hdhtkuykfjmbcSDF


llalalalalalalalalallaalalalalal

efter ett tredje världskrig mellan mig och min dator fick jag nog och lånade farmors laptop på obestämd tid. imorgon ska jag utföra diverse experiment, nämligen att testa hur långt bort jag kan sitta utan att internetsladden tar slut. målet är att kunna sitta i mitt rum då, naturligtvis.
jag ska jobba på det

hur var det nu..

kraften att ge sig av, eller modet att stanna kvar?


hej gud

you screwed up big-time

serdtfgvbhnj

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

ojoj

jag råkade äta en godis med en nöt i. jag trodde att det var en majsboll.
det kunde gått illa! tänk om jag hade svalt den.
jag är nämligen allergisk emot nötter.

mustachkampen

idag åkte jag och min syster till ystad för att gå lite på stan och sådär. vi gick upp till stortorget och spanade efter kändisar när vi ändå var igång. Vi skymtade Robert Aschberg och Gert Fylking, men ingen Muse Hasselwall. Dock bor jag granne med Hasselvall's mamma, så det är ingen fara. Hehehehehehe

regn regn regn föll ner ner ner

klockan åtta imorse var det 18 grader varmt och solen stekte. nu regnar det. vad hände?
i vilket fall som helst så slutade jag halv tolv idag. nu sitter jag vid min systers dator och ser på gamla klipp från parlamentet på teven. man dör lite.

-

i just got lost

fikaa

jag och Bäa tog på oss att baka till vår fika på den sista engelslektionen i skolan. jag ska göra negerbullar och kladdkakor.
ni kommer att bli uppdaterade!


jamen dåså

Jag fick ett brev från kommunen idag.
Josefine sommarjobbar inom barnomsorgen,
jamen dåså!


quiero ser anarquia!

jag föddes lite för sent. jag skulle varit ung på 70-talet istället och stått och dreglat över punkhunkarna!
jag ville ha låten på spanska istället, för då blir man sådär fett pepp. men den fanns tyvärr bara i dålig kvalité.
Sex Pistols

två är lika med noll

vaknade hos mats, åkte till skolan och hade matte.
det visade sig att jag har blivit godkänd i kursen och därmed slipper jag ha matte något mer i livet, sålänge som jag inte välder matte B. vilket jag inte kommer att göra.
herregud vad skönt!


livet är det längsta du kommer att uppleva

idag kom det en jobbcoach till oss på mp1. hon frågade oss vad vi hade för framtidsvisioner, det vill säga, vad tror jag att jag gör om fem-tio år. när jag har tagit studenten vill jag ju åka till Göteborg och studera där. men efter Göteborg då? vad händer då? vad gör jag när jag är 27 år? vart börjar man liksom? det jag vill bli är ju djufotograf. hur blir man det? antagligen startar man ett eget företag som fotograf, men hur funkar det när jag är djurfotograf och vill resa världen över för att fota alla sorters djur?
mitt liv har inte ens börjat och ändå känns det som att jag inte hinner med det.

mats leopardgecko

så är det bara

det spelar ingen roll hur mycket vi har umgåtts de senaste timmarna, dagarna. när jag inser att du inte ligger bredvid mig när jag ska sova måste jag ligga på den kudden du har använt, bara för att känna doften av dig, så att jag åtminstone kan inbilla mig att du ligger intill mig. om jag har samma tröja på mig som jag hade när jag var hos dig, då måste jag lukta på den för att se om den luktar som du. mitt hår brukar lukta som du. varje gång du åker ifrån mig hoppas jag att du har glömt någonting, så att jag kan vara säker på att du kommer tillbaka. jag är konstig, men jag är gärna det sålänge ingen misstycker. 
jag älskar ju faktiskt dig mats.


det är så det ska vara

häromnatten drömde jag att Johnny Rotten sålde ett par gula Sex Pistols-jeans till mig för 15 kronor. jag gav honom 20, bara för att det var han. och så fick jag en kram på köpet!


