kvällen såg vi två skräckfilmer och åt massa gott.


Fredagsmys

Sitter hos Mats och har fredagsmys med macka och yoggi på litenlitenliten förpackning. Vi har legat och skrattat i sängen i kanske en timme men nu ser vi på Pippi på de sju haven på VHS. det spakar och knastrar, men det är okej.


Yes!

ÄNTLIGEN LOV!
oh, sköna sportlov. du är välkommen och efterlängtad.


Fina torsdag

Idag är det torsdag och min pojkvän tyckte att det var mysigt att komma hit lite spontant för att se på film på sexan (seriemördaren Zodiac) eftersom Mats inte har sexan. Nu myser vi med korven i soffan under filtar och sånt. Hur fint en helt vanlig torsdag?


onsdagar i all ära

på onsdagar börjar jag skolan 15.00 och slutar 16.20. efter det tränar jag 17.15 - 18.15 och nu sitter jag hemma i soffan alldeles mätt.

min enda lektion idag var engelska C, vi redovisade ett tal om saker vi vill göra innan vi dör. mina punkter var;
-
• skaffa många fler grodor (vietnamesiska mossgrodor, ett gäng pilgiftsgrodor, korallfingergrodor, och rödögda trädgrodor)
• skaffa en nakenkatt.
• resa till afrika, australien, usa och storbrittanien.
• raka av mig håret för en god sak.
• bli ett muskelberg med sixpack och hela köret. kan bli svårt.
• flytta ihop med min pojkvän, komma på vad jag vill göra, skaffa familj, flytta till ett stort hus och skaffa en fin liten schäfer.
• försöka bli vegetarian (det varar nog inte så länge eftersom kött är typ det godaste jag vet)
• försöka göra världen lite bättre genom att göra en liten hjälpsam gest när jag kan.
• göra vad jag vill göra med mitt liv, och inte vad någon annan säger åt mig.
det blev ett fint tal.

Ett hjärtas dag

Mitt på alla hjärtans dag tog jag min andra gardasil-spruta. Kul liv. Är lite öm och trött i kroppen.
Men Korvens hälsa går i lite bergochdal-bana just nu känns det som. Idag mådde hon nämligen prima så vitt jag kunde se.

Jag och Mats somnade i soffan i en timme eller så, sen såg vi på house och åt choklad med en korv och en tott i soffan, och hon morrade inte ens på korven. Himla fint.


Försöker bli gladare


amen vadfan

och nu blev korven sjuk med en grads feber. hon äter inget, dricker inget, försöker kissa 3450435 gånger om dagen men det kommer ingenting alls. jag pallar inte detta

Lite ordning på torpet

Igårkväll piggnade Korven till och kunde äntligen äta och dricka och tvätta sig och vara vaken i längre än en minut, så hon fick sova ute med sina bästisar. Men då hade hon lyckats trampa av sig bandaget som jag och mamma så fint hade satt på flickorna när de började tvätta upp sina sår. Skinkan var en duktig tjej och har lyckats behålla det hela tiden, men korven har trampat av det två gången, en gång alldeles nyss när jag skrev det här inlägget. (hon ligger i soffan bredvid mig och bilden togs tre minuter innan hon trampade av det vackra bandaget)

 


lever i misär

korven ligger bara och sover i badrummet, rör sig inte, äter inte, dricker inte. bara sover. kul katt

sture och skinkan var världens piggaste imorse så de fick gå ut och vara instängda på logen ett par dagar tills skinkan är lite mer läkt. jag visste inte att mina katter tydligen har superkrafter och kunde flytta på den jättetunga stocken som täckte deras lilla katthål, så de stack ut på äventyr in i pappas gamla maskinhall med smuts och olja och sånt. BRA JOBBAT KISSEKATTEN.
jag fick ut och leta, hittade dem och stängde in dem på logen igen. skinkans mage var NÅGOT smutsig och det lilla bandaget veterinären sydde fast var helt blodigt för att hon har bitit och tvättat det, och nu också säkert fuckat upp det i maskinhallen. pallar inteee!
-
och nu läste mamma i korvens lilla veterinärsbok att veterinären hade skrivit att korven vägde 3.45 kilo när hon egentligen väger 2.45 kilo. anledningen till att hon är världens tröttaste är då kanske att han gav henne lika mycket bedövningsmedel och till skinkan, som faktiskt väger 3.45 kilo.
jag dör

några yra små liv äntligen hemma och återhämtar sig i badrummet över natten


en orolig tjej säger hej

lämnade tre små kissar hos en veterinär i Hoby för två timmar sedan. han skulle ringa när de vaknat från narkosen och först då kunde vi hämta dem. oooooh vad dagen går långsamt..

second thoughts

nu när jag vet vilken tatuerare jag ska vända mig till kom jag att fundera på mitt motiv, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag lämnar mina tankar med er och lägger mig istället för att sova på saken.

fdglkgfg

har så himla mycket läxor och uppgifter men jag fattar ingenting och allting går bara runt i huvudet och sen ut igen lika fort samtidigt önskar jag bara att jag kan komma ur den här skiten någon gång men vad gör jag sen när jag har så lite att göra att jag börjar klättra på väggarna?
nu ska jag börja göra lite läxa då. om jag kommer på vad jag ska göra..

försöker bara andas


orkar inte idag


någon dag senare

hej alla. det var ett tag sen. jo, såhär är det- igår var det den 6 februari, och den 6 februari 2009 blev jag och mats tillsammans, vilket betyder att igår hade vi varit tillsammans i tre år. så himla fint. jag fick blommor!!!1 han är så fin.

IDAG mina vänner, ska en vän följa med mig hem! Beatrice nämligen. eller Bea, som hon föredrar.
jo, att nu är det så att på onsdagar har jag bara en lektion framöver, och den börjar klockan tre och slutar 16.20!!!11 pallar ej. ganska skönt alltså.

studenten är så himla nära känns det som. det känns som att projektarbetet är i fara! det känns som att jag måste lägga på ett kål. heja livet!

mitt huvud har aldrig känts tyngre

hälsningar från korven och mig

lite förfest med sofia och björnis


tack för den julia!

vaknar alltid mitt i natten. flera gånger.

Paniken som uppstod

Fick hem den andra vita klänningen idag. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Tänkte att om jag skulle ha den fick jag fixa ett par andra skor.. Jag vet inte, behöver nog min mammas tanke, eller vad man säger. Jag tappade helt tråden nu. Vet inte alls vad jag ska skriva. Jag får lov att återkomma.


En mycket märklig dag

Tystnaden som uppstod när jag insåg att jag hade ätit nötter och fortfarande levde.

P.S jag och Tess vann tre biljetter till Öja på lördag. Det är gitt. D.S


ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har


RSS 2.0