Sommar

Idag har jag hängt på stranden med Tilda och fått fin färg. Äntligen

dessutom, när jag tittar upp på himlen och inte ser ett endaste litet moln så känns det lite som att jag är i Turkiet igen. speciellt i den här värmen. love it 


såhär är det

oh, det har varit så himla fint väder att jag knappt kan förstå det! dessutom har jag haft turen att vara ledig nu i sommarvärmen, förutom idag då jag stod i stekhet sol utan vind 9-12 (då solen försvann bakom huset) och sålde jordgubbar. jag tror att jag brände fötterna lite, (fick ta av skorna innan jag dog av värmeslag) men jag hade faktiskt smort in armarna med solfaktor. jag brände dem lite på stranden igår.

jag och syrran var på stranden och vi doppade oss faktiskt några gånger. det var så himla varmt. imorgon får jag nog åka och köpa en badbalja eller något så att jag kan bada i trädgården.
fast nu när jag tjänar pengar så slösar jag upp dem också. idag köpte jag ett par högtalare till mobilen och en FM-sändare till bilen. dessutom tankade jag igår också. och köpte ett par skor för några dagar sen. jag får nog ta och lugna mig lite.

Lite bilder för att hinna ikapp

Så himla fint väder att jag knappt fattar att jag har haft sån tur att vara ledig. Jag har hängt på stranden och i trädgården och överallt där vädret har varit fint. Imorse klockan åtta var det skitvarmt ute och jag jobbade i stekande sol 9-12 innan det blev skugga på min plats.


det här händer

om en månad tatuerar jag min fot, om några dagar får jag hem ett par skor jag beställde idag, jag har jobbat och stått i men jag är ledig på tisdag och onsdag. jag träffade mina flickor för första gången på en månad i fredags och för första gången i hela mitt liv blev jag illamående av en karusell. om ungefär två veckor åker jag till ullared med några av familjen Hallström. dessutom verkar det som att det blir en skön sommar i augusti. jodå, det går bra sålänge.

jobb och jobb och jobb

det är väldigt tröttsamt att sälja jordgubbar, men nu ska jag jobba fem dagar i sträck. jag tycker ju mycket om pengar, och jordgubbar för den delen. dessutom är det dags för min tredje tatuering om en månad ungefär så jag kan skrapa ihop lite pengar till den också. och så ska jag ha en ny stereo till bilen, men det var inte så lätt som jag trodde.. men det löser sig alltid! sååå, på lördag och måndag kan ni ju svänga förbi Ystad och köpa jordgubbar av mig mellan 14-19. tack så mycket!

Ägg, ägg, mera ägg

Jag kokar lite ägg såhär på kvällskvisten så att jag kan ha det på mackan imorgon innan jobbet. Det här ägget såg så himla roligt ut. Det sprack när jag kokte det. Hahahahha!


sånt som händer

hittade en jordgubbe som såg ut som ett hjärta. tog ungefär 20 bilder på den innan jag åt upp den.
(ja, det var god)

where have you been all my life

jag har faktiskt börjar redigera lite bilder ifrån Turkiet idag. snart får ni väl se några!!
ursäkta segt bloggande (igen) men jag har jobbat hela helgen och varit trött tjej. jobb tisdag, onsdag, fredag och söndag- tror jag. vi hörs senare! glöm inte bort Sjöbomarknad på torsdag!

på tal om inget

igår tjatade min syster om att hon ville ha en ny facebook-bild och jag sa att jag kunde fixa det om hon fixade mitt photoshop. så nu får jag väl lägga upp den så att jag kan skryta lite.


världens segaste bloggR

jag var kanske inte den mest effektiva bloggaren just nu, men det kan inte hjälpas! ska jobba fredag, lördag och söndag, de två sistnämda i sjöbo.
igår var det "Baddaredagen" i Borrby, vilket innebar våfflor, grillat, provsmakning av chips, clowner som delade ut glass till barnen och sist men inte minst- GODISREGN!! jag tog en liten godis som landade på mina jordgubbar. dessutom bjöd min chef mig på en våffla. hur fint?!
 

bra jobbat, AMS

på tal om något helt annat! det blev inget möte med arbetsförmedlingen idag. så himla knasigt. när vi bokade in mitt möte sa de att mötet skulle börja klockan 14, dessutom fick jag ett påminnelse-sms igår och den utsatta tiden var 14.00 .. när jag kom dit idag berättade mannen i receptionen att någon hade skrivit fel och att mötet började klockan 13. mitt nästa möte är den 20 augusti, klockan 13.. tack för infon!!

Aj min hud

Ingen missade väl hur fint vädret var igår? Jag satt ute en stor del av eftermiddagen och här är resultatet av det. Ja, färg fick jag ju onekligen..


Vi tar det en annan dag

jaha, tänker ni. fortfarande inga bilder ifrån turkiet. jag ska låta bli att lova att de kommer snart för de gör de säkert inte.. men den ska komma förr eller senare, det lovar jag.
igår låg jag ute i solen hela eftermiddagen utan att smörja in mig med solfaktor.. jag är ganska rosa på bringan nu.. det gör ont, och kylbalsamet är slut så jag måste köra och köpa mer snart. jag ska ju ändå gå på möte hos arbetsförmedlingen klockan två. kan ju bli spännande.. ellerrrrrrr.

så himla galet

klockan åtta när jag stod i badrummet så blev jag plötsligt alldeles yr och illamående så jag fick lägga mig på golvet en stund. det var inte särskilt skoj att jobba idag kan jag tala om, men min avbytare var snäll och kunde komma två timmar tidigare så jag kunde åka hem klockan tolv. jag har ätit två mackor och ett hallon och nu mår jag illa igen. KUL, VAD HAR JAG GJORT EGENTLIGEN?! wää.
jag ser på sex and the city- filmen och gråter lite för den är så fin. mest så att ni vet. nu kanske jag ska vila lite också så att jag kan må bra. hejhej!

tisdag var det, va, eller?

ojoj, jag är så himla förvirrad på alla dagar nu. jobb idag, jobb på onsdag och jobb på torsdag, chill på fredag och fest på lördag, trött på söndag. jodå, jag har det uträknat!
någon som har sett sommaren förresten? den var ju faktiskt här nyss. på fredag kanske jag ska försöka ladda upp några Turkiet-bilder så att ni kan få lite sommarkänsla och bli glada någon gång.
på tal om något helt annat så håller jag på att spåna på min tredje tatuering som ska sättas på foten (jag vet, AJSOMFÄN! men vill man vara fin, etc.) jag vet hur den ska se ut och allt, men jag har nog inte hittat rätt tatuerare ännu. vi får se vad som händer med den saker.
nu ska jag se till att få lite frukost i mig så att jag kan jobba i eftermiddag. vi hörs senare!

jahaja

jag har inte tagit tag i mitt liv och laddat in bilderna än. FÖRLÅT FÖR FASEN! jag ska väl göra det snart. nu för tiden säljer jag jordgubbar i borrby samt försöker skicka in några foton till tidningar och så för att kanske få en liten slant.
när man är jordgubbsförsäljare är det lätt att man tar med sig en liten hem då och då. jag har ätit jordgubbar nästan varje dag sen jag började jobba. idag hade jag endast en ynka liten liter kvar när jag slutade, så jag tog den med mig hem. utöver den har jag en liter i kylen sen igår. det känns som att jag kommer ha gått upp ett par kilo när sommaren tagit slut, men det tar vi då. nu ska jag se på film och äta jordisar med smält choklad. PUSS PÅ ER

RSS 2.0