sånt där test igen

Nämn något som gjorde dig glad igår: när sofia skrev till mig att jag förgyller hennes dagar. det var fint!
Vad gjorde du kl 08 imorse: jag vaknade
Vad gjorde du för 15 min sedan: jag letade efter en rolig blogglista och hittade den här
Det sista du sa högt: HEJ TOODIE
Det senaste någon sa till dig: "du här är spray josse. *tschh-ljud* hårspray!"
Vad har du druckit idag: oboy, saft och vatten
Vad var det senaste du åt: en bit choklaaad
Vad var det senaste du köpte: en kaka och en chokladmjölk i caféterian
Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu: soligt och blåsigt
Godaste glassmaken: choklaaad!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: alltså, jag vet inte. både ja och nej.
Sover du tungt: ganska. jag har nog svårt för att vakna. men ibland vaknar jag utan anledning på natten
Drömmer du mardrömmar: jaa, mycket på senaste tiden faktiskt!
Trivs du med ditt jobb: går i skolan, men jodå jag trivs där.
Favoritklädsel: håliga jeans, linne och skinnjackan. det är fest
Favoritlåt just nu: the kill (rebirth) eller kärlekens tunga
Vad ser du om du tittar till höger: en bokhylla med massa VHS'er och böcker såklart
Vad gör dig glad just nu: att jag har en BJ-glass i frysen som väntar på mig
Vad ska du göra härnäst: jag ska snart äta kalopps
Höger eller vänsterhänt: vänster såklart
Humör just nu: fett pepp på alla fester och tillställningar jag är bjuden på
Favoritgodis: choklad!
Kläder just nu: håliga jeans, mats korn-tröja, en grå tjocktröja och en blå bandana på huvudet
Sommarplaner: kolmården med mats, festivaler och steeeek
Hur många kuddar sover du med: typ tjugo. nej men fem
Spelar du något instrument: nej men jag har spelat tvärflöjt för hundra år sedan
Morgon eller nattmänniska: korrektion- nattuggla
Vad är viktigast för dig: pengar. jodå
Är du kittlig: ja, men det är hemligt
Snarkar du: gud nej!
Stjärntecken: vädur. typ get
Äckligaste insekten: SÅNNA DÄR STORA ÄCKLIGA MYGGOR! ÖE
Längtar du mest efter just nu: "de er for vildt!" och sommarlov


What will it take to get it through to you, precious?


narcissist, masochist, sadist, spegelterrorist


malmöfestivalen 2011

bara för att jag har så himla mycket sommarkänslor nu när det är så varmt ute har jag börjat tänka på malmöfestivalen.  den börjar ju inte förrän om fyra månader men jag har redan börjat längta såklart! änsålänge är det ett band jag jättegärna vill se (NoXF) och jag hoppas på att det kommer fler fantastiska artister! (du kan läsa om vilka band som kommer och mycket mer här)


Dead by April (2009)

The Sounds (2009)


om jag får lov att flika in..

ni har kanske märk att det har blivit några få ändringar på mitt lilla kryp-in, och det är ju alldeles riktigt. min förra header-bild ljög ju när den visade att jag hade långt, brunt hår för det har jag ju inte nu för tiden. det är bara kort, orange och slitet som ett par välanvända kalsonger. iallafall, såhär såg det ut innan så att vi inte glömmer bort det.


det där med solen

sommaren är ju jätteskön och varm och somrig och allt det där, det vet vi ju om. men jag vet inte om jag gillar att det är så himla varmt överallt. det är ju fortfarande för kallt för att ligga på stranden enligt mig själv, men det är ju för varm att ligga ute och sola i trädgården. jag bara svettas och bränner mig. inte okey! jag sitter hellre i uterummet med datorn och dricker vatten. lagom varmt alltså. det är grejer det!

det känns som lördag, men det är ju måndag fast söndag

hej alla fina! idag vaknade jag hos matsiboii, fast då var han redan på jobbet då så jag passade på att åka hem med tio tåget. som vi alla säkert la märke till var det så himla fint och somrigt väder så jag, anders och min syster cyklade ner till kåseberga, (efter att pappa bokstavligt slängde ut oss för det var så fint väder) för att köpa glass. låt mig säga att jag cyklar max två gånger om året, och det märks. jag har så ont i gumpen att jag knappt kan gå efter att ha suttit på den hårda sadeln. men glassen var god!
det jag tänkte säga var att jag inte orkar lägga in massa djurparksbilder. de var himla dåliga i vilket fall som helst. jag är så himla trött efter en cykeltur och grillkväll. lite solbränd är jag också. det är skönt att vara ledig en dag till iallafall. sov gott!

