Jag hade aldrig kört sådär om du hade suttit bakom mig

men jag bara önskade att du hade glömt något. så att jag var säker på att du skulle komma tillbaka.

something special

i tosdags åkte jag och Mats till Malmö där vi träffade Marshall. Vi gick omkring i Malmö i ungefär fyra timmar och det enda jag hittade var fyra par trosor. Och att det bara var jag som handlade någonting var ju ännu värre.
jag och Mats tog tre tåget, efter många om och men, hem till Mats. När vi ändå var där köpte vi några fina fiskar till mig, sen åkte jag med Mats som övningskörde hem till mig. (har aldrig varit så nervös i hela mitt liv)
hemma hos mig nitade Mats min och hans skinnjacka och det blev fint.

idag har jag och Mats sovit.

och just ikväll

älskar jag min pojkvän sådär extra mycket.



done


.


ingen ljuger för dig om du inte ställer frågor

Idag åkte jag och mamma till Zoologiska efter skolan. Där fick jag peka ut lite av varje som jag ville ha, och då betalade mamma det, som en födelsedagspresent. Jag köpte tio neontetror, fem mussepigg-platy, två olika sorters växter, en termometer och lite bakgrundspapper. Hela kvällen har jag och mamma tvättat sten (som inte tvättades så noga som det kunde ha blivit. Hoppas att det löser sig ändå.) och jag har planterat och satt i dekorationerna i det nya akvariet.
Imorgon kommer Mats hit igen, och då ska vi göra det jättefint och vi ska förhoppningsvis släppa i fiskisarna i deras nya hem!
Jag älskar det här!

min dag

idag fyller jag hela sjutton år! detta har då firats med en heldag i skolan. ganska slapp faktiskt, men ändå. Bea sjöng för mig och det var jättefint, Mick gav mig en massage och det var jätteskönt. Mats finns här, och bara det är bra nog, men det tyckte inte han, så jag har fått massa fina saker av honom.
snart kommer mormor och morfar, och då ska vi äta våfflor.
jag fyller år på självaste våffeldagen!


Äta bör man, annars dör man

Idag var jag världens duktigaste Josefine. Jag lagade faktiskt mat till familjen utan att någon bad mig. Dessutom blev det väldigt gott också!

Det serverades pasta bolognese med vitlöksbröd och grönsaker, såsom gurka, tomat, rivna morötter och sallad.
Halv åtta hos mig nästa, eller?


det måste göra ont att vara den du är

Mitt lilla akvarium som fiskarna nuvarande lever i står ungefär mitt i mitt rum, mitt på golvet. Det ser himla stökigt ut, så man dör lite.
Jag vill göra mitt stora akvarium färdigt så att alla fiskarna kan bo där, och jag kan ha det lite finare på mitt rum nunununu!

det måste ha varit något jag åt

Igår åkte jag hem till Mats efter skolan. På kvällen åkte vi till en affär som sålde djurtillbehör, och där fyndade jag en pump till min tekanna som ska vara i akvariet, och tjugo kilo sten till botten på akvariet. när vi hade gått där och kollat på alla jättefina akvarietillbehör åkte vi till en fiskaffär i Tomelilla och tittade på hans jättefina fiskar. Jag svär, jag kan vara där inne huur länge som helst. Jag tror att vi var där i minst en timme faktiskt. Han har fruktansvärt många och fina fiskar så att man bara dör inombords och känner att jag vill ha allihop i ett jättestort och jättefint akvarium som jag kan sitta och titta på hur länge som helst och bara se så fina de är!


Sluta tänka, det är svårt ändå

Jag är en fråga utan svar. Jag är aldrig tydlig, aldrig klar. Jag tänker glömma allt du har sagt, jag ska sluta gå i takt. Era drömmar dom har aldrig handlat om mig och mitt liv. Jag vill att verkligheten bränns, jag vill känna hur det känns att stå stadigt när stormen tar fart. Ni som vill styra allt jag gör, det är just ni som förstör mina drömmar.
men jag finns kvar


jag kan gå på vatten

Igår hämtade jag och min syster mitt nya 95liters akvarium som mina fiskar ska bo i inom en snar framtid. Så idag fick jag ta tag i det och tvätta akvariet och några tillbehör.
Och jag svär, dessa grejerna var så smutsiga att hans fiskar måste simmat omkring i sitt egna bajs typ i  hela sina liv.