*förebildsarkivet*

nu när jag sitter här i min ensamhet (som skrivet var) har jag lite tid att titta på vackra bilder som djurfotografer har tagit. ikväll sprang jag på en fotograf som heter Igor Siwanowicz. han tar ruskigt bra bilder så att jag bara är tvungen att lägga upp några. de två första jag lägger upp är en ögonfransgecko. mats har precis köpt två stycken ögonfransbebisar på ca 7cm, om jag kan säga så. de stal mitt hjärta! man blir väl en liten ödlefantast när man har en pojkvän som är djurvårdare full med kunskap, och en hel ödledjungel i källaren.
dessutom fick jag mig ett gott skratt när jag såg den gula fluffiga saken lite längre ner.

jag kommer att le för dig

det är den första lördagkvällen på väldigt, väldigt länge som jag inte träffar mats. anledningen till att jag lämnade min pojkvän och ett somrigt tomelilla bakom mig för en och en halv timme sen, för att istället åka hem till ett dimmigt och grått ingelstorp är helt enkelt för att min och min systers gamla barndomskompis, Sofia, som jag inte har träffat på säkert fyra, fem år, kommer och hälsar på imorgon! men bara för att jag är kär i min pojkvän så är jag nästan säker på att jag åker tillbaka till honom någongång under morgondagen. haha!
nu sitter jag här och undrar var sommaren, samt alla människor har tagit vägen. ska man behöva sitta ensam i sitt eget hus en lördagkväll och lyssna på salem al fakir för att få sommarkänslan tillbaka? dålig stil, familjen. dålig stil!
hm.. jag undrar vart den där knubbiga katten tog vägen..


ps. i love you

varning på stan

idag slutade vi klockan elva, vilket var fett pepp med tanke på vädret. plus att jag känner mig så fin och somrig med strumpbyxor, shorts, min gråa pojktröja och ingen tjocktröja! jag och bea gick ut på stan och letade efter ett par skor jag ska ha till min avslutningsklänning, som fortfarande är hemlig. dock blev det inga skor, utan ett par gråa strumpbyxor med lite leopardmönster. sen fikade vi på koppen med rabarberpaj och satt inte så långt ifrån ett stort gäng som bara växte och växte! vi ville också ha ett gäng.
för en halvtimme sen åkte bea hem, jag gick tillbaka till skolan och satte mig vid en dator, och nu väntar jag bara på att mats ska sluta. vilket är om typ en timme.
jaja, vi hade iallafall tur med vädret.

andnöd

jag har ondskan i mitt inre, jag tar ondskan i försvar. så länge som jag blundar har den mig i sitt förvar. om modet i mig sviktar och rösten inte bär, ställ er vid min sida så att jag inte slits isär.


en helt ny karriär

hela eftermiddagen (eller, iallafall sen 14.30) har jag spenderat med att nita min jeansväst. hålslagaren ville inte sammarbeta med mig, så jag fick helt enkelt göra hål med en nagelsax, vilket tar mycket längre tid och gör tusen gånger mer ont i fingrarna. jag tänkte nita mina jeansshorts ikväll också, när jag ändå är igång. men jag ska äta lite kyckling först.
plåster på fingrarna, jatack.

i det dolda

en dag går solen ner för att aldrig komma mer. då blir det jävligt mörkt och kallt, men det blir likadant överallt.

where you'd least expect..

there's someone special


Ett timglas i din hand

men jag ser ingen sand.


this drama makes me sick

luften gick liksom ur mig litegrann.
en berg- och dalbana.

Så kan det vara ibland



papparazzi - Julia♥

man kan inte bota idioti

oh vad jag blir glad när jag kommer hem till ett hus som är städat och rent. Haha! uterummet är möblerat, städat och fint, mitt rum var också städat och fint, och allting är fint. det är nästan så pass att jag måste baka någonting sen. bara för att fira det lite.
Mats mamma hittade en blå jeansjacka till mig på Eriks Hjälpen i Tomelilla, som jag ska göra om till en punkig väst ikväll.
som grädden på moset, pricken över i'et och allt detdär, så går jag bara i skolan i arton dagar till, sen är jag fett redo för ett sommarlov som heter att duga!