Påskpåsk

Jag får lov att ursäkta mig ännu en gång för att jag är en dålig bloggare, men som jag skrivit i mina senaste inlägg har jag haft så otroligt mycket att göra. I fredags åkte vi till Skånes djurpark, (bilder på det återkommer jag med imorgon.) i lördags gick jag och Mats till bo Ohlsson och köpte stövlar, för på kvällen åkte vi till Lunnarp med massa herptologer för att titta på lövgrodor, lökgrodor och långbensgrodor. Vi såg även en och annan stor vattensalamander, vanlig padda och vanlig groda. Det var ganska kallt ute och våra pannlampor var inte de bästa, men det gjorde inte då mycket eftersom det fanns många med fetcoola lampor. Idag har jag och Mats målat nästan hela hans fågelvoljär och nu är jag helt slut. Nu ska jag mysa lite med Mats. Pusspuss

ursäkta förseningen

hej mina vänner! jag får be om ursäkt över att jag inte bloggat på tre dagar, men tro det eller ej, jag har inte haft tid. i tisdags åkte jag hemifrån klockan tre, gick på teori, träffade mina bästa brudar och sov sedan hos finajulia. i onsdags vaknade jag hos julia och åkte sedan till mats där jag lekte byggarebob med mats verktyg medans mats försökte koncentrera sig på att bygga ordentligt. lite senare tog jag tåget till malmö där bea och frida mötte mig och sen drog vi till möllan för att dricka öl med niklas och andy. bea spillde en av sina öl över mig men själv drack jag bara cider och senare på kvällen fick vi gå i snabb takt tillbaka till stationen för att vi missbedömde tiden. idag åkte jag in till stan klockan två och åt årets första kulglass i hamnen med tilda. dessutom köpte jag ett par shorts eftersom jag insåg till min förskräckelse att jag bara har ett par som passar mig, numera två. imorgon ska jag, mats, min syster och anders till skånes djurpark och sedan serveras en påskmiddag som heter duga. det är så himla fint det här!

total blackout

alltså, total blackout är nog mitt favoritprogram just nu. jag skrattar så att jag dör varje gång! det sänds på kanal fem, måndagar klockan 20.00
smakprov:


påsklov i all ära

hejhopp! nu har mitt påsklov börjat och det känns så himla braaa! speciellt med vårvädret som börjar smyga sig på. när jag var yngre gjorde jag nästan aldrig någonting på mina lov, men nuförtiden är mina lov alltid mer eller mindre fullspäckade!

måndg (idag) - sov hos mats till kvart i tolv, satt på körskolan i 1,5 timme och klarade ett prov, åkte med min syster hem klockan två och åt kövemat. (om expediten blir jätteglad, skriker HEEJ och vet precis vad man ska beställa innan man öppnat munnen, har man då handlat mat där för många gånger?)
tisdag - tillbaka till körskolan och lite mys med mina bästa brudar på kvällen.
onsdag - åker till tomelilla för att spendera lite av mitt påsklov med mats när han ändå är ledig. på kvällen åker jag till malmö och dricker öl med bea. jag gillar inte ens öl.
torsdag - ingenting planerat änsålänge.
fredag - påskmiddag med familj och vänner.
lördag - förmodligen firar vi påsk hos mats.
söndag - vila lite
måndag - ingenting planerat änsålänge.
tisdag - ingenting planerat.

sen är minsann lovet slut.


"jag vet inte om jag gillar din perfekta stil"

dammsög mitt rum i 1,5 timme och nu har jag ingenting att göra igen.


fredag i blodet

fredag innebär fotolektion hela dagen och idag var något alldeles extra. vi var nämligen nere i mörkerrummet och framkallade bilder. det var minsann inte lätt att öppna en filmrulle och lägga i dem i en ljustät liten burk i mörke. senare framkallade vi bilderna, men de är fortfarande miniatyrer. det var himla roligt faktiskt! men ikväll ska jag nog bara äta B&J glass och se på en fin film, nämligen Remember Me. kanske gråta en skvätt för den är så sorglig. och idag har jag faktiskt fått påsklov! så kan det gå!


millitärbasen Area 51

nu har jag fått Area 51 (du kan läsa mer om area 51 här) på hjärnan. det är en superhemlig millitärflygplats som ligger i USA. USA har länge förnekat att det ens ligger en milltäranläggning där, men 1994 kunde de inte längre hålla det hemligt. det är strängligen förbjudet att vara inom basens område, om om man skulle gå för nära finns det en stor risk att man blir ihjälskjuten. även flygplan som flyger ovanför anläggningen blir nerskjutna. vissa påstår att de har UFO'n och aliens i millitärbasen, och kanske därför är den så hemlig för allmänheten. det påstås också att man sett experiment-farkoster flyga över anläggningen. Bob Lazar arbetade på en bas där han påstår sig ha studerat rymdskepp och försökt förstå hur de fungerar.

jag är så hiiimla nyfiken på vad de gömmer där inne egentligen. jag hade blivit fett besviken om det en dag visade sig bara vara flygplan och sånt när jag hoppas på aliens och övernaturliga djur och sådär. jag tror jag faktiskt på liv på andra planeter. det finns så otrooooligt många planeter i rymden så det hade bara varit konstigt om bara jorden var berikat med intelligent liv. de som förnekar livet i rymden förnekar då också sin egen existens. tack för mig


lost without you

men visst hade det ändå varit himla skönt att ha honom hos sig varje dag. för då hade man hunnit med såna där speciella vardagsstunder, ni vet? ungefär som att jag står vid vasken och pysslar med något, och han smyger upp bakom mig och kramas och pussar mig på halsen. eller om man har en dålig dag så kunde man när som helst krypa upp hos honom och kanske blunda lite, så känns det snart bättre.
det hade varit finast.