dimmiga dagar

Klassfest + random peepz
thank you darlingz

tro och tvivel

Jag tänkte lite på en sak..
När man går förbi någon sådär halvpackad snubbe på stan, och han slänger ur sig någonting i stil med "hallå snäckan", hur ska man tolka det då? Ska man se det som en komplimang, ska man tänka att "han sa bara det för att han är full.", eller ska man se det som att man ser billig ut?
Jag tror att jag tar det som en komplimang, iallafall så gjorde jag det tills min syster undrade lite hur man skulle ta det.
Då blev jag förvirrad..

det snurrar i min skalle

FETT PEPP MED BEJALEJA PÅ HENNES RUM INNAN VI DRAR TILL MIRJA OCH SEN DRAR VI TILL JULLE FÖR ATT HA KLASSFEST FÖR HELA SLANTEN!

Jag och Bea tog en powernap innan och det var fett skönt. Dessutom slutade vi klockan elva idag.

SNARTSNARTSNART KLASSFEST!

förhoppningar och regnbågar

imorgon-
happyface, slutar klockan tolv, sjöbo med bäabus, (nästan) hela klassen på klassfest hos julle.
man lite lycklig.

precis så svag som jag

och det slog mig att det enda som skulle få mina tankar att sluta äta upp mig bit för bit varje dag även om jag inte tänkte på det var om jag tog mitt hjärta och kastade det så långt bort som jag bara kunde, ungefär som att slänga mig ut från ett stup och se om jag kunde flyga.
det tänker jag bara inte göra.


eller

95 liter, 400:-, ljusramp, grus, lite inredning, flingfoder, magnetrengörare.
båda bor i Ystad.
jag blir så fett pepp!


90, eller 800 grader.

pappa hittade det finaste hörn-akvariet ever på blocket. 190 liter, (jag har ca 60 liter) hur mycket som helst i tillbehör, fiskar följde med utan extra kostnad om man så önskade. 1000 spänn!
fan att jag inte har något hörn.

vad sägs? Jag blev fett pepp.

vad dina öron klarar

Var det dig jag såg som en skugga ur mina drömmar?
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma?
Det var väl något du gjorde, något vi sa som förändrade mitt liv.

och du, lyssnar du fortfarande på mig?
duvet, sådär som du gjorde förut.

that's the way the cookie crumbles

idag kände jag att det var dags att göra en kladdkaka. and so i did.

recept
150 g smält smör
3 dl strösocker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl

vispa ägg och socker poröst.
rör ihop allt utom smöret.
tillsätt smöret.
grädda i 175 grader i ca 20 min.






den såg godare ut innan den kom in i ugnen.


for sure

i'll make it




nyttnytt

Om ni inte redan har märkt det så har jag gjort "kategorier" nu också. De finns vid listen där alla inläggen står.


som viskar

varning för ras, om och om igen.

men jag ångrar mig såhär i efterhand. typiskt mig

helg med Matsbabe, den bästa som finns.
vi bakade kladdkakor, hade trevligt hos Julia, myste, brottades, sov i soffan, och ungefär hundra saker till.


sömnen

be inte om ursäkt om du inte ångrar dig.

och just ikväll

fick kent mig att andas bättre än vad jag gjorde förut.

och just idag

har jag tänkt extra mycket på London.


with or without you

i've got more wit, a better kiss, hotter touch, a better fuck than any boy you'll ever meet. sweetie, you have me. you know it will always just be me.


tandläkarbesök del 1

Igår gick jag till tandläkaren, och hon sa att jag hade borstat tänderna mycket duktigt. Men när hon hade tagit röntgenbilderna hittade hon ett litet hål läängst inne i munnen på mig. Så fick jag bedövning och så vidare, sen började hon att borra. Men det visade sig att mitt hål var überdjupt, så hon kunde inte ta allting då, för då hade det blivit rotfyllning. Hålet ska lagas veckan innan jag slutar skolan. Yaay.. När jag var färdig skulle jag gå till bussen, och då skulle jag smeta på lite lipsyl. Men grejen var den att jag inte hade någon spegel, och ingen känsel i halva munnen, så att jag smetade lipsyl över hela hakan ungefär, och hela tiden bet jag i någonting jag tror var min tunga.
Idag har jag fortfarande ont i käken efter tandläkarbesöket. hejaa!