here we go again

igår vaknade jag hos Mats klockan två, åt frukost, gick och la mig. jag vaknade halv fem igen och var trött igen vid tio. vad hände liksom?
jag fick iallafall bada i badkaret med Mats, precis som jag ville.
nu har jag ont i magen, ont i huvudet, är lite yr och tråkig.
jag svär jag är sjuk.


speak the words on your lips

idag åkte jag och Bäabus med Bäas mamma till Nova Lund. jag hittade äntligen en vit avslutningsklänning som passade och var fin! helt otroligt. dessutom köpte jag en grå pojk-tshirt, så att det kunde jämna ut sig lite.
för övrigt har jag haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen idag. jag svär att någonting sitter och gnager i hjärnan på mig bokstavligt talat!
om en stund ska jag åka till min pojkvän och bli lite ompysslad, tycker jag allt. imorgon ska vi nog till Bea och grilla med trevliga människor, om jag är på topp vill säga.
nu sitter jag i min fina klänning och känner mig fin.

i mig är inget som det ska

min värld fungerar inte idag

idag

helt onödigt och totalt värdelöst


tänk om..

Josefine || säger:
aa
om nu ingenting fastnar på tefflon, hur fastnar då tefflonet i stekpannan

?
.geson säger:
superlim!

- Josefine || säger:
ohdu
men om nu superlim fäster på allt
varför fäster det inte på insidan av tuben?

.geson säger:
ooh kolla VILKEN KONTRING

- Josefine || säger:
jadu

.geson säger:
impad

- Josefine || säger:
ragaduiSH


jag, den svage, står ensam kvar

inne här finns någonting, en värk att bry sig om.
Vinden river och skriker åt mig.
Jag tror att jag skriker, men inte ens jag hör.
Vindrutetorkarna fortsätter slå.
Jag undrar om du ens märker att jag dör.

ett smakprov

mats drog upp mig klockan sex, jag fick i mig lite frukost för en gångs skull, klädde på mig osv. körde mig och mats till bussen 7.20 i regn och en och annan hagelbit träffade min sköra kropp. kom på att jag hade glömt mitt busskort hemma, var tvungen att betala, fick låna mats rabattkort.
kom till skolan, gjorde nationella i matte (som gick ganska bra), fikade med bulle, satte mig framför datorn.
samhällskunskap om tio minuter. lunch. mediekunskap. hem. långhelg.


du är drömmarna jag drömmer ibland

idag gör det ont att andas.
jag hoppas att babe kommer ikväll.
då andas man helt plötsligt lite bättre.


men så blinkar jag till

ont i huvudet, ont i magen, ont i kroppen, ont i hjärtat.
jag är ont idag

du vet hur jag är

idag tog jag mod till mig och ringde till Markoolio. att han sen bytat det numret mot ett hemligt nummer kan jag faktiskt inte hjälpa, och därför skickade jag ett mail till homom via facebook. om han inte svarar blir jag så himla besviken!

nu ska jag vira in mig i en filt och en värmedyna, för nu ska jag tröstäta glass. jag har hört att det ska hjälpa mot ont i magen och huvudvärk-som-jag-har-haft-i-en-hel-vecka-utan-att-gå-över.

det där som stör

"Väduren 20. mars - 19. april
Du kan kanske befinna dig i ett känslomässigt stormväder, som du har svårt att se ett slut på. Det kommer dock snart ske."

Lucky me

en taggig tråd

jag drömde att jag blev biten av en vampyr inatt.
det var tufft.

Hej där

Efter skolan bestämde jag och Sofia oss för att köpa lite frdagsgowdis. Jag ska bara säga det att när jag säger att jag ska köpa lite godis, så menar jag närmare bestämt ca ett kilo godis. Iallafall så menade jag det idag. Men jag ska ju till Mats om en stund, så han får väl äta upp det. "Jag är en feeder.."
Vi hade lite tid över när vi hade köpt godis, så jag passade på att införskaffa mig ett par jeans-leggins också. Kanon!