det är bara jag


somrigasöndag

idag satt jag och åt frukost ute i mats trädgård i bara shorts och t-shirt. fast när jag åt frukost var ju klockan faktiskt elva, så det var inte så värst tidigt. jag har iallafall hjälpt mats i trädgården medans han har planterat, räfsat och byggt fågelbur. vi har också hunnit med att gå på marknad i lövestad.
tack för mig

den där piercingen (månadens längsta blogginlägg)

nu ska ni få höra hur det gick till när josefine piercade näsan, för det vet jag att folk vill höra. julia fick följa med in i "piercingsalen" och jag fick visa legetimation och skriva på ett papper. efter det tog jag plats på britsen och hon pratade lite hit och dit och berättade att man inte fick pilla på piercingen och att den läker på ungefär tre veckor, osv. sedan torkade hon mig i näsan med en spritad tuss och ritade omsorgsfullt vart piercingen skulle sitta och sen la jag mig ner på britsen så att hon kunde se ordentligt in i snoken på mig, men jag fick blunda minsann. antagligen för att jag inte skulle freaka ut när jag såg hur stor nålen var som skulle tryckas igenom min stackars näsa. då har vi kommit fram till själva händelsen när ringen skulle in i näsan. jo, först hade hon en tång med en ihålig cirkel på ute i spetsen. den höll hon ungefär så att pricken hon målade i min näsa skulle vara i mitten, kanske för att hon skulle veta vart hon stack. den hörde jag massa rövarhistorier om av mina vänner. de sa att de trycker med den jättehårt och att det var det värsta med hela piercingen. det tyckte inte jag. de som har fått tandläkarsprutan i munnen någon gång, om de har lagat ett hål eller så, vet hur det känns att pierca näsan. det kändes ungefär som att få den stucken i näsan. det gjorde faktiskt himla ont och jag knep så hårt med ögonen att det kom lite gråt. lättnaden som uppstod när hon drog ur nålen och satte i ringen var obeskrivligt skön. sen var det klart. tack för mig!




Vi drar till Malmö som timbak

nu åker jag till malmö med min julia för att jag ska sätta en ring i näsan. jag är rädd och nervös.

ett par dagars bokstäver

hejsan kära bloggfollowers. jag får lov att be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar. i onsdags klippte jag bort mitt långa (äckliga, slitna) hår. nu är det ca 3, 4cm långt. igår följde självaste julia med mig hem. vi lagade mat, såg på paranormal activity, åt glass, såg torkel i knipa, kollade gamla skolkataloger och så vidare. idag var vi lediga så vi chillade lite.
imorgon ska jag och julia in till malmöstad så att jag kan pierca näsan. (jag kommer att vara så himla nervös och rädd) och efter malmöbesöket åker jag raka vägen till min andra hälft i tomelilla.
nej, nu får det räcka. jag kanske slänger in en hårbild lite senare ikväll, men jag lovar ingenting.
chacha


brb

blogguppehåll. jag får lov att återkomma lite senare ikväll.

mitt liv, eller nej just det ja..

teoriprov, inlämningar, omprov, körlektioner, prov, teori, förhör, övningar, nationella prov, deadlines.
prioritera mitt ämne, öva ordentligt, du klarar mvg om du anstränger dig, du har inte lämnat in den där uppgiften, jag kan inte hjälpa dig, satsa på det här, få det färdigt, gör bra ifrån dig.
jag förstår inte riktigt var jag ska få in mig själv och vad jag vill göra i mitt liv. det verkar vara fullt av andra saker som jag tydligen måste hinna med innan jag dör. jag förstår inte riktigt hur det här ska fungera.

18årskalas




jag tog bara Sofias bilder, för de var lite extra fina i kanten. bokstavligt talat. tack alla fina <3

måndag igen

och ikväll ska jag lägga in lite fina bilder från min artonårsfest som brudarna har tagit. nu: thai

mest för att flika in lite




sofia tog den finaste bilden

and partey..

ikväll är det dags för ARTONÅRSFEST! jag har hackat grönsaker hela förmiddagen och snart kommer baby! så himla pepp alltså. en powernap på detta kanske

april april

förresten! det är första april och jag har faktiskt inte blivit lurad idag, och jag har heller inte lurat någon. jag hoppades att jag blev lurad när mats sa att han skulle jobba imorgon, och att han skulle komma och överraska mig och skrika APRIL APRIL när han knackade på dörren. men icke. jag blev lite besviken.

städjosse

jag ska bara plocka undan lite. *plock plock* oj, vad dammigt det var. jag måste dammtorka här. och här. *tork tork* här med. ojojoj vad smutsigt. jag får nog ta fram städsprayet. *spray spray* oj, det satt hårt. *gnugg gnugg* nej, jag får sluta nu innan jag tar det ett steg längre, för det har jag minsann inte tid till. det är så typiskt mig att ta det hela ett steg längre än planerat. speciellt när det gäller städning.


RSS 2.0