vad vore jag utan dina andetag


den som skrivit mitt manus ska jag tvinga skriva om

jag vill resa, flytta, plugga vidare, vara bekymmerslös, få uppmärksamhet, träna, betyda något, träffa människor, sova, att något ska hända, bli något, sluta äta, bara finnas, ha huvudet fullt av tankar, ljuga, vara saknad, gråta, skrika, gå ner i vikt, vara ensam, göra saker, vara fin, gömma mig, vara rädd, kräkas, vara någon annan, ha vår, glömma allt, gå upp i vikt, se saker, andas oregelbundet, skratta, förändra mig, resa tillbaka i tiden, baka, äta massor, hålla mig vaken, sakna någon, dansa, börja om, lyssna, sluta tänka.

jag känner hellre smärta än ingenting alls.

ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta


sönda' i la a

Nu sitter jag hos Mats. Han borrar och grejar med sitt nya terrarium som han bygger själv.
Nu är det busrigningar på radio och godis i påsen!

tankar

Jag tror på Göteborg, London och Paris.

tillhör statsmakten

Nu står min Mats ute i köket och steker kyckling, jag sitter här och bloggar och Tott är i köket och jagar skuggor. Mats hade med sig ett par supersnygga kängor till mig, och det bästa var att de passade utmärkt!

Men nu när jag publicerade detta har vi redan hunnit äta vår superübergoda kvällsmat, diskat undan allting och lyssnar på Joddla med Siv. Nu ska jag gå in i teverummet och vara social och en god flickvän.



QB's fredagstips

Jag dog. Se den! Det är en order!


vintern känns så väldigt lång

Tack Mirja för att du hjälpte mig ändra texten!

nu sitter jag och myser med musik och min alldeles egna godisskål, som mina föräldrar förr eller senare kommer att äta upp.. Jag funderar också på hur jag ska ändra "headern" (bilden ^) Jag funderar på att göra den svar/vit bara.
Vad tycker ni?
Jag vill att det ska vara ljust och soligt ute så att jag kan gå ut och fota. i wanna!

för ung, för stolt

och ikväll har jag tid över att (förhoppningsvis) förbättra min design på bloggN!
yahoo!


kapitel två- ur funktion

idag gick jag hem från bussen. mest för att pappa inte kunde hämta mig. Jag vet inte riktigt vart mina föräldrar håller hus just nu. Spännande va?

Iallafall så tänkte jag att jag skulle gå ut och fota lite när det ändå var så fint väder, men jag antar att jag får göra det imorgon istället. Det är ju mörkt nu.
Imorgon kommer Mats hit, och då ska jag prova ett par "nazi-boots" (kängor) som han har köpt till mig. om de inte passar ska vi lämna tillbaka dem inom fem dagar. How good is that? Dessutom har min överraskning till babe kommit idag också.

Jag satsar tjugo spänn på att min Bea-fisk är på smällen, och jag gillar det! Fler fiskar till miiiig!

Nu ska jag sätta in mina pizza-baguetter i ugnen. namnamnam!


hjärtat rusar

jag visste precis vad jag skulle skriva, tills det att jag började.
jag ska nog gå upp och läsa lite i boken Vingklippt Ängel istället.

jag kan äntligen andas

Tankarna finns kvar, och de gör sig påminda ibland. Men det är annorlunda nu.
De förstör mig inte längre. De bara finns där. Jag kan hantera dem nu.
Jag har övertaget.


ordspråk

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

På grafen skulle vi göra en illustration av ett ordspråk. Min bild ser ut såhär.


Jag kallar det Karma

Och det är just idag jag märker att det finns människor som varken borde få andas samma luft som jag, leva i samma land som mig, eller ens bo på samma planet som jag och verkligen inte finnas i samma universum som jag. Det finns de människor som bevisar att de inte är mer värda än ett par sönderslagna glasögon. Och jag hoppas verkligen att dessa två människorna läser detta inlägget och förstår hur värdelösa de är.
De har nämligen varit inne på min blogg förut.

I'm just sayin', Karma is a bitch.

fortsätt simma, fortsätt simma

Idag slutade jag skolan lite tidigare än väntat, så jag kilade iväg till arken och köpte tre guppysar. Just nu har jag sju guppysar, (med Lille Plutten Avkomma) och tre malar, men fler är på väg!

Några fina filmer på mina älsklingar!


RSS 2.0