Jag är klippt.. oh gosh!


jag gick vilse någonstans

så sitter man och tänker, och helt plötsligt har man tänkt sig vilse i sitt egna huvud. lite som en labyrint man har slingrat sig in i utan att minnas vägen tillbaka. man vaknar till och undrar vart man är någonstans. lite besviken över att ha hittat ut igen.


jag kommer att dö med stil

Imorse när jag skulle köra till bussen ville moppen inte starta, men efter många om, men och snälla ord startade hon, men då låg jag några minuter back.
Nästa problem uppstod när jag var framme vid busshållplatsen, för då kom bussen. Jag kastade av mig hjälmen och hann precis med bussen innan den körde iväg.
Nästa problem: jag hade glömt nycklarna i moppen.
Problemet löstes när jag smsade pappa och bad honom ta nycklarna så att ingen obehörig körde iväg med min moppe.
Problem: jag hade nu inga nycklar till skåpet i skolan, eftersom att skåpnyckeln satt i nyckelknippan pappa tog hand om. Jag fick bära väskan hela dagen.

Skoldagen gick väl helt okey. Inga missöden för min del, men andra kräktes ju på grund av en misslyckad snusprovning. Dumt!

Torsdagen är min kortaste dag på veckan. Jag slutar nämligen 13.50 och tar bussen 14.15 hemåt.
Problem uppstår när jag kliver av bussen och inser att jag inte kan köra hem.
Problem när jag ringer pappa 9037645872 gånger utan ett svar.
Problem när jag ringer mamma och hon inte heller svarar.
Problemet löst när jag helt enkelt får gå 2,5 kilometer hem. Dock hade jag medvind, så det gick undan.

På vägen hem möter jag en man i en bil som stannar mig och frågar om jag har sett hans blonda goldenretriver. Precis då kommer en väldigt lerig hund glatt springande mot mig, och jag säger åt mannen att hunden är precis här. Hunden får några fina klappningar av mig innan den hoppar in i bilen.
- Vilken tur att du kom gående här, annars hade jag fortsatt köra!

Ytterliggare ett problem uppstår när jag kommer på att jag inte kan ta mig in i mitt hem utan mina nycklar. Ännu en gång ringer jag pappa, som denhär gången svarar, men berättar att han inte kan komma med nycklarna just nu, utan att jag får cykla och hämta dem på hans jobb i värsta motvinden ever! Jag säger då att nejtack, jag försöker bryta mig in istället.
Problem: Jag hittar inte rätt verktyg.
Problem: Jag är fruktansvärt kissnödig.
Problemet är löst när pappas arbetskamrat kommer med pappas nycklar och öppnar för mig så att jag kommer in. Jag är inomhus 15.30, och då får jag ett sms av mamma;
"Vilken tur du har. : )"

Om man tänker efter, let's get deep. Det var kanske planerat alltihop. Det var kanske planerat att moppen skulle krångla imorse så att jag skulle bli lite stressad när bussen kom, och glömma nycklarna i moppen så att pappa kunde hämta dem så att jag skulle ringa pappa och då vänta i 10 minuter innan jag gick hem, för att sedan stöta på en man som letade efter sin hund. För just i den sekunden då jag kom gående kom hunden springande så att ägaren och hunden Amigo kunde hitta varandra.
Tillfällighet eller bara en slump?
Jag tror att det var planerat.

en vriden logik


men kom igen

jag var hemma kvart i två idag, och då bestämde jag mig för att göra en kladdkaka.
n0m


den här gången var det inte jag

som två iskalla händer känns.
som ett slag i magen.
jag skakar.
aj.

bara lilla jag, och några andra

och Mansour tog alla bilderna!


och just idag

vill jag så gärna bli någonting, vara någonting, betyda någonting.
jag vill gå ut skolan, plugga vidare så många år som behövs, och sen ska jag bli precis som Austin Stevens, som är en "wild life"- fotograf. han reser, fotar och spelar in ett program på Animal Planet.
jag vill vara som honom.
Han har tagit dessa bilderna. Jag kan kolla på dem i evigheter bara för att han är så jävla duktig.
Jag vill fota djur.


jag heter kalle

eftersom att Mats praktikledare fick stanna hemma med sjukt barn, och lite på grund av det tråkiga vädret så skippar vi djurparken idag. istället kommer mats hit om en stund och helgar med mig.
FINT VA?

RSS 2